Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Reply

Thread Tools
Old 08-08-12, 19:17   #1081
R.Equinox

Stage 5

R.Equinox's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[DACIA]
Default Re: Dacia 1310 HAI HUY

Quote:
Originally Posted by DJBOSS View Post
Unde vezi tu pleoape ? dungi ? si alte cacaturi ? nucred ca ai urmarit paginile mele sa vezi ce jante am avut pe masina sau dece am pus capacele.Un led,un bec,o lupa,un volan sport frumos credema schimba mult,nu vezi zilnic daci pe strada cu asa ceva ...lupe-n faruri sau bad boy look sa numai zic de 4 prezoane .Frane am pus ce trebuie,pentru ce sa pun altceva atata timp cat nam motor de sute de cp ? concurez la vreun concurs de ceva ?

Masina mea necesita reparati pe la caroserie si VOPSITA recunosc si nu contrazic pe nimeni

A.Rredman - de acord si cu tine dar nupot sa ma apuc acum sa lucrez la masina s-o umplu dinou de diferite culori ,o aripa de-o culoare o usa de-o culoare,circul zilnic cu ea prin oras.
Si chiar alta masina nu ai ?...Golfu?..Unde e?..daca e..mergi cu el..si baga dacia in reparatii..si asa rezolvi totul..e pacat de ea..ca are potential tigaia
Old 08-08-12, 19:26   #1082
DJBOSS

Stage 5

DJBOSS's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by R.Equinox View Post
Si chiar alta masina nu ai ?...Golfu?..Unde e?..daca e..mergi cu el..si baga dacia in reparatii..si asa rezolvi totul..e pacat de ea..ca are potential tigaia
Am opelul dar,merge taicamiu foarte mult cu el .
DJBOSS is offline   Reply With Quote
Old 18-09-12, 01:10   #1083
DJBOSS

Stage 5

DJBOSS's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Rally]

Revin si eu cu ceva noutati nu prea valoroase dar de efect:
Am imbracat in folie de carbon:
-Volanu
-Oglinzile
-Grila din fata
-Stergatoarele
-Scrumiera
-Aerisitoarele
Am lucrat si la triplele de spate am facut o punte intre frana si ceata,in asa fel cand calc frana se aprinde si ceata.
Mi-am tras si ceva jante pe 15 dar cu cauciucuri nuprea adecvate.
In rest plimbareala.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Fotografie0329.jpg
Views:	160
Size:	235.7 KB
ID:	2555165   Click image for larger version

Name:	Fotografie0325.jpg
Views:	102
Size:	205.4 KB
ID:	2555166   Click image for larger version

Name:	Fotografie0326.jpg
Views:	81
Size:	202.8 KB
ID:	2555167  

Name:	Fotografie0343.jpg
Views:	92
Size:	150.8 KB
ID:	2555168   Click image for larger version

Name:	Fotografie0344.jpg
Views:	106
Size:	154.9 KB
ID:	2555169   Click image for larger version

Name:	Fotografie0333.jpg
Views:	133
Size:	255.8 KB
ID:	2555170  

Name:	Fotografie0341.jpg
Views:	91
Size:	113.3 KB
ID:	2555171   Click image for larger version

Name:	2012-09-15 14.08.56.jpg
Views:	142
Size:	3.29 MB
ID:	2555172   Click image for larger version

Name:	Fotografie0367.jpg
Views:	82
Size:	233.6 KB
ID:	2555173  

Name:	Fotografie0368.jpg
Views:	72
Size:	241.8 KB
ID:	2555174   Click image for larger version

Name:	Fotografie1952.jpg
Views:	181
Size:	280.4 KB
ID:	2555175   Click image for larger version

Name:	Fotografie1954.jpg
Views:	142
Size:	298.1 KB
ID:	2555176  

Name:	Fotografie1939.jpg
Views:	167
Size:	298.4 KB
ID:	2555177   Click image for larger version

Name:	Fotografie1942.jpg
Views:	148
Size:	298.9 KB
ID:	2555178   Click image for larger version

Name:	Fotografie1948.jpg
Views:	131
Size:	298.4 KB
ID:	2555179  

Name:	Fotografie1951.jpg
Views:	159
Size:	311.9 KB
ID:	2555180   Click image for larger version

