Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Reply

Thread Tools
Old 06-05-11, 13:03   #1336
alex.jdm
Honda Driver

Stage 5

alex.jdm's Avatar

Member of:
[Honda]
Default Re: B 191 ZUZ my zuz

Quote:
Originally Posted by Alex30 View Post
Momentan nu mai vreau nimic la masina...vreau sa iau talonu inapoi dupaia mai vad.

Nu mie mi-ai zis ca se ia de faruri, ci la cineva care a postat la tine pe topic...eu stiam ca se ia de ele si i-am si spus da el batman batman...sa-i arat acuma amenda sa vedem ce mai zice

Stopurile o sa iau momentan dalea cu semnal alb dupaia vad ce fac
De parca din cauza unor stopuri/faruri ( care lumineaza bine ) se produc accidente....cei mai idioti oameni "ai legii"...
Sunt de parere ca au fost "pusi pe tine" , nu esti singurul cu masina neinregula ... mai e KYS-ul , Matheo etc ( a nu se intelege ca am ceva cu baietii in cauza )...

Traiasca OEM+ ...
P.S : Andrei, cat vrei pe jante ?
Old 06-05-11, 13:13   #1337
AnDr3Y-SoLenZa
Dacia Driver

Stage 5

AnDr3Y-SoLenZa's Avatar

Member of:
[DACIA]

exact , deci ma oftica cand iti da amenda ca ai cauciucuri mai late pai e mai bine ca ai aderenta mai mare deeeci frana mai eficienta ........ acum nu zic de baietii cu 8j , 9j care SA ZICEM ca sunt prea mari si afecteaza directia , suspensia rau ( macar de am putea sa le omologam )
xenon , vizibilitate buna ( pentru ce se ia de ele ? ) hai ca la toba mai inteleg ca zapacesti lumea de cap da la xenon macar sa faca o proba foarte simpla cu in carton sau ceva in fata masinii sa vada daca sunt reglate bine .... prefer sa vina din fata o masina cu xenoane decat o masina cu halogene reglate unu in ochii mei si unu in pamant
da ce sa faci , ROMANIA

@alex.jdm : 950 cu tot cu gume

Dacia Solenza NoEngine
AnDr3Y-SoLenZa is offline   Reply With Quote
Old 06-05-11, 14:12   #1338
valitataye

Stage 5

valitataye's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
[SEAT]
[4Tuning International]

In tara asta nu o sa poti face nimic fara sa se ia polita sau alte organe de tine...o tara de bulangii si fraieri care te ard din orice directie
Old 06-05-11, 14:20   #1339
b08ygs
Dacia Driver

Stage 5

b08ygs's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by Alex30 View Post
Momentan nu mai vreau nimic la masina...vreau sa iau talonu inapoi dupaia mai vad.
Nu te panica ca nu are rost, si Catalin cu FOF a patit la fel si nu sa panicat, si-a pus toate piesele OEM pe masina sa dus sia recuperat talon si gata, nu ai prieteni care sa-ti imprumute 2 faruri stock cu 2 stopuri stock si niste jante de tabla cu anvelope de iarna sau orice cacat de anvelopa? Si cu toba, daca erai baiat destept o pastrai pe aia stock cu 50 de lei tio taia unu sudor o punea si aveai masina stock ei iti cer sa remediezi cu ce te-a prins, sfatul meu dute cu ea cat mai originala ca si acolo au motiv sa se ia de tine

Bafta sa pus piese inapoi pe ea si nu vinde nimica ca o sa iti para rau fa acum modificarile de sus si dupaia ai grija pe unde mergi si cum mergi si vb unui baiat de aici de pe forum, daca sti sa vb cu ei te lasa in pace, si vorba aia vorba dulce mult aduce

Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie....
O batrana din '76
b08ygs is offline   Reply With Quote
Old 06-05-11, 15:11   #1340
B-61-KYS

Stage 5

B-61-KYS's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Ghetto Cult]

Sunt de parere ca au fost "pusi pe tine" , nu esti singurul cu masina neinregula ... mai e KYS-ul , Matheo etc ( a nu se intelege ca am ceva cu baietii in cauza )...

Dev-ule...masina mea e stock !!!

)

ZUZ - lasa bre , se pot intampla chestii mai nasoale. Asta sa fie singura ta problema din toata viata !!!

LIKE PLS : https://www.facebook.com/pages/Airrid...5062914?ref=hl

www.suspensiipeaer.ro
B-61-KYS is offline   Reply With Quote
Old 06-05-11, 15:31   #1341
vel0ce

Stage 1

Se intampla si la case mai mari asa ca nu da jantele sau daca le dai nu le da de pomana...
cine le cumpara trebuie doar sa le puna pe masina...dale si tu in 2 rate daca ai nevoie de bani urgent.
vel0ce is offline   Reply With Quote
Old 07-05-11, 02:45   #1342
Zeta

Stage 5

Zeta's Avatar

Zuz...stai calm... b08ygs are dreptate. imprumuta de la prieteni tot ce ai nevoie.. si iti iei talonu inapoi Asta este unul dintre riscuri cand ne apucam de asa ceva

+ vorba lui KYS sunt altii care au probleme mult mai grave...
Zeta is offline   Reply With Quote
Old 07-05-11, 08:49   #1343
pustiu_FUG
Opel Driver

Stage 5

pustiu_FUG's Avatar

Member of:
[Opel]
[DAEWOO]

Offff ce aiurea si da, la rar trebui neaparat stock eu nici acum nu am inmatriculat-o tot din cauza unor jegosi, au vazut toba m-au pus sa ambalez si dardaiau geamurile)), a doua oara de la faruri si stopuri..., mai au de culoare si deja ajung la tabla )

Cu toba te duci cu silencerul si se rezolva no problem si restul cum s-a mai zis fa rost de normal, aa mai este si capota care m-ai mult ca sigur o sa comenteze stiu de la ozn-ul ala mic

Daca fac rost de bani acum te anunt, ca si eu sunt bagat in dastea pana peste cap

Cat despre vorba buna, stati linistiti, daca el are ceva de la inceput, zi proasta, sau pur si simplu invidie, poti sa il si :* ca degeaba...

Bafta!!!!!!!!!!!!!

Last edited by pustiu_FUG; 07-05-11 at 08:53.
pustiu_FUG is offline   Reply With Quote
Old 18-05-11, 14:04   #1344
ALpinE1991

Stage 2

Salut am vazut masina sambata la Tuning Show . Arata super, felicitari! I-am facut o poza langa Leon-ul XEL parca. Corecteaza-ma daca gresesc. Revin cu o poza maine oricum nice job!
ALpinE1991 is offline   Reply With Quote
Old 18-05-11, 15:03   #1345
Sonny™
BMW Driver

Stage 5

Sonny™'s Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Old School Cars]
[DreamWorks Club]
[Competitor CNCA]
[BMW]
[SKODA]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by ALpinE1991 View Post
Salut am vazut masina sambata la Tuning Show . Arata super, felicitari! I-am facut o poza langa Leon-ul XEL parca. Corecteaza-ma daca gresesc. Revin cu o poza maine oricum nice job!
gresesti nu era zuz.ul nu a participat...
Sonny™ is offline   Reply With Quote
Old 18-05-11, 16:19   #1346
Andreea13
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Andreea13's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]

era un copiator al masinii b-61-kys
Andreea13 is offline   Reply With Quote
Old 18-05-11, 18:34   #1347
ALpinE1991

Stage 2

ok scuze de greseala atunci. dar va asigur ca era tot alb, bad boy identic, lupe identice, si avea tot zuz la numar. o sa ma uit mai atent ca deocamdata nu am poza in locul in care sunt acum. oricum arata bine zuzulina ;
Old 18-05-11, 20:24   #1348
Alex30

Stage 5

Alex30's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Wheels]

Cum a spus si Sonny, eu nu am fost prezent. Consider ca masina in momentul de fata nu este pentru EXPO. Cand poti sa pui poze sa vedem si noi Loganul...mai ales ca spui ca are ZUZ la nr.
Old 18-05-11, 20:27   #1349
ALpinE1991

Stage 2

Il pun maine. Eu asa tin minte ca avea ZUZ. Acu sa nu ma trimiteti la ghilotina daca nu e asa )
Old 18-05-11, 20:30   #1350
opia
Daewoo Driver

Stage 5

opia's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Nu avea nici un ZUZ la numar...De la BUD la ZUZ este distanta mare)...Si nu avea nici lupe.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC_0142.JPG
Views:	354
Size:	4.64 MB
ID:	2009299  
opia is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -