11-07-08, 15:00
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,
Evelino cu FNM-ul e prietenul meu,masinile stau una lamga alta in parcare.Eu stau langa blocul lui FNM si el e vecin cu MR.Cat,suntem toti 3 laolalta.Daca te uiti mai sus la poza care a fost facuta de CAT de la balcon sevede un loc liber in parcare langa BTL acolo e FNM-ul.Vreau sa-i transmit salutarile mele lui Bo$$u si totodata vreau sa-i multumesc pt aprecierile facute la BTL
|
|
|
12-07-08, 04:52
|
|
Design Team Member
Stage 5
Member of: [Virtual Tuning] [Design Team]
|
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,
INCREDIBIL , masina asta parca a zburat din capul meu si a ajuns la tine in fata blocului.De mult nu am mai vazut o asemenea bijuterie autohtona , foarte ingrijita.Sper sa nu ai incidente neplacute si sper sa nu o vinzi vreodata , locul ei este in garajul unui pasionat , sau poate intr`un muzeu.Felicitari pentru munca depusa in cinstea legendei numite R12G!!
|
|
|
12-07-08, 12:27
|
|
Stage 5
|
Ms mult de aprecieri Kemmo,asa e o ingrijesc f.mult dar si merge f.bine ,sincer ma minunez ca cei 54CP cei are sunt adevarti,la masina mea ma refer si plus ca nu e vopsita de vreo 11 ani si tare as vrea sa o fac iara cap coada ca sa fie restaurata complet,oricum am eu o vb draguta rau BTL-ul e Jar-cartus D
|
|
|
13-07-08, 14:01
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [DAEWOO] [RENAULT] [Old School Cars] [Dacia Rally Team]
|
Quote:
Originally Posted by BTL-gordini
Ms mult de aprecieri Kemmo,asa e o ingrijesc f.mult dar si merge f.bine ,sincer ma minunez ca cei 54CP cei are sunt adevarti,la masina mea ma refer si plus ca nu e vopsita de vreo 11 ani si tare as vrea sa o fac iara cap coada ca sa fie restaurata complet,oricum am eu o vb draguta rau BTL-ul e Jar-cartus D
|
ai dreptate btl-ule arata bine cel putin mie imi place,acum am reusit si eu sa mai finalizez cate ceva la a mea,luni sper sa fie vopsita,a fost mult de munca nu a fost vopsita niciodata si vopseaua pe alocuri era sarita a fost usor acolo dar in unele locuri era ca naiba am frecat de mi-au sarit ochii,la antifonat a fost la fel de greu...acum sa vedem ...auzi te rog da-mi un sfat eu nu vreau sa ii pun barile sus vreau sa arate ca inainte ...merita sa pun dungi ?
|
13-07-08, 20:35
|
|
Stage 5
|
Pai ce sa zic?iar sta bine si cu bari da si fara ele,depinde cum vrei sa arate mai nervoasa sau nu chiar.Tu ai zis ca o vopsesti albastru de la gordini,nu?merita sa le pui o arata f.bine si in plus de asta i da o alura mai sportiva cu bun gust.Eu zic sa intri la gordini pe site si sa vezi niste poze si atunci iti dai seama c-am cum ti-ar placea.Oricum daca barile nichelate arata bine atunci e lux se merita.Si niste proiectoare de ceata pe bara ar merge.Eu ale mele cele galbene unul sa spar si am schmbat sticla si am pus alba,dar arata super si asa,normal la gordini sunt dreptungiulare dar asta depinde de fiecare cum i place.
|
|
|
13-07-08, 20:41
|
|
Stage 5
|
Luci am vazut ca la-i intrebat pe bogadn de autocolant,vezi ca multi is banditi si iti iau mult ca si dimensiune ma refere,dar daca ai o cunostinta iti intra foarte putin,deoarece sunt adunate una lnaga alta si nu trebuie cativa metri,la mine fratemi-o mi-i le-a facut el lucreaza in domeniu,daca vrei vre-un sfat spune-mi si te ajut cu placere
|
|
|
13-07-08, 22:12
|
|
Stage 5
|
Quote:
Luci am vazut ca la-i intrebat pe bogadn de autocolant,vezi ca multi is banditi si iti iau mult ca si dimensiune ma refere,dar daca ai o cunostinta iti intra foarte putin,deoarece sunt adunate una lnaga alta si nu trebuie cativa metri,la mine fratemi-o mi-i le-a facut el lucreaza in domeniu,daca vrei vre-un sfat spune-mi si te ajut cu placere
|
MS frumos pt sfaturi si ajutor,o sa am nevoie cu siguranta
Ca tot veni vb eu am astupat locurile la bari ....poate sa imi deschid iara nu topic cu masina si ai sa vezi cum arata inainte fara bari ...
