26-08-08, 21:21
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Moderators] [Old School Cars] [FOTO] [DACIA]
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
Originally Posted by fiderzen
|
E din Navodari, 50 mil
|
|
|
26-08-08, 21:36
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [Dacia Rally Team]
|
tot NIG-u e mai frumos!
|
|
|
26-08-08, 21:44
|
|
Stage 5
Member of: [Street 4 Cars] [ALFA ROMEO] [RENAULT]
|
clar . mie sincer nu prea imi place cum a iesit aia din constanta ...
|
|
|
26-08-08, 22:29
|
|
Stage 5
Member of: [Opel] [FORD]
|
tari jantele spate la cea alba...
|
|
|
26-08-08, 22:53
|
|
Stage 5
Member of: [BMW] [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by fiderzen
|
Haideti sa va spun ceva;cand am fost la mare(prin iulie parca) ma intorceam din Mamaia spre Constanta si pe drum,la un moment dat am intalnit aceasta Dacie..am trecut una pe langa alta si vreau sa va spun ca ne-am observat reciproc de la distanta,incepand fiecare sa dam flashuri si claxoane ..acum in poze observ multe nereguli la finisajele masinii,insa ca idee este interesanta
Fiderzen,cand am vazut postul tau credeam ca s-a gasit vreunul sa mi-o scoata la vanzare..
GTXR,jantele spate sunt tot de Aro 10,acelasi model ca pe fata,numai ca sunt montate pe dos ..si eu pot face acelasi lucru cu ale mele,insa parca imi plac mai mult asa pe fata
Multumesc mult pt VT hori_cutz(arata f bine in poza ta) si celorlalti baieti pt aprecieri ..am speranta si increderea ca NIG-ul va veni intotdeauna cu lucruri de bun gust,care sa va placa ...si stai linistit KillerINC,am un garaj in care NIG-ul va ramane marturie a istoriei Dacia chiar si dupa pensionarea totala
|
|
|
26-08-08, 22:56
|
|
Stage 5
Member of: [Street 4 Cars] [ALFA ROMEO] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by Nastase Bogdan
si stai linistit KillerINC,am un garaj in care NIG-ul va ramane marturie a istoriei Dacia chiar si dupa pensionarea totala
|
foarte tare asa ...
|
|
|
27-08-08, 00:11
|
|
Virtual Tuner
Stage 5
Member of: [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup]
|
n`ai pentru ce man...oricand daca mai ai nevoie...nu ezita
|
|
|
27-08-08, 22:33
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [Old School Cars]
|
nici nu am zis ca dacia aia e mai tare ca nig, tocmai...se vede cine e pasionat si atent la detalii ...la dacia aia alba spatele mi se pare cat de cat dragut pentru ca au fost putne 1300 modificate asa ( erau acum cativa ani niste poze cu una galbnea cu spatele la fel ) :P
27-08-08, 23:28
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
dacia aia de care zici tu era din timisoara. era a celui care avea SOD-ul, si statea in garaj acolo unde erau parcate, odata, UIU, AZJ, si GUF
|
|
|
28-08-08, 21:59
|
|
Stage 5
|
Fiecare masina e frumoasa in felul ei ,ca daca toate ar fi la fel atunci ce-am face,in acest lucru consta si frumsetea si originalitatea fiecareia.Bogdane stii ca nu contest deloc ca NIG-ul e lux,dar tot aduci povestea cu detaliile la aproape la fiecare masina,u ai vopsito acuma alti mai de mult,acuma fiecare cum poate,vreau sa o vad peste 10 ani NIG-ul, un ex.la tine cum o sa arate,nu vb cu rautate,o simpla chestie.Stii ca am mai vb.mai demult ca o masina e frumoasa cap coada nu exterior doar sau interior,etc.Ar fi bine fiecare sa se uite in curtea lui ca fiecare am puncte slabe la masina
|
|
|
29-08-08, 00:06
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [Dacia Rally Team]
|
Quote:
Originally Posted by BTL-gordini
Fiecare masina e frumoasa in felul ei ,ca daca toate ar fi la fel atunci ce-am face,in acest lucru consta si frumsetea si originalitatea fiecareia.Bogdane stii ca nu contest deloc ca NIG-ul e lux,dar tot aduci povestea cu detaliile la aproape la fiecare masina,u ai vopsito acuma alti mai de mult,acuma fiecare cum poate,vreau sa o vad peste 10 ani NIG-ul, un ex.la tine cum o sa arate,nu vb cu rautate,o simpla chestie.Stii ca am mai vb.mai demult ca o masina e frumoasa cap coada nu exterior doar sau interior,etc.Ar fi bine fiecare sa se uite in curtea lui ca fiecare am puncte slabe la masina
|
adevar graiesti tu BTL-ule,dar defectele de care zici tu nu se vad in poze si nici nu se lauda vreunul cu ele pe aici!alea si le stie fiecare si le tine pt el.
