26-04-11, 22:15
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [Old School Cars]
|
Re: B 191 ZUZ my zuz
Eu zic sa dea cu niste ulei pe ele sa nu mai rugineasca.....
|
|
|
26-04-11, 22:17
|
|
Shine Club Member
Stage 5
Member of: [Virtual Tuning] [4Rally] [2 Roti] [Street 4 Cars] [Shine Club] [Street Vision]
|
Quote:
Originally Posted by valitataye
Da cox dupa ce a spalat-o e normal sa rugineasca discurile
|
Si eu o spal, da` nu-s ruginite...
|
|
|
26-04-11, 22:19
|
|
Chevrolet Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [CHEVROLET]
|
Inclusiv dupa ploaie daca te uiti vor avea pete de rugina pe ele, de la picaturile care sar de jos pe disc.
|
|
|
26-04-11, 22:28
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by SV25MBN
Inclusiv dupa ploaie daca te uiti vor avea pete de rugina pe ele, de la picaturile care sar de jos pe disc.
|
Si daca face cainele pipi pe roti, se intampla la fel?
|
|
|
26-04-11, 22:40
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by Alex30
La inceput m-am gandit si eu sa vopsesc ce se poate alb la interior tinand cont ca si masina e alba...dar sincer sa fiu pe mine unul nu ma impaca albul la mine in masina. S-a ivit sa merg pe albastru si asa am mers...
In continuare:
- short shifter
- manson schimbator piele
- frana de mana imbracata in piele
Trebuie sa ajunga coletul cu ele...O sa fac poze mai clare dupa ce soseste si dupa ce le montez.
Pana atunci, Zuzu va ureaza Paste Fericit
|
short shifter??? haha buna asta , tu sti ce e short shifter ? e tocmai altceva ce ai facut tu acolo , tu ai facut short schimbator , trebuie sa recunosc ca e tare faza cu short shifter )))))))
|
|
|
26-04-11, 22:44
|
|
Chevrolet Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [CHEVROLET]
|
Quote:
Originally Posted by b08ygs
Si daca face cainele pipi pe roti, se intampla la fel?
|
Mai ales daca a mancat ceva cu PH mai mic de 7 inainte.
|
|
|
27-04-11, 00:29
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Ce vă mai place offtopicul!...
Alex, aş dori să te întreb părerea ta vis-a-vis de finala Carub, luata fix acum un an!
Cum arată si dacă îşi face banii?!
Mă încântă ideea de a-mi lua şi eu o finală d-asta sau una d-aia ovală (inox integral) de la Carub!
|
27-04-11, 06:39
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Wheels]
|
Mersi Cox, discurile asa arata dupa spalare/ploaie etc.
Andi, chiar imi face placere sa vorbesc de finala Carub . M-am uitat la ea si e aproape ca si noua...n-am avut probleme cu ea. Parerea mea e ca la banii astia ii merita si ca isi face fiecare banut. Eu recomand, acum ramane la decizia ta ce si cum iti iei
@ricko...ala din care am taiat eu stiu ca se numeste schimbator nu ? Cum vroiai sa zic ? Short maner ? asa sa zici tu ca te pune in valoare. Tu spui ca am facut short schimbator...si ia spune-mi cum se traduce short schimbator pe engleza ? Nu cumva short shifter ?
|
|
|
27-04-11, 09:52
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [Ghetto Cult]
|
nu iau partea nimanui dar din cate stiu eu Short Shifterul se refera la cursa scurta si precizia schimbatorului de viteza , nu la lungimea tevii .
Zic si eu...
Bafta cu masina !
|
|
|
27-04-11, 10:16
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Quote:
Originally Posted by B-61-KYS
nu iau partea nimanui dar din cate stiu eu Short Shifterul se refera la cursa scurta si precizia schimbatorului de viteza , nu la lungimea tevii .
Zic si eu...
Bafta cu masina !
|
True!
What is a short shifter?
The desired effect of a short shifter is to reduce the distance your hand needs to move to engage the next gear, thus reducing the amount of time spent shifting, reducing wasted time between shifts, and resulting in improved performance. A common misconception in the tuning world is that a short shifter is just a chopped off version of the stock shifter. In fact, chopping your shifter has no effect on the angle that your shifter shaft travels through between gears and therefore does not reduce the shifter's angular throw.
Tu schimbi la fel vitezele, numai că ai o tijă mai scurtă!
P.S. Mersi pentru informaţia cu privire la finală!
Am găsit pe ocazii la 189 lei + poştă, m-ar duce pe la 200 de lei sau 230 lei, una full inox, model oval.
|
|
|
27-04-11, 10:26
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by B-61-KYS
Zic si eu...
Bafta cu masina !
|
Stiu Cosmin poate m-am exprimat prost dar se vedea clar in poza ce am facut. Alta parte vroiam eu sa zic...el a spus "short shifter???" si dupaia a zis "tu ai facut short schimbator". Si s-a cam contrazis singur la faza asta ptr ca din cate stiu eu shifter = schimbator...in orice caz am inteles sa nu mai deviem de la subiect ptr nimic.
Mersi nenea, bafta si tie cu masina
Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
True!
What is a short shifter?
The desired effect of a short shifter is to reduce the distance your hand needs to move to engage the next gear, thus reducing the amount of time spent shifting, reducing wasted time between shifts, and resulting in improved performance. A common misconception in the tuning world is that a short shifter is just a chopped off version of the stock shifter. In fact, chopping your shifter has no effect on the angle that your shifter shaft travels through between gears and therefore does not reduce the shifter's angular throw.
Tu schimbi la fel vitezele, numai că ai o tijă mai scurtă!
P.S. Mersi pentru informaţia cu privire la finală!
Am găsit pe ocazii la 189 lei + poştă, m-ar duce pe la 200 de lei sau 230 lei, una full inox, model oval.
|
Mersi Andi pentru informatii. Npc, oricand cu placere...am vazut ca acum s-au mai scumpit. Eu am dat atunci pe a mea 150 lei
A venit coletul cu imbracamintea ptr schimbator si frana de mana.
|
|
|
27-04-11, 20:21
|
|
Stage 5
|
Scz pentru dublu post.
Am reusit sa termin treaba pe la interior momentan...
|
|
|
27-04-11, 20:30
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by Alex30
Scz pentru dublu post.
Am reusit sa termin treaba pe la interior momentan...
|
arata bine zuz.ule, pune si tu o folie ca parasolar o sa arate mult mai bine...
|
|
|
27-04-11, 20:33
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Arata bine interiorul in combinatia de culori...imi place si nuca de la schimbator...good job.
|
|
|
27-04-11, 20:46
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW]
|
|