Name:	2012-09-15 14.08.24.jpg
Views:	260
Size:	3.61 MB
ID:	2555181   Click image for larger version

Name:	2012-09-15 15.58.50.jpg
Views:	75
Size:	3.49 MB
ID:	2555182  

Name:	2012-09-15 15.58.55.jpg
Views:	105
Size:	3.45 MB
ID:	2555183   Click image for larger version

Name:	2012-09-15 15.59.10.jpg
Views:	81
Size:	3.15 MB
ID:	2555184  

Dacia Rally Team
VITEZA NU UCIDE,DOAR IGNORANTA SI PROSTIA!!!
Detali despre DACIA HUY se pot gasi pe Facebook
Old 18-09-12, 07:39   #1084
Marian06tzw

Stage 5

Marian06tzw's Avatar

Member of:
[DACIA]
[BMW]

Quote:
Revin si eu cu ceva noutati nu prea valoroase dar de efect:
Am imbracat in folie de carbon:
-Volanu
-Oglinzile
-Grila din fata
-Stergatoarele
-Scrumiera
-Aerisitoarele
Am lucrat si la triplele de spate am facut o punte intre frana si ceata,in asa fel cand calc frana se aprinde si ceata.
Mi-am tras si ceva jante pe 15 dar cu cauciucuri nuprea adecvate.
In rest plimbareala.
frumoase jante, dar iti trebuiau niste gume cu talie joasa eu am de 45 si e super.
De ce nu icerci sa o lasi mai jos de spate.
Marian06tzw is offline   Reply With Quote
Old 18-09-12, 09:22   #1085
bujuKYL

Stage 5

bujuKYL's Avatar

asta da treaba ai jante calumea pe ea! intr-un final
bujuKYL is offline   Reply With Quote
Old 18-09-12, 09:54   #1086
valitataye

Stage 5

valitataye's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
[SEAT]
[4Tuning International]

Toti spunem de jante,schimba doar anvelopele sa le schimbi
valitataye is offline   Reply With Quote
Old 18-09-12, 10:33   #1087
A.Rredman

Stage 3

A.Rredman's Avatar

De ce ca atunci cand pui frana, sa se aprinda si ceata?

Am observat pe forumul asta, diversi oameni care renunta la becurile standard si ii omoara pe altii noaptea cu xenonul lor care bate prin copaci sau fix in retina omului. Mai sunt altii cu folie pe triple...cand pun frana nu se vede nimic si provoaca fel si fel de neplaceri in trafic, sa nu zic accidente. Mai sunt altii care te bombardeaza cu proiectoare si becuri de ceata, cand nu e nevoie. Mai sunt altii cu lumini, luminitze, becuri, beculete, neoane si neonashe de tot cacatul.

Intrebarea mea cauta un raspuns logic. Chiar e nevoie de astfel de modificari, care sa puna intr-un fel siguranta altora in pericol? tinand cont ca si asa unii conduc ca in NFS, fitze, fum, chestii si ii gasesti peste 30 m asteptand la semafor.
Chiar am ajuns la nivelul ala cu modificarile ca sa zicem: nu mi-a mai ramas decat sa pun folii pe triple si xenon? Nu ar fi alte lucruri prioritare pentru o masina de genul?

DJ BOSS, nu te scot pe tine la tabla, nu o lua personal, dar vad ca apar din ce in ce mai multe masini care au asa ceva. Si in plus, asta nu e tuning, asta e cocalareala pe genunchi! Prefer oricand o masina standard dar impecabila, decat luminitze si paravanturi cromate.
A.Rredman is offline   Reply With Quote
Old 18-09-12, 13:22   #1088
DJBOSS

Stage 5

DJBOSS's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by A.Rredman View Post
De ce ca atunci cand pui frana, sa se aprinda si ceata?

Am observat pe forumul asta, diversi oameni care renunta la becurile standard si ii omoara pe altii noaptea cu xenonul lor care bate prin copaci sau fix in retina omului. Mai sunt altii cu folie pe triple...cand pun frana nu se vede nimic si provoaca fel si fel de neplaceri in trafic, sa nu zic accidente. Mai sunt altii care te bombardeaza cu proiectoare si becuri de ceata, cand nu e nevoie. Mai sunt altii cu lumini, luminitze, becuri, beculete, neoane si neonashe de tot cacatul.