|
|
|
29-08-08, 01:31
|
|
Stage 2
|
Quote:
Salutare baieti!
Sunt mai nou pe forum,dar am citit destul de multe topicuri,unele f interesante,cu masini dragute,si m-am hotarat sa postez si eu masina mea,o Dacia 1300 din 1980 de care sunt pasionat,si in acest fel sa pot schimba mai multe pareri cu voi.
Pot sa spun ca aceasta masina m-a cucerit inca de cand am condus-o pentru prima data,nu stiu,avea ceva apare,fata de alte Dacii cu care mai mersesem a mea chiar mergea bine,era mult mai legata.Tinand cont si de faptul ca in 80' ai mei au cumparat-o de noua si de atunci a ramas in familie pana acum,pot spune ca are si valoare sentimentala.
In sfarsit,incetul cu incetul am inceput sa am grija de ea,sa-i mai fac cate una alta si acum,cu toate ca mai am multe planuri pt ea sunt mandru de ce fel arata si merge.
Astept pareri si de la voi,fie bune sau rele...
Incerc sa pun si niste poze.
|
da-i eleronu jos
nu are ce cauta akolo
...nu si pe masina ta..ii strici aspectul
salut
|
|
|
29-08-08, 01:32
|
|
Stage 2
|
Quote:
merci baieti de aprecieri si pareri,asa bune sau rele,este important sa stiu ce credeti si voi si dintre sfaturi voi alege pe cele care se potrivesc cu planurile mele.
care abtibilduri? am doar unul singur si acela este pe parbriz-dungile sunt vopsite cu argintiu SKODA...
intradevar eleronul ma gandeam si eu sa-l dau jos,dar o voi face cand voi inlocui si pragurile ca sunt cam mancate in partea de jos..
salut Marius!
la ce suport te referi?
uite o intrebare buna de la VIKTOOR...
pe viitor vreau sa-i aduc modificari mai multe la suspensii si la cutie
despre aspectul ext vreau sa revin la imaginea pe care o avea acum vreun an,adica fara bare protectie fata-spate,proiectoare mari rotunde,toba cu evacuarile orientate in sus,si in plus sa o mai cobor+latita cu ajutorul jantelor...cu care incerc sa pun poze
acum cred ca intra poza cu jantele
|
tari de tot fratie!!!!!!!!!!
marfa!!!!!!!!!
|
|
|
29-08-08, 06:40
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [PEUGEOT] [Echipa de sprijin]
|
ramonEHM, vezi ca posturile alea sunt din 2007, mai rasfoieste si tu cateva (mai multe) pagini sa vezi in ce stadiu e masina acum!
|
|
|
29-08-08, 08:30
|
|
Stage 5
Member of: [BMW] [DACIA]
|
Draga BTL..inca o data vad ca te arunci sa dai sfaturi cu intepaturi,fara sa intelegi baza ..daca citeai mai atent ai fi vazut ca,chiar am apreciat ideea acelei 1300,imi place masina ca stil de abordare,insa priveste si tu acele pasaje facute din ciocan si muuult chit, in forma valurilor marii sau cum sunt idoite ariplile fata jos la imbinarea cu fusta.. ..aici m-am referit la detalii si nu cred ca a fost o observatie deplasata ..
Acea masina cred ca e vopsita mai recent decat a mea,insa frumusetea unei masini nu consta in cat de curand e vopsita ci,cel mai important e peste ce dai vopseaua
|
|
|
|
|