Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [No Limits racing team] [VW]
Re: Dacia mea 1310 din 85 ( SM 99 GGL )
felicitari maistre la masina,dupa c primesti flexu baga-ne o poza sa vedem cum arata p masina ,bafta in continuare si dak ai nevoie de ajutor.......sti unde ma gasesti
Member of: [DACIA] [NoSpeedLimit Romania Club] [2 Roti]
Re: Dacia mea 1310 din 85 ( SM 99 GGL )
Quote:
Originally Posted by Spark
pai ... nu .... nu am demult husele pe mashina ...
is roaspat cumparate
tocmai de aia am luat model din asta de huse ... si nu imitatzie de piele sau ceva .... ca cu alea chiar ca muream de cald.
o sa vad eu cum o sa fie ... desi sper sa se comporte bine
pai cred ca nu am vazut bine, am crezut ca sunt din imitatie de piele , dar daca nu sunt e bine poate nu o sa ai probleme sal si bafta
oricum sper sa fac poze reale cu ea ... si cu ea montata pe mashina ..
eventual si un filmuletz
sa auzi cum suna .... sau daca nu ... iti zic ce impresie mi-a facut mie
cat o fost toba si de unde,ma intereseaza si pe mine
ptr inceput ...o folie ,un parasolar negru si simplu ,.o strici cu alte bari si alte praguri,incearca niste roti cu un talon mai mic pe 165 ,175 sunt klumea dar se va simtii mult la cat de puturoasa va fi si niste arcuri un pic mai tari si mai scurte.fa-i o baie klumea si daca nu observi o mare diferenta la aspect ...pierd ce vrei
felicitari maistre la masina,dupa c primesti flexu baga-ne o poza sa vedem cum arata p masina ,bafta in continuare si dak ai nevoie de ajutor.......sti unde ma gasesti
am primit flexu` ... si mi-am montat singur toba
pentru sunet ar trebui scoasa si toba intermediara ... pentru ca asa e mai mult de decor
dar cam asa arata
eu dupa ce am facut tabla la a mea...am vrut sa le pun inapoi la toate 4 rotile.....da arata urat....si ca sa fie treaba calumea am pus pe interiorul aripilor din fibra.....mult mai eficient......