Am inteles...ti-am spus aseara, nu tin cont neaparat sa functioneze foarte bine...vreau un + de lumina,design etc la interior . Imi pare bine ca ne-am intalnit...si ca am avut cu cine discuta
Am inteles...ti-am spus aseara, nu tin cont neaparat sa functioneze foarte bine...vreau un + de lumina,design etc la interior . Imi pare bine ca ne-am intalnit...si ca am avut cu cine discuta
Cateva poze de "sezon" vorba aia...
Si mie mi-a parut bine de intalneala, dupa atata timp... Arata bine ZUZ, pe viu, clean like a baby ass .
P.S: Legat de jante, s-au dat cu totul ...
Ce masini frumoase.Felicitari Alexe ai facut un lucru mare cu proiectu masini.M-am indragostit de masina a ta incat am pus poza cu ea si pe desktop la pc
@Devu: Mersi nenea...ti-am spus nu e clean destul, mai trebuie vopseaua . Daca o mai fi vreme buna, poate ne mai intalnim mai multi..
@SV25MBN: Pe care numai un ochi de om pasionat le poate avea
@cristy_dacia: Mersi Cristi. Imi pare bine ca place lumii...proiectul e lung si mai e mult pana la capat dar o sa ma mut si o sa am nevoie de bani pentru casa...deci proiectul nu v-a mai continua foarte mult.
@chyryCRY: Mersi man . Si mie si ei i-a parut bine sa v-a vada duminica . Ms si ptr poze
LA turometru as putea , la restul este mai complicat, daca nu ai loc pentru sonde, este complicat( il aveam pe vremea la matiz si era nul pentru matiz, la vectra nu a mai apucat)
Pareri, ca astept este de milioane atata timp cat are linie cu bordu( eu aveam rosu cu alb daca mai ti mine ceasurile deci era la fix
miahi89: nu merge la golf, trebui sa ai stalpul drept si cam orice stalp este si putin curbat.
Bafta!
__________________ De vanzare
Fibra de sticla cu rasina pentru proiecte tuning
Kit-uri xenon
Alarme
Leduri
Faruri, stopuri, lupe faruri
Neoane
Anvelope noi dimensiuni rare
Vopsea Cameleon, Perlate, Flip-Flop, Orice vopsea