Salutare tuturor,
Nu am m-ai postat de mult pt ca nu s-a mai lucrat nimic la masina acu ca a venit catus de cat caldura am m-ai miscat cate ceva la care acum nu ii dau de cap.
Adica am schimbat servofrana si pompa de frana cu una de DIESEL.
Problema se pune in felul urmator prima data am schimbat sevo Auto Nova noua si am lasat pompa cea veche franarea era buna adica nu trebuia effort mare la picior se infrana foarte usor insa cursa pedalei parca se marise . Eu oricum aveam cursa mare la pedala fiind etrierii mai mari fata de cei normali care ii avea dacia .Asa ca am zis sa schimb si pompa de frana tot noua de Auto Nova, si acum s-a marit si mai mult cursa pedalei.
Am citit peste tot fel si fel de dracii am aerisit si tot degeaba astazi am crezut ca e surubul ala de iese din servo spre pompa scurt l-am m-ai desfiletat si drept urmare in 12 Km am intepenit masina la rotile de fata .
Asa ca va intreb pe voi cum aveti franarea in configuratia ca a mea adica cu tamburi mari etrieri de papuc pompa si servo de Diesel , ce cursa aveti la pedala, unde ingheata rotile , ca mie imi ingheata numai jos oricate pedale as face.