Intrebarea mea cauta un raspuns logic. Chiar e nevoie de astfel de modificari, care sa puna intr-un fel siguranta altora in pericol? tinand cont ca si asa unii conduc ca in NFS, fitze, fum, chestii si ii gasesti peste 30 m asteptand la semafor.
Chiar am ajuns la nivelul ala cu modificarile ca sa zicem: nu mi-a mai ramas decat sa pun folii pe triple si xenon? Nu ar fi alte lucruri prioritare pentru o masina de genul?

DJ BOSS, nu te scot pe tine la tabla, nu o lua personal, dar vad ca apar din ce in ce mai multe masini care au asa ceva. Si in plus, asta nu e tuning, asta e cocalareala pe genunchi! Prefer oricand o masina standard dar impecabila, decat luminitze si paravanturi cromate.
Nu stiu daca tu vezi obiecte de cocalareala pe masina mea,si foarte multi isi fac stopurile asa in fine nu are rost sa ma contrazic cu tine,credca o sa-mi inchid topicul poate va fi mai bine asa sunt alti de apreciaza ceva facut frumos si nu numai pe forum.
Old 18-09-12, 13:24   #1089
CyPz

Stage 5

CyPz's Avatar

Nu pot spune decat ca ai o masina foarte frumoasa!
CyPz is offline   Reply With Quote
Old 18-09-12, 13:49   #1090
A.Rredman

Stage 3

A.Rredman's Avatar

Nu ti-a zis nimeni sa iti inchizi topicul...dar trebuie sa tratezi corect si alte pareri. In fond de aia e forum, ca sa discutam. Tot ce am zis este ca ai niste modificari care sunt periculoase pentru alti soferi. Ideea de tuning (daca despre asta vorbim) este sa vi cu un upgrade, nu sa invers.
In schimb, e trist si ca nu sunt si alte accesorii "custom" din magazine de specialitate pentru batrana Dacie, tot ce gasesti sunt turcisme de 3 bani, si asta ii obliga pe cei care vor altceva sa apeleze la improvizatii. Dar cei care le fac trebuie sa fie constienti ca pot sa vina cu un downgrade, daca nu fac lucrurile cum trebuie.
Nu degeaba sunt cashetarii cu ochii pe noi. Stiu ca oamenii merg cu masinile cu fel si fel de improvizatii. Si stii ca si tu ai avut probleme cu asta, doar te-au oprit si pe tine.
Si eu m-am lovit de treaba asta, de aia iti si scriu.

Ideea e ca, inainte sa faci o modificare (fie la mecanica) fie optica, trebuie sa te gandesti putin inainte. Daca se merita sau nu...despre asta e vorba.

Si daca vrei sa ma contrazici...te invit, da' sa aduci argumente.

Last edited by A.Rredman; 18-09-12 at 13:58.
Old 18-09-12, 13:59   #1091
valy1233
Dacia Driver

Stage 5

valy1233's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
cred ca o sa-mi inchid topicul poate va fi mai bine asa sunt alti de apreciaza ceva facut frumos si nu numai pe forum.
vezi tu...oameni rai..asta ma face si pe mine sa inchid topicul...oricum nu am mai postat de mult pe el..si nici nu cred ca o voi mai face
Old 18-09-12, 14:03   #1092
DJBOSS

Stage 5

DJBOSS's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by valy1233 View Post
vezi tu...oameni rai..asta ma face si pe mine sa inchid topicul...oricum nu am mai postat de mult pe el..si nici nu cred ca o voi mai face
Exact valy1233 la fel si eu .am zis acum sa mai postez sa nu moara topicu aiurea dar na nu se poate ,postez aici pentru ca stiu ca mai sunt persoane care inca mai apreciaza ceva.Nui nicio problema noi sa ne vedem deale noastre si cu asta basta .
Cypz credca o sa-ti arat evolutia masini pe privat pe mess in alta parte aici nuprea mai imi face onoare sa postez.Multumesc de aprecieri
Old 18-09-12, 14:43   #1093
4Adi

