d c spui ca cere vopsea? acum 3 ani a fost vopsita integral.
deci eu zic ca in principal vopseaua e ok pe ea. (cu micile ei probleme dar asta e altceva)
din pozele alea mie mi se pare mata! si inca ceva fa ceva cu gaurile alea de pe portbagaj si stopurile decolorate.
aporopo,dungile cat te-au dus ca m-ar tenta si pe mine?!
te asigur eu ca vopseaua nu e mata.
in vara i-am scos dunga aia neagra cum are tx-ul. si de aceea a ramas asa. pentru ca daca ma apuc odata de tinichigerie necesita timp si bani si le fac toate deodata. stopu stanga e cam decolorat. stiu. vroiam sa-mi iau altele, dar deocamdata merge si asa. ca in primavara daca toate decurg bine as vrea sa o fac calumea. pana atunci mai astepata.
Incearca sa-i pui din nou flapsurile la bara din fatza si sa scoti prinderile de la bara din spate si eventual putin coborata daca nu mergi cu ea pe drumuri cu denivelari mari sau daca nu transporti foarte mult cu ea
de coborata stiu ca trebuie coborata, dar mai incolo.
flapsurile de la bara fatza is de cauciuc si nu dau foarte bine.
iar cu bara spate de aia e asa ... ca este cand am bara ... este cand nu am bara.
am mai patzit-o cu politia si nah.
prea multe noutati nu prea am.
ca in ultima vreme masina a cam stat. dar oricum azi dimineata cand am mers la masina dupa baterie, sa o pun la incarcat, am observat ca cineva a incercat sa-mi sparga masina. butonul de la clanta in care se afla si o incuietoare e facut varza. scobit din interior. probabil cu o surubelnita sau ceva de genul. dar noroc ca nu au reusit sa intre in masina (oricum nici nu prea aveau ce sa ia, dar totusi)
astia daca ar fi prinsi in fapt ... asa bataie ar merita.