16-01-08, 18:23
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally] [Suzuki]
|
Re: Dacia mea 1310 din 85 ( SM 99 GGL )
oare ce ziceti
i-ar sta mai bine cu jentzile astea de canada vopsite in alb ?
|
|
|
01-02-08, 00:10
|
|
Stage 5
|
Cam ce viteza max. ai atins cu dacia ta...???
|
|
|
01-02-08, 12:33
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
|
eu mai mult de 120 nu i-am dat
poate mai incolo
|
|
|
01-02-08, 13:14
|
|
Stage 5
|
si ai luat locu'3 la categoria ta??? am vazut cateva pagini mai incolo la curse...
|
|
|
01-02-08, 13:22
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
|
aham ...
locatia era de asa natura ca nu se putea face pe 402 m. (1/4 mile) asa ca decat sa se faca pe 301 m s-a facut pe 201 m (1/8 mile).
si pot sa zic ca a fost aorecum si noroc.
pentru ca la categoria mea adica (autohtone) am luat locu 3. deci dacii .. oltcituri si din astea.
oricum tot e bine
pe la urmatoarele sper sa ii pun macar carburator dublu-corp
|
|
|
01-02-08, 13:42
|
|
Stage 5
|
Si...pe 201 m cam cat ai prins cu dacia ta...???
|
|
|
01-02-08, 13:44
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
|
sincer nu stiu.
pe oricare ii intrebi care o participat o sa le fie greu sa raspunda asta.
ca esti concentrat pe schimbat de viteze si din astea
si dupa aia franare ...
asa ca nu te uiti pe vitezometru
cel putin asa zic si eu asa o zis si altii care au participat
acuma doar apreciez .. nu stiu exat ... o fi mai mult .. o fi mai putin
eu zic ca in jur de 80
|
|
|
07-02-08, 00:25
|
|
Stage 5
|
sal...ui un sfat, defapt mai multe: filtrul de aer nu ajuta la nimic la cum e pozitionat la tine, el trebuie sa ia aer rece k sa-l simti, ceea ce e naspa la dacie iarna pt k ingheata carburatorul,lasa asta pe vara, fa-i o tubulatur pin care sa primeask aer rece shi atunci ai sa simti minuni la peste 50 km/h, cat despre evacuare de dupa galerie pune o teava d 60'-70' pan la toba finala, asa mai castigi ceva,roti pune cat mai late shi mai joase,cat iti permit drumurile, poti sa o cobori mai jos, pt o mai buna stabilitate,cat despre ext incearca gordini style ui niste poze k sa te inspire, la nterior incearca scaune de bmw e36,pisica se potrivesc de minune...bafta multa, dar nu uita ce ti am spus cu filtrul..
|
|
|
07-02-08, 00:35
|
|
Stage 5
|
cat despre jante, cauta in dezmembrari butuci d nova/solenza k sa poti pune in 4 prezoane.....app in legat cu filtrul, la tine pe aproape lipit de galeria d evacuare, aerul cald are mai putin oxigen,ceea ce duce la mai proasta combustie,arde mai greu benzina,de unde shi un consum mai mare, incearca sa te informezi inainte sa faci ceva k sa nu ai prbl shi sa nu ai idee de unde apar....cat despre interior, fa-l negru shi fara huse parerea mea...bafta mai departe, shi dak te pot ajuta in vrun fel, doar intraba, stiu cum e la inceput...k nici io nu le stiu pe toate...
|
|
|
07-02-08, 08:30
|
|
No Limits racing team Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [No Limits racing team] [VW]
|
daca iti iei butici in 4 prezoane am pt tine niste jenti cum is alea de pe WRC
|
|
|
07-02-08, 10:25
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
|
@juana_man : mestere ... stiu de jentile alea nu-i problema
@aldoadabass_wrs : da stiu ... gordini stile e cel mia fain. adica nu impopotzanata cu nu stiu cate chestii spoilere si alte chesii ... ci lasata cat mai simpla.
