Deci ., 1 bucata axa came sport daca cauti gasesti cred ,eu stiu 2 bucati la un nene din HD care pe vremuri alerga la coasta cu dacia (VTM) ,un bloc motor de 1,3,planat 1mm din inaltimea lui la fel si cilindrii.
PIATOANELE luat din ele la fel 1mm dupa care ideal ar fi sa poti merge la un institut care se ocupa cu studiul materialelor sa ati forjeze pistoanele ,daca nu este ati dau eu retete pentru tratarea materialelor acasa,vibrochenul usurat ,adica luat din contragreutati tot asa la strung ,freza ,dar sa nu uiti tot ce faci treb facut foarte atent si de calitate .
Trecem MAI SUS chiulasa ,luat plan cit se poate pentru comprimare ,refacut scaun supape la un grad cit mai k sa nu supraincalzesti motorul si pentru un bun randament (neaparat supape noi si de 1,6 ),arcuri de supape schimbate cu unele mai tari ,golf 2 diesel ar fi k tacheti adica (paharele ) sti tu despre ce e vorba sper luat din inaltimea lor jumatate ,volanta luat din ea cit se poate de mult pentru usurare ,fulie ponpa apa de 1,100 mult mai mica pentru o racire super scos elicea de racire si montat un ELECTROVENTILATOR pus buton care intrerupe incarcarea la ALTERNATOR cind te dai sa nu mai incarce ,anulata toba de mijloc si inlocuita cu un accelerator de gaze ,finala CUSTOM ,suspensii vb si aici altadata pentru ca masina treb sa si astearna toti cp pe asfalt altfel nu prea ai fac nimic ,si astfel ai putea avea reteta de a bate un golf 3 1,8 de 100cp un astra 18 16v de 111 cp ,dar totul trebuie facut cu grija piese noi si bine alese si un bun meseriasi BAFTA