Stage 2

4Adi's Avatar

Pacat ca renunti la topic. Il urmaresc de foarte mult timp pentru ca masina are potential si tu ai idei foarte bune. Pacat ca din cauza unora care se perinda pe ici pe colo si comenteaza aiurea, noi, cei care suntem interesati de anumite masini nu mai apucam sa le vedem evolutia pentru ca proprietarii s-au saturat de comentariile astora. Si daca si-a pus ceata sa se aprinda pe frana ce? Daca isi facea stopurile negre mai ziceam. Omul vrea sa fie vazut din spate de chiorii care nu belesc ochii si intra peste tine in masina.
DJBOSS ai grija de masina in continuare! Daca te decizi sa nu mai continui topicul macar mai arunca din cand in cand o poza pe Dacii modificate.
4Adi is offline   Reply With Quote
Old 18-09-12, 14:55   #1094
bujuKYL

Stage 5

bujuKYL's Avatar

Quote:
Originally Posted by A.Rredman View Post
Nu ti-a zis nimeni sa iti inchizi topicul...dar trebuie sa tratezi corect si alte pareri. In fond de aia e forum, ca sa discutam. Tot ce am zis este ca ai niste modificari care sunt periculoase pentru alti soferi. Ideea de tuning (daca despre asta vorbim) este sa vi cu un upgrade, nu sa invers.
In schimb, e trist si ca nu sunt si alte accesorii "custom" din magazine de specialitate pentru batrana Dacie, tot ce gasesti sunt turcisme de 3 bani, si asta ii obliga pe cei care vor altceva sa apeleze la improvizatii. Dar cei care le fac trebuie sa fie constienti ca pot sa vina cu un downgrade, daca nu fac lucrurile cum trebuie.
Nu degeaba sunt cashetarii cu ochii pe noi. Stiu ca oamenii merg cu masinile cu fel si fel de improvizatii. Si stii ca si tu ai avut probleme cu asta, doar te-au oprit si pe tine.
Si eu m-am lovit de treaba asta, de aia iti si scriu.

Ideea e ca, inainte sa faci o modificare (fie la mecanica) fie optica, trebuie sa te gandesti putin inainte. Daca se merita sau nu...despre asta e vorba.

Si daca vrei sa ma contrazici...te invit, da' sa aduci argumente.
X5, Q7, Range ROver si multe alte masini, pe langa clasa S, E etc de la diversi producatori de masini de ei ce parere ai ca au niste lumini pe ele de iti dai respiratia pana trec de tine noaptea, pe langa sa nu mai punem faptul ca sunt masini din fabrica setate sa mearga si proiectoarele in acelasi timp cu farurile?...daca iti pui pui pentru siguranta ta! si o lupa niciodata no sa imprastie lumina cum imprastie daca pui xenon pe farul simplu! xenonul din cate stiu eu este facut pentru lupa nu sa-l pui pe farul simplu cum fac multi altii din trafic si chiar si de pe acest forum...imi dai dreptate sau nu?
Old 18-09-12, 15:05   #1095
A.Rredman

Stage 3

A.Rredman's Avatar

Quote:
Originally Posted by bujuKYL View Post
X5, Q7, Range ROver si multe alte masini, pe langa clasa S, E etc de la diversi producatori de masini de ei ce parere ai ca au niste lumini pe ele de iti dai respiratia pana trec de tine noaptea, pe langa sa nu mai punem faptul ca sunt masini din fabrica setate sa mearga si proiectoarele in acelasi timp cu farurile?...daca iti pui pui pentru siguranta ta! si o lupa niciodata no sa imprastie lumina cum imprastie daca pui xenon pe farul simplu! xenonul din cate stiu eu este facut pentru lupa nu sa-l pui pe farul simplu cum fac multi altii din trafic si chiar si de pe acest forum...imi dai dreptate sau nu?
E normal sa functioneze farurile si proiectoarele in acelasi timp. Dar se folosesc pe timp de ceata, la fel si lampile spate. Asta e rolul lor.

Eu vorbeam la modul general, nu particular despre stimabilul DJBOSS. Poate lui ii merg xenoanele bine (daca le-a reglat). Altii merg cu ele dereglate si te bombardeaza cu lumina aruncata aiurea si am zis pentru ca am intalnit foarte multi in trafic.
I-am atras atentia doar asupra lampilor spate. Daca el considera ca e bine asa, nu are decat sa le lase.
- Copyright 2025 4Tuning -