sincer sa fiu mai spre vara (cand e vreme si se poate lucra umpic la masina) ma gandeam sa renunt si eu barile fata spate, dar dupa ce s-a intamplat aseara imi pun semne de intrebare
ca aseara un idiot a intrat in mine in bara spate in lateral unde e cauciucul acela. faza e ca nici nu s-a oprit si a tot fugit ... deci ..
oricum pe masina mea nu se vede nik. (bine ca ceva prieteni care erau prin preajma i-au luat nr de inmatriculare.) dar oricum e nesimtire nici macar sa opresti.
|
|
|
23-02-08, 20:25
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Spark
@juana_man : mestere ... stiu de jentile alea nu-i problema
@aldoadabass_wrs : da stiu ... gordini stile e cel mia fain. adica nu impopotzanata cu nu stiu cate chestii spoilere si alte chesii ... ci lasata cat mai simpla.
sincer sa fiu mai spre vara (cand e vreme si se poate lucra umpic la masina) ma gandeam sa renunt si eu barile fata spate, dar dupa ce s-a intamplat aseara imi pun semne de intrebare
ca aseara un idiot a intrat in mine in bara spate in lateral unde e cauciucul acela. faza e ca nici nu s-a oprit si a tot fugit ... deci ..
oricum pe masina mea nu se vede nik. (bine ca ceva prieteni care erau prin preajma i-au luat nr de inmatriculare.) dar oricum e nesimtire nici macar sa opresti.
|
...Nasoala faza cu ala ce te`a atins...Chiar imi place ce a scris mai sus aldoadabass_wrs...i`ar sta bine...daca mai vrei sa bagi bani in ea.. ca pasiune exista pt fiecare... totusi mi`ar placea ca ti`o vad fara bari..si coborata Bafta in continuare si numai bine
|
|
|
23-02-08, 20:28
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by aldoadabass_wrs
cat despre jante, cauta in dezmembrari butuci d nova/solenza k sa poti pune in 4 prezoane.....app in legat cu filtrul, la tine pe aproape lipit de galeria d evacuare, aerul cald are mai putin oxigen,ceea ce duce la mai proasta combustie,arde mai greu benzina,de unde shi un consum mai mare, incearca sa te informezi inainte sa faci ceva k sa nu ai prbl shi sa nu ai idee de unde apar....cat despre interior, fa-l negru shi fara huse parerea mea...bafta mai departe, shi dak te pot ajuta in vrun fel, doar intraba, stiu cum e la inceput...k nici io nu le stiu pe toate...
|
Salut... imi poti da un pm..cu cum ar trebui asezat filtrul si orificiul pe unde ar da pt aer rece... daca se poate imi poti da o poza la mine pe thread ( https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/42601-dacia-mea-1300-82-a.html )
|
|
|
10-03-08, 14:02
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
|
am revenit pentru ca am ceteva probleme.
la una imi cam dau seama ce e si ce e de facult ... la cealalta nici nu stiu de unde sa incep
1. cred ca imi patineaza discul de ambreiaj. cand sunt in ture mai ridicate si schimb viteza si dupa ce am lasat ambreajul. deci ar trebui sa fie cuplat si accelerez bine ... sa zicem am 2700 ture ... scade pana la 2500 ... dupa care iar incepe sa creasca. eu cred ca asta e de la ambrejaj .. sau e uzat sau patineaza sau ceva.
2. care mi se pare mai interesanta. zilele astea am scos-o pe extern. si ma rog pe o portinune mai lunga i-am dat. si mai sus de 110 - 115 km/h nu o vrut sa urce si daca eram cu acceleratia in podea si o tineam .. si am tinut asa vre-o 5 - 7 secude ... am vazut ca tot nu urca mai sus si am lasast-o balta.
dacia accelereaza asa greu dupa viteza aia sau sa aiba ceva? si stiti am o cutie cu 4trepte.
deci ce ziceti ? ce sa fie ?
|
|
|
10-03-08, 14:20
|
|
Stage 5
|
ii dereglat motorul....
schimba bujii fise,capac delcou nu pune transparent, cat despre fitrul de aer...ai facut ce am zis? curata carbul shi mmmda cred k ai probleme cu ambreiajul....dar gasete un mester sa regleze/zncronizeze tachetii shi aprinderea...
|
|
|
|
|