13-12-09, 08:45
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
Pun zi poze dar cu BTL-ica primit cadou la inaugurarea celor 3 anisori care i-am facut si eu
|
|
|
13-12-09, 08:50
|
|
Stage 4
|
Cred ca a foost gustos..
Baga si poze cu BTL Bafta
|
|
|
13-12-09, 10:31
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by BTL-gordini
Pun zi poze dar cu BTL-ica primit cadou la inaugurarea celor 3 anisori care i-am facut si eu
|
vai ca grasut s-a facut BTL-ica - seamana tortul cu el ceva de speriat - dar e mai bine asa ca daca semana nu cred ca puteai sa maninci din el
|
|
|
15-12-09, 14:04
|
|
Stage 3
|
salut....am vazut ca ai avut filtru de aer de vanzare...la c pret?..ms..respect la toti.
|
|
|
19-12-09, 23:04
|
|
Stage 5
Member of: [FOTO] [4Rally]
|
La multi ani cu mare intarziere , dar sti cum se zice mai bine mai tarziu decat niciodata , apropo cum e cu masina? ai terminat-o sau mai ai de munca la ea ?
|
|
|
20-12-09, 09:25
|
|
Stage 5
|
Multumesc de urari tutuor indiferent de promptitudine sau intarziere, intentia conteaza. Maisnuta e aproape gata Capone, 99%, astept sa pun dungile doar.
Scuze pt.intarziere , filtrul de aer nu il mai am de mult.
20-12-09, 14:29
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [DAEWOO] [RENAULT] [Old School Cars] [Dacia Rally Team]
|
Quote:
Multumesc de urari tutuor indiferent de promptitudine sau intarziere, intentia conteaza. Maisnuta e aproape gata Capone, 99%, astept sa pun dungile doar.
Scuze pt.intarziere , filtrul de aer nu il mai am de mult.
|
Borfasule pune poze cu BTL-u !!!!! nu stiu de ce simt ca va fi ceva tare misto ....hai arata-ne
|
|
|
20-12-09, 16:40
|
|
Stage 5
|
Mai Lucica, nu stiu daca va fi ceva misto sau naspa, important e ca am facut-o cap coada , desfacuta fara nici un surubel pe ea si doar cu cele 2 maini si prietenii care m-au ajutat am reusit sa o aduc la viata. Sincer poate unora n-o sa le vina sa creada , dar in Romania asta nu se face nimica bun, oricat ai incerca sa faci una alta nu sunt oameni, ce iti faci u e bun facut si de durata, ce fac alti lasa de dorit; si mai ales cand aud cuvintele "E dacie, ce conteaza!''. A fost multa munca de zi cu zi, 5 luni de zile non stop, servici si masina doar. In leg .cu pozele nu stiu daca le voi pune, deoarece nu vreau sa aud copilariile de pe forum si vechile tiganeli.pt mine a iesit excelent si sunt f.multumit de tot ce am facut la ea, gusturile nu se duscuta. Momentan a aparut ceva neprevazut, ma refer in bine pt.BTL si vreau sa vad daca va merge la masina si mai lucrez un pic.
|
|
|
20-12-09, 18:12
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [DAEWOO] [RENAULT] [Old School Cars] [Dacia Rally Team]
|
Quote:
Mai Lucica, nu stiu daca va fi ceva misto sau naspa, important e ca am facut-o cap coada , desfacuta fara nici un surubel pe ea si doar cu cele 2 maini si prietenii care m-au ajutat am reusit sa o aduc la viata. Sincer poate unora n-o sa le vina sa creada , dar in Romania asta nu se face nimica bun, oricat ai incerca sa faci una alta nu sunt oameni, ce iti faci u e bun facut si de durata, ce fac alti lasa de dorit; si mai ales cand aud cuvintele "E dacie, ce conteaza!''. A fost multa munca de zi cu zi, 5 luni de zile non stop, servici si masina doar. In leg .cu pozele nu stiu daca le voi pune, deoarece nu vreau sa aud copilariile de pe forum si vechile tiganeli.pt mine a iesit excelent si sunt f.multumit de tot ce am facut la ea, gusturile nu se duscuta. Momentan a aparut ceva neprevazut, ma refer in bine pt.BTL si vreau sa vad daca va merge la masina si mai lucrez un pic.
|
Te inteleg perfect!Felicitari pentru munca depusa si sunt convins ca rezultatul este pe masura muncii depuse !
|
|
|
20-12-09, 18:24
|
|
Stage 3
|
Quote:
|
Asa sunt oamenii din Romania...referitor la "E dacie, ce conteaza!''....oricum multa stima si respect pentru proiect si bafta in continuare!...si poate te gandesti si la noi si o sa ne arata macar o poza 2.... O seara buna!
|
|
|
20-12-09, 20:21
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Old School Cars] [DACIA]
|
daca nu arati poze cu masina si cum ai lucrat la ea de ce mai populezi forumu? e deschis un topic al masinii tocmai pentru asta. nu e deschis ca sa se repete in fiecare pagina: ce am facut am facut ca-mi place si nu arat poze ca sa nu comenteze lumea... poti sa-i mai lasi deoparte pe astia "invidiosii" si sa postezi chestii interesante pentru multi altii. ce nu pricepe lumea pe aici e faptu ca fiecare isi alege stilul de "preparare" al masinii dupa cum il duce capul si/sau buzunarul. nu stiu a cata mia oara e cand se scrie ce am spus mai sus. da' sa stii ca suntem destui care asteptam poze cu ce si cum lucreaza lumea.
|
20-12-09, 21:06
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
k4r4 are dreptate.
Masina arata foarte bine si inainte, acum cred ca este fara gres.
PUNE POZE!...
|
|
|
20-12-09, 22:37
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !
|
20-12-09, 23:17
|
|
Stage 5
|
Posibil dupa Dungi sa apara pozele
|
|
|
21-12-09, 11:08
|
|
Stage 5
|
O sa ma gandesc, si apoi daca or sa vina pozele or sa fie f.multe, ca sa se vada tot si cu bune si rele, dar astept sa vad acuma dupa cum am zis mai sus de piesele neprevazute cum merg si apoi facem sa fie bine.
|
|
|
|
|