Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
Multumesc Bogdane pt.poze si filmare ,chiar imi doream sa vad o filmare intreaga. Sa pui poze si cu noi 3 ce le-ai facut..
Bogdan Nig ms, acopere mult sunetul carburatorului evacuare,binenteles lucrul bun pt.mine si imi place cum merge si nu e pretentios deloc la benzina
Quote:
Originally Posted by BTL-gordini
Multumesc Bogdane pt.poze si filmare ,chiar imi doream sa vad o filmare intreaga. Sa pui poze si cu noi 3 ce le-ai facut..
Bogdan Nig ms, acopere mult sunetul carburatorului evacuare,binenteles lucrul bun pt.mine si imi place cum merge si nu e pretentios deloc la benzina
Ms Marine, e bine ca ai fost la show si l-ai vazut pe btl-ica.
Stii u mai bine Caline cum stau treburile cu dacile, sunt putini care le mai pot conduce in adevaratul sens al cuvantului. Chiar as propune o indemanare gen Arad sa vedem cu adevarat cum e sa o manevreze soferul, nu masina sa faca totul, nu fac referire la nimeni la nimeni dar asta e adevarul.
Ma poate ajuta cineva cu detalii referitor la un grup de cutie 10 cu 31, ce face mai exact, nu vb aiurea.
Stai linistit Alex ca de acuma incepe tineretea Btl-ului, o indemanare nu-i strica, abia se mai trezesc toate pe la ea.
Te salut BTL-ule, magnifica masina ta... sant bucuros ca am vazut masina la Arad, si sant incantat ca te-am cunoscut..... si sper sa va revad curand in Iunie
Pun si eu cateva poze cu BTL ca nu ma pot abtine
scuzati ca le pun asa tarziu
Quote:
Originally Posted by popasan
Pai potrivit unui calculator gasit pe net, de dovedeste a fi un grup de fuga, mai lung ca cel normal
Depinde ce se intelege prin fuga. O sa aiba viteza maxima mai mare, dar o sa fuga ceva mai incet pana acolo. N-ar fi exclus ca viteza maxima mai mare sa nici nu poata fi atinsa, in functie de rezistentele la inaintare si puterea masinii.
Evident ca nu mai are accelaratia la fel, va fii mai lenesa, dar va avea un top speed mai bun, si in mod clar ... de exemplu la 100km/h va avea mai putine rpm, decat cu grupul normal.
__________________ Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! Dacia 1410 Sport Old School