|
|
|
13-07-08, 22:41
|
|
Stage 5
Member of: [BMW] [DACIA]
|
Pai cam e cazul sa-ti faci si tu un Topic,sa vedem ce ne pregatesti
|
|
|
13-07-08, 23:37
|
|
Stage 5
|
Cum vrei tu numai tre sa te imparti in 2,cand pe unul cand pe altu,u stii cum e mai bine,eu te sprijin si te sustin si vad ca si bogdan e alaturi de noi,e bine sa fim uniti ca ceilalti ne asteapta pe la colturi, ,binele nu ne vor ei,dar noi suntem baietii cu Dacile de care le-a zis mamele lor sa se fereasca
La mine alataieri nopate pe la 1 a venit politia si cand a vazut BTL-ul au zis :Asta-i!sau invartit in jurul ei si au facut si poze apoi au vazut-o si pe MR.CAT si FNM,erau toate la un loc,eu kle transmit militienilor sa le puna aici pe forum sa vedem ce calitate au la aparatele foto se renteaza sau nu ,stiti si voi baietii cum e vb aceea "N-ai cu cine d-le,n-ai cu cine.........niste tarani ,i invit pe militieni la ,linii ca altceva nu au de facut
|
|
|
14-07-08, 00:08
|
|
Stage 5
|
Quote:
Cum vrei tu numai tre sa te imparti in 2,cand pe unul cand pe altu,u stii cum e mai bine,eu te sprijin si te sustin si vad ca si bogdan e alaturi de noi,e bine sa fim uniti ca ceilalti ne asteapta pe la colturi, ,binele nu ne vor ei,dar noi suntem baietii cu Dacile de care le-a zis mamele lor sa se fereasca
La mine alataieri nopate pe la 1 a venit politia si cand a vazut BTL-ul au zis :Asta-i!sau invartit in jurul ei si au facut si poze apoi au vazut-o si pe MR.CAT si FNM,erau toate la un loc,eu kle transmit militienilor sa le puna aici pe forum sa vedem ce calitate au la aparatele foto se renteaza sau nu ,stiti si voi baietii cum e vb aceea "N-ai cu cine d-le,n-ai cu cine.........niste tarani ,i invit pe militieni la ,linii ca altceva nu au de facut
|
MARE ADEVAR AI GRAIT DOMNE !!!acum ma pun sa imi fac un nou topic
|
|
|
14-07-08, 17:50
|
|
Stage 5
|
bai Luci ai trecere la noul topic,asa da,mai o poza ,mai o disc. si merge treaba.Nu stiu de ce nu facem o adunare la nivel de tara doar cei cu dacile 1300?nu trebuie ceva complex doar pur si simplu undeva sa fie aproape de toata lumea,si exclus Bucuresti,ar fi frumos
|
|
|
14-07-08, 22:10
|
|
Stage 5
|
Quote:
Evelino cu FNM-ul e prietenul meu,masinile stau una lamga alta in parcare.Eu stau langa blocul lui FNM si el e vecin cu MR.Cat,suntem toti 3 laolalta.Daca te uiti mai sus la poza care a fost facuta de CAT de la balcon sevede un loc liber in parcare langa BTL acolo e FNM-ul.Vreau sa-i transmit salutarile mele lui Bo$$u si totodata vreau sa-i multumesc pt aprecierile facute la BTL
|
crezi ca FNM a scapat de poze?
pacat ca nu se vede toata parcarea - mr cat, btl si fnm se distreaza in fiecare noapte - se vede un pic din CAT in prima poza
ce ma distreaza cum nu facem diferenta intre numele noastre si ale masinilor - eu am ramas pe forum CED (de la ex golful 3) desi prietenii imi zic CAT
|
|
|
14-07-08, 22:49
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CED
crezi ca FNM a scapat de poze?
pacat ca nu se vede toata parcarea - mr cat, btl si fnm se distreaza in fiecare noapte - se vede un pic din CAT in prima poza
ce ma distreaza cum nu facem diferenta intre numele noastre si ale masinilor - eu am ramas pe forum CED (de la ex golful 3) desi prietenii imi zic CAT
|
super si fnm si ai dreptate btl-ule sa facem o intalnire doar cu cei cu 1300
|
|
|
14-07-08, 23:20
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by LUCI BV 89 WRC
|
exclusivistilor!
|
|
|
15-07-08, 00:23
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by LUCI BV 89 WRC
|
lasa ca se infiltreaza si un bmw - macar ca sa faca poze
poate ar fi mai bine sa faceti un subiect separat ca se supara moderatorii pe noi
|
|
|
|
|