Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,
Eu am comandat bara de torsiune de la mine de la dacia, si cand sau uitat in sistem era de 1310 Li din cate imi amintesc,ultimele variante de berlina pe injectie .Dar iti spun luni exact de ce model e.,25 ron a fost.Poti sa mergi si la voi la Reprezentanta Dacia si sa dai comanda sau poate o au pe stoc.Oricum vine in 2 zile
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,
arata extrem de bine masina...printre putinele dacii de pe forum care chiar arata bine....imi place ce ai facut din acesta dacia 1300...cum se comporta masina acum cu bara de 20 pe spate???
sa o birjaresti sanatos si fara incidente btl ule
Quote:
Originally Posted by BTL-gordini
Eu am comandat bara de torsiune de la mine de la dacia, si cand sau uitat in sistem era de 1310 Li din cate imi amintesc,ultimele variante de berlina pe injectie .Dar iti spun luni exact de ce model e.,25 ron a fost.Poti sa mergi si la voi la Reprezentanta Dacia si sa dai comanda sau poate o au pe stoc.Oricum vine in 2 zile
Sincer Ozn-ule s-ar puta sa fie mai groase la breakuri-le model mai vechi,eu din cate am cautat si m-am interesat,nu am gasit nimic mai gros si fara modificari.Stiu ca am cautat in sistem la Dacia dar modele vechi sau scos.Eu ma-m uitam prin service pe la clientiii cu dacii sa vad ce bare sunt mai groase dar tot la asta am ajuns.In chizatorile de care mi-ai zis de spate exact cu are si Lucica WRC sunt la CRIDEM 12.5 lei,iar celel cum sunt sunt pe capota 21.5 lei.
Merci mult Robert pt/aprecierile tale,sa stii ca ieri am fost cu ea in probe,FNM-ul ziceaa :Baaaaaaaaaa,tu esti nebun ce faci cu ea!!!!!pai daca merge tu vrei sa stau cu ea in parcare.mai radem .mai glumim,dar se comporta f.bine masina,ma mir sincer.
Alpine-ule oricand sunt de folos te ajuty cu mare placere,am vazut pozele tale alb-negro ,sunt cu bun gust,doar de aceea e DACIA 1300,si ceilalti cu celelate modele de dacii.
SUnt 2 lucruri de care trebuie sa se fereasca toti cei ce nu ne doresc pe drum si ele sunt in cele 2 poze
cei care nu vor pe drum masini modificate nu merita luati in seama sau eventual sa le explici cum e cu depasirea "la oglinda" - oricum si ei se uita cu admiratie chiar daca nu vor sa recunoasca
normal,CAT-ul e atenta la toate miscarile facute de BTL,oricum nici ea nu scapa cu una cu 2.Oricum poveste cu " OGLINDA " e ceva specific BTL-ului "nu incercati acest lucru acasa(pe drum)".E o poveste lunga si cu multi "pagubiti",doar ei au vrut-o ,nu eu
Adrenalina este,dar sa ne lase in pace ceilalti participanti la trafic,cand vad dacile pe drum parca au boala pe noi,de aceea le transmit ca: Noi suntem baietiii cu DACILE....................sa se fereasca