Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Reply

Thread Tools
Old 30-06-08, 13:02   #61
Muttley

Stage 5

Default Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,

Ce naiba inseamna BTL?
Muttley is offline   Reply With Quote
Old 30-06-08, 14:01   #62
EVenelinno

Stage 5

EVenelinno's Avatar

Member of:
[FORD]
Default Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,

Quote:
Originally Posted by Muttley_BTL View Post
Ce naiba inseamna BTL?
dar BTL_ul de la userul tau ce inseamna? betleem?
EVenelinno is offline   Reply With Quote
Old 30-06-08, 16:40   #63
UniculSGM
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

UniculSGM's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]

Butelie, sau Bultelcutza
UniculSGM is offline   Reply With Quote
Old 30-06-08, 17:49   #64
BTL-gordini

Stage 5

BTL-gordini's Avatar

Member of:
[DACIA]

BTL-ul e un nick name ,asa ma striga sau imi zimai zice lumea dar mai inseamna si Bate Toate Locurile,nu este o masina de oras merg cu ea oriunde indiferent ca e la mare la un alt loc,si daca mai aveti intrebari puteti sa-mi spune-ti si va raspund cu placere
BTL-gordini is offline   Reply With Quote
Old 30-06-08, 18:48   #65
Muttley

Stage 5

Quote:
Originally Posted by EVenelinno View Post
dar BTL_ul de la userul tau ce inseamna? betleem?
Quote:
Originally Posted by UniculSGM View Post
Butelie, sau Bultelcutza
E numaru' masinii mele. Un coleg de facultate a zis ca-nseamna "Boli cu Transmitere prin Laba". Dup-aia i-am spart ficatii.
Si d-aia si-ntrebam, eram curios ce altceva ar mai putea insemna, ca eu altceva decat ce am scris mai sus nu am gasit.
Old 30-06-08, 19:28   #66
B 89 WRC
Registered

Stage 5

B 89 WRC's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

e deajuns scrii BTL si iti dai seama ca este vorba despre muttley )

da ce e cu tine pe aici au inchis dacia club ?

Last edited by SirNenea; 01-07-08 at 20:39.
B 89 WRC is offline   Reply With Quote
Old 30-06-08, 20:04   #67
BTL-gordini

Stage 5

BTL-gordini's Avatar

Member of:
[DACIA]

Wrc-ule Nu Te-am Inteles Ce Ai Vrut Sa Zici Cu Dacia Club,te Refereai De Ce Nu Sunt Acolo ?
Old 30-06-08, 20:06   #68
Muttley

Stage 5

Era vb de mine
Old 30-06-08, 23:32   #69
PH 33 RNR

Stage 5

PH 33 RNR's Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]

imi place interiorul original,e f frumoasa si ingrijita...si ceasurile de bord albe sa ai grija de ea......
PH 33 RNR is offline   Reply With Quote
Old 01-07-08, 14:29   #70
CED

Stage 5

CED's Avatar

Quote:
Originally Posted by BTL-gordini View Post
Totodata vreau sa le multumesc celor care m-au ajutat si sustinut,ma ajuta si sunt alaturi de mine in continuare, AB-03-FNM Dacia 1300, AB-05-FUX BMW 318, AB-02-CAT BMW 525 si fratelui meu Shaolinu, niste prieteni adevarati .
pai tu sti ca mr cat si btl-ul vor fi prieteni intotdeauna - cum sa nu te sustina - uite o poza cu ei doi infruntind santierul din parcare
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	HPIM6951.JPG
Views:	616
Size:	1.00 MB
ID:	579800  
CED is offline   Reply With Quote
Old 01-07-08, 14:40   #71
CED

Stage 5

CED's Avatar

interiorul arata foarte bine - e usor pt unii sa faca comentarii rautacioase - si in rest nu am cuvinte sa zic cum btl e o legenda pe strazile din alba iulia
CED is offline   Reply With Quote
Old 02-07-08, 11:30   #72
BTL-gordini

Stage 5

BTL-gordini's Avatar

Member of:
[DACIA]

Ce stiti despre evacuarile de inox puse pe dacii fara intermediara ,doar toba finala?M-ar interesa niste pareri.
Old 02-07-08, 11:50   #73
adi.schumi_tm
Dacia Driver

Stage 5

adi.schumi_tm's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by BTL-gordini View Post
Ce stiti despre evacuarile de inox puse pe dacii fara intermediara ,doar toba finala?M-ar interesa niste pareri.
In primul rand vreau sa te felicit pt masina,ai facut o treaba buna din ea,prima data cand voi venii la Alba as vrea sa vad si in realitate masina sa mai schimbam o vorba doua.In legatura cu evacuarea din inox stiu pe cineva care a scos intermediara si a pus teava din inox in locul intermediarei si sunetul s-a schimbat mult intr-un mod placut dar la drum lung era cam obositor,mai ales ca avea cutie in 4 trepte.In legatura cu toba finala eu am din inox ''home made'' si sunetul s-a schimbat prea putin.Parerea mea e ca daca vrei un sunet frumos sa-i scoto intermediara,pui teava in locul ei si mai pui si o finala sport,bineinteles ar merge si un filtru de aer sport.

P.S. Le sta foarte bine impreuna la cele 2 bijuterii : Mr. Cat si BTL
adi.schumi_tm is offline   Reply With Quote
Old 02-07-08, 15:44   #74
BTL-gordini

Stage 5

BTL-gordini's Avatar

Member of:
[DACIA]

merci mult schumi pt.detalile date cu re ferire la evacuare,in momentul de fata am toba sport si sunetul e foarte placut si nervos,dar pun acuma sambata si evacuarea de la galerii si pana la toba finala din inox,in primul rand nu o sa mai am probleme ca mai rugineste si in aldoilea rand o sa fie un lucru mai bun pt iesirea gazelor,oricum cand treci prin alba te astept cu placere,si in leg cu relatia Mr.Cat si BTL sunt prieteni f.buni si vecini
Old 02-07-08, 15:53   #75
ynp_46
Dacia Driver

Stage 5

ynp_46's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by Muttley_BTL View Post
E numaru' masinii mele. Un coleg de facultate a zis ca-nseamna "Boli cu Transmitere prin Laba". Dup-aia i-am spart ficatii.
Si d-aia si-ntrebam, eram curios ce altceva ar mai putea insemna, ca eu altceva decat ce am scris mai sus nu am gasit.
Si au curs ficatii aia pe jos?fi mandru de nr tau de inmatriculare
ynp_46 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -