O mica prezentare pentru un mic proiect ,
Golf 2 motor 1.6 75 cp.. benzina / gaz(pentru moment)
an 1984
fara prea multe optiuni
Multe despre masina nu pot sa zic acum , doar ca am probleme mari cu tinichigeria, vopseaua, bucsile, pivotii , interiorul, motorul...cam tot as putea spune astept sfaturi si pareri din partea voastra..si cine stie poate si un mic ajutor ... acum masina este dezmembrata, voi pune poze cu ea de cand am luat-o si cum e acum si cu ce am mai facut pe la ea...
intre timp am inmatriculat-o.
si mici modificari:
faruri lupa, bara lata fata, grila fara semn, ambreaj nou (schimbat de 2 ori), pleoapa( de care voi scapa ), bucsi punte (cu ajutorul baietilor din golf-club) si nu prea mai stiu.. oricum trebuie schimbat cam tot la ea
Las pozele sa vorbeasca.
Maine ii voi cumpara ceva nou si frumos
va multumesc, sper ca in iarna asta sa rezolv cu caroseria ...schimb usile, aripile, capota, hayon-ul , barile, astup gaurile iar in primavara vreau sa o vopsesc
Member of: [Colectionar Machete] [Old School Cars] [FORD]
Re: O fata... si un golf 2...
felicitari pentru masina.si ce sentiment frumos cand stii ca lucrezi la golf-ul tau bravo, cred ca va iesi un proiect foarte frumos.
p.s:a ajuns filler-ul pe luneta umpic
interesant numarul
bafta cu golf-ul
Era un g 2 de vanzare aici, pe aria VW, care personal mi-a placut f.mult. Era lovit putin in fata, si cerea 1000e pe el, zic eu negociabil. La banii pe care ii bagi in masina o cumperi pe aceea, ai piesele de pe a ta, cu ceva banuti doar vopsesti elementele deteriorate si vinzi piesele de pe a ta. Am trecut si eu prin asa ceva, daca as fi avut ocazia nu as mai fi stat pe ganduri!
O mica prezentare pentru un mic proiect ,
Golf 2 motor 1.6 75 cp.. benzina / gaz(pentru moment)
an 1984
fara prea multe optiuni
Multe despre masina nu pot sa zic acum , doar ca am probleme mari cu tinichigeria, vopseaua, bucsile, pivotii , interiorul, motorul...cam tot as putea spune astept sfaturi si pareri din partea voastra..si cine stie poate si un mic ajutor ... acum masina este dezmembrata, voi pune poze cu ea de cand am luat-o si cum e acum si cu ce am mai facut pe la ea...
In sfarsit , ai prezentat-o si pe dansa.Sa o stapanesti sanatoasa multi km.E normal sa ai probleme cu ea...doar e o batranica.Imi plac la nebunie G2-urile, daca mergi pe zona oldschool o sa iasa ceva frumos din ea.Bafta in continuare cu el, ai destul de mult sprijin muncitoresc.Cred ca stiu despre ce cadou este vorba :-".
JOCK: stii ca tu esti "boss-ul" , multumesc pentru sfaturile care le primesc de la tine...
FED express: sincer imi place mult sa lucrez la masina..doar ca.. nu fac..chiar tot cum ar trebui ....Zinc-ul de pe luneta nu e prea important pentru ca schimb hayon-ul cu totul iar numarul...il iubesc
PAUL_RAL: am vazut si eu masina despre care vorbesti si ..da.. sunt de acord cu tine arata foarte bine..insa ..am ales-o pe asta ..si asta va ramane ..aceasta masina nu mai pleaca de la mine..si o voi face pe toata de la 0...ii voi da "o viata noua" mersi frumos pentru sfat si multa bafta
DANYDANIEL19: multumesc, o sa ai ceva de asteptat..vreau foarte multe..si cam totul costa bani
problema nu ar fi montatul hayon-ului, cu luneta cred ca o sa am probleme trebuie sa o dau jos de pe hayon-ul vechi si sa o montez pe asta nou..
..eee..daca nu ma descurc dau eu cateva telefoane..