09-06-10, 00:37
|
|
Stage 3
|
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
Quote:
Originally Posted by popasan
Pai potrivit unui calculator gasit pe net, de dovedeste a fi un grup de fuga, mai lung ca cel normal
|
unde e calculatorul asta ? mi-ar trebui si mie
|
|
|
01-07-10, 21:59
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Mai iasa si Btl-ul la iveala cu una alta , sa nu creada lumea ca am dus-o la remat . Dupa ce am achizitionat casca , am mai rezolvat de un combinezon de la "batrani" cu ceva iarba prin ele de la o speciala,precum si al 3-lea carburator primit. Am lucrat la combinezon ca sa pot sa-l fac BTL custom made .Vor urma si alte surprize ,sper doar sa fie totul bine ,sa trecem de 7000 rpm "program de lucru" si atunci voi dezvaluii urmatoarele transformari
01-07-10, 22:11
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
sa nu uiti de aprindere..
|
|
|
02-07-10, 08:45
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by BTL-gordini
Mai iasa si Btl-ul la iveala cu una alta , sa nu creada lumea ca am dus-o la remat . Dupa ce am achizitionat casca , am mai rezolvat de un combinezon de la "batrani" cu ceva iarba prin ele de la o speciala,precum si al 3-lea carburator primit. Am lucrat la combinezon ca sa pot sa-l fac BTL custom made .Vor urma si alte surprize ,sper doar sa fie totul bine ,sa trecem de 7000 rpm "program de lucru" si atunci voi dezvaluii urmatoarele transformari
|
Super tare combinezonu' Dani...
|
|
|
02-07-10, 12:49
|
|
Stage 5
|
Am lucrat la el ceva , dar a iesit bine mai Adi .
Florine referitor la aprindere ,nu o schimb doarece am modificat aprindereea fara platina si cand am facut ITP-ul la BTL de vre-o luna, am verificat-o in ture si a mers 7000 rpm. Eu vreau sa ating 8000rpm cu modificrile care le aduc f.curand, momentat in lucru Btl-ica
|
|
|
02-07-10, 17:49
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
Quote:
Am lucrat la el ceva , dar a iesit bine mai Adi .
Florine referitor la aprindere ,nu o schimb doarece am modificat aprindereea fara platina si cand am facut ITP-ul la BTL de vre-o luna, am verificat-o in ture si a mers 7000 rpm. Eu vreau sa ating 8000rpm cu modificrile care le aduc f.curand, momentat in lucru Btl-ica
|
de acord cu tine merge pana in 7000 de ture.. dar dupa ce o sa pui "alea 2" o sa ai prea multa benzina si nu o sa o arda ff bine... stii tu mai departe..
ai facut cu delcou dinala de alfa?
|
|
|
02-07-10, 19:00
|
|
Stage 5
|
Flo, referitor la cele 2 weber-uri, o sa le pun doar daca gasesc admisie pt.2, oricum e pe planul 2 treaba asta.Pe primul plan e axa cu came nou nouta la 320 grade( Calin a fost de ajutor ,precum si prietenul de la Cugir, face de toate), setul Borgo nou si mai sunt si altele care o sa le arat.
|
|
|
02-07-10, 19:18
|
|
Stage 5
|
Quote:
Flo, referitor la cele 2 weber-uri, o sa le pun doar daca gasesc admisie pt.2, oricum e pe planul 2 treaba asta.Pe primul plan e axa cu came nou nouta la 320 grade( Calin a fost de ajutor ,precum si prietenul de la Cugir, face de toate), setul Borgo nou si mai sunt si altele care o sa le arat.
|
ce noroc au unii
...teai pus serios pe treaba...tot ce e mai bun pt BTL`ica
|
|
|
02-07-10, 20:06
|
|
Stage 5
|
Sunt putin uimit de combinezonul ala...
Hai, aia cu "Dacia Gordini" si logo-ul Dacia inghesuit in rombul ala galben, chit ca e blasfemie, e acceptabila, te simti tu mai bine, fie. Se poate lua drept gluma.
Da' aia cu cactusi de pe spate... ai 30 de ani, omule. Eu chiar credeam ca faci misto pe net, da' tu chiar vorbesti serios )
|
|
|
02-07-10, 21:34
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Muttley
Hai, aia cu "Dacia Gordini" si logo-ul Dacia inghesuit in rombul ala galben, chit ca e blasfemie, e acceptabila, te simti tu mai bine, fie. Se poate lua drept gluma.
Da' aia cu cactusi de pe spate... ai 30 de ani, omule. Eu chiar credeam ca faci misto pe net, da' tu chiar vorbesti serios )
|
baietii de la alba nu glumesc )
frumos frumos beteleule.. succes.. setu ala de borgo e de 1.4?
|
|
|
03-07-10, 01:21
|
|
Stage 5
|
Quote:
... cu ceva iarba prin ele de la o speciala,precum si al 3-lea carburator primit. Am lucrat la combinezon ca sa pot sa-l fac BTL custom made .Vor urma si alte surprize ,sper doar sa fie totul bine ,sa trecem de 7000 rpm "program de lucru" si atunci voi dezvaluii urmatoarele transformari
|
Cam despre ce iarba ii vorba?
Si daca in cartea aia lu' Mondiru, scrie ca motorul are la 5250rpm puterea maxima, nu ca numa atatea ture face, deci tre sa vii sa te mai invat una alta , iar cu axa noroc cu Adi de la Cluj.......si vezi ca in august te astept la Straja
Quote:
Originally Posted by flocea_ro_ab
ai facut cu delcou dinala de alfa?
|
Ce ai ma???
Quote:
|
Asa ii el mai este pana se "coace" la minte
Quote:
Originally Posted by flocea_ro_ab
baietii de la alba nu glumesc )
frumos frumos beteleule.. succes.. setu ala de borgo e de 1.4?
|
N-ai de unde sa stii, iar setu' ii dinala smecher de 1.6 - 0.3
P.S. Daca tot faci atatea modificari iti recomand si una dinasta
|
|
|
04-07-10, 14:53
|
|
Stage 5
|
Ca tot vine vorba de articole din reviste, tot *******, dar un numar ceva mai vechi
|
|
|
04-07-10, 20:13
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [RENAULT] [Old School Cars]
|
Quote:
|
Unii isi traiesc copilaria la 30 de ani.
|
|
|
04-07-10, 20:30
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by popasan
Ca tot vine vorba de articole din reviste, tot *******, dar un numar ceva mai vechi
|
Fain articolul,felicitari Dani...
|
|
|
06-07-10, 22:02
|
|
Stage 5
|
La varsta nu-i poti face nimic , doar cu sufletul te poti juca .Multumesc baieti pt.tot si impreuna cu prietnul Calin lucram la motor, facandu-l bucatele momentan si apoi o sa-l punem la loc cand va fi totul gata, asa cum albanezii stiu sa o faca tot timpul . Am mai achizitionat o pompa de benzina, un lant de distributie R12, precum si bujiile Champion (rally sport,un pic mai reci).Vor mai venii si alte poze cu ce voi pune la motor pt.a finaliza proiectul.
|
|
|
|
|