23-07-08, 13:35
|
|
Dacia Rally Team Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [Dacia Rally Team]
|
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,
foarte frumoasa si dacia ta bv
|
|
|
24-07-08, 12:55
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,
Ozn-ule am vazut ce ti-a zis Bogdan in leg cu toba finala,sincer a fost fara bun simt si putea sa iti rasp.altfel,daca vrei te rezolv eu de toba sau uitate u pe bazar sa vezi ca sunt cate vrei.Ar trebuii si el NIG sa o lase mai moale cu unele treburi spuse ,mi-i se pare ca are nasul c-am sus acuma de cand cu masina dar sunt si altekle frumoase si bune,oricum intru eu la el pe topic si i spun.Distanta la arcurile acum taiate este de 33 cm
|
|
|
24-07-08, 13:18
|
|
Stage 5
|
Iti arat exact cum o sa fie arcurile ca tre sa le taiem si la FNM si facem pozesa vezi diferenta.Intra aici si vezi si preturi la tobe si eu am yed performance http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...de-190412.html
|
|
|
24-07-08, 13:44
|
|
Stage 5
Member of: [BMW] [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by BTL-gordini
Ozn-ule am vazut ce ti-a zis Bogdan in leg cu toba finala,sincer a fost fara bun simt si putea sa iti rasp.altfel,daca vrei te rezolv eu de toba sau uitate u pe bazar sa vezi ca sunt cate vrei.Ar trebuii si el NIG sa o lase mai moale cu unele treburi spuse ,mi-i se pare ca are nasul c-am sus acuma de cand cu masina dar sunt si altekle frumoase si bune,oricum intru eu la el pe topic si i spun.Distanta la arcurile acum taiate este de 33 cm
|
Domnule BTL,nu e nevoie sa mai intri la mine pe Topic si sa-mi aduci mustrari nefondate..nu stiu cu ce anume am fost fara bun simt..daca nu am mai putut intra pe net si i-am raspuns abia azi inseamna ca nu am bun simt ...si i-am dat un raspuns civilizat,zic eu..de moment ce eu nu spun nimic despre vreo vanzare de toba,nu stiu de ce m-a luat asa,la sigur,ca o vand..
Cat despre nas pe sus te inseli..eu sunt un tip modest si nu imi place sa ma laud sau sa fac valuri..am raspuns cu placere de fiecare data la intrebarile adresate..insa in cazul tau si a lui OZN a-ti inceput sa faceti talcioc la mine pe topic si pt asta te-au avertizat si moderatorii
Gandeste un pic mai matur treburile si ai sa vezi ca nu am gresit cu nimic
|
|
|
24-07-08, 15:13
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Rally]
|
Superba masina asa lasata BTL-ule.Ceva de genu vreau sa o las si eu,poate o lasam impreuna ,sa-mi spui te rog cum se comporta acum la gropi si mai ales in timp cum se comporta directia,nu se strica mai repede?
|
|
|
24-07-08, 16:31
|
|
Stage 5
|
Schumi ,la gropi din cate am sesizat eu nu sunt modificari,tot asa se prezinta si in rest nimic probleme,daca ai nevoie de ce imim zici si cu cea mai mare placere rezolvam ce imi sta in masura.O sa tai si la FNM arcurile si atunci o sa vezi mai multe poze
|
|
|
24-07-08, 16:43
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
nu iti freaca roata de aripa cand iei curba ?:>
|
|
|
24-07-08, 18:01
|
|
Stage 5
|
|
|
|
24-07-08, 21:25
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by BTL-gordini
|
ai spus ceva foarte incorect mai sus...nu il stii deloc pe bogdan si de aceea nu ai de unde sa stii daca e sau nu e cu nasul pe sus,nici eu nu il stiu bine dar totusi din cate am vorbit cu el chit ca nu neam mai intalnit de foarte mult timp Bogdan e un baiat de nota 10 care incearca sa ajute cum poate,un adevarat pasionat de dacia 1300 lucru care se si vede prin ceea ce a reusit sa faca cu masinuta lui care este absolut superba...deabia astept sa ma intalnesc sa mai vb cu el dar nu acum ci dupa ce o sa fac si eo masina
|
|
|
24-07-08, 21:30
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Street 4 Cars]
|
gata dany cand poti sa imi timiti cercurile?
|
|
|
24-07-08, 23:39
|
|
Stage 5
|
Robert eu chiar nu am nimic cu Bogdan,si pe mine ma ajutat cand am avut nevoie si il respect ,am zis doar ca nu mi-a convenit cum i-a spus la Ozn,in rest nimic,eu sunt prieten cu toata lumea
|
|
|
25-07-08, 00:41
|
|
Stage 5
|
acum trebuie sa umbli si la amortizoare.
|
|
|
25-07-08, 09:22
|
|
Stage 5
|
CE trebuie facut la amortizoare sa iau mai mici ,sau sunt cu filet mai scurt?
|
|
|
25-07-08, 09:28
|
|
Stage 4
|
vreau si eu sa tai din arcuri pe fata ca pe spate acum sta lasata desi nu am taiat din ele in prima faza vroiam sa tai 1,5 spire dar privind masinuta ta cred ca e prea putin uita-te putin pe threatul meu "sfaturi pentru 1300-tea mea " si zi-mi si mie cam cum sa fac si cate o mica idee despre masina oricum nu mai e asa incarcata cum era am mai dat jos din ele o sa pun si ceva poze zilele astea
|
|
|
25-07-08, 10:38
|
|
Stage 5
|
Pai pe spate ai pus arcuri de fata sau de spate?eu am de fata pe spate si am taiat doar o spira,ca daca tu le ai de spate atunci sunt mai moi ca si cele de fata .Poate ai vazut la pozele mele anterioare ca masina era mai ridicata de fata si nu i statea bine,dar acuma cu lungimea arcului de fata taiat este de 33 cm si am taiat 3.5 spire.Eu zic sa le lasi pe spate asa si sa tai pe fata,si atunci va sta unpic coborata de fata dar candse va pune cineva se va echilibra.La 1300 i sta f.bine lasata de fat,muscle car
|
|
|
|
|