10x ygs
Sa le luam pe rand:
1.Vasul de spritiere va fi tot acolo si functional. A fost dat jos pt acces mai usor cu firele.
2.As vrea intercooler-ul sa ramana unde este acum desi gen wrx ar fi cel mai indicat....o sa ma mai gandesc la asta mai ales ca am primit un intercooler mai mic de la o persoana caruia ii multumesc si pe aceasta cale
Vedem daca si cum se pupa.
3.Evacuarea si eu credeam ca va atinge dar nu atinge.
A vazut si 6000rpm si nu a atins, nu a facut zgomot si nici nu se vede vreo urma pe teava.
4.Set borgo am acum in motor.
5.Aprinderea nu ma incanta. vad ca merge si asta, nu da in nas, nu se balbaie.... nu ma indoiesc ca ar avea alt randament dar oricum prioritatile sunt altele acum.
6.Motorul e cu palier marit.
7.Chiulasa, ma gandisem la una de gtt dar mai bine cum zici tu pt ca nu mai trebuie modificata evacuarea.
8.Carburator-yes
9.gtt as fi vrut dar dai o caruta de bani(pe care nu-i am) si mai trebuie sa bagi o alta caruta de bani in el.
Sa fim seriosi, nu-ti da nimeni motor nou.
Satisfactia e priceless
10.1.4 cand si daca va crapa asta.
11.Cu furtunele alea chiar nu stiu......stiu ca gtt nu are asa ceva dar daca il gatui merge aiurea motorul.
Are diuza pe el intre T si galerie.
Nu ma deranjeaza acolo si nu mi-ar placea cum ar arata un capat de furtun cu surub in cap ca sa astup gaura de sub carb...
Trebuie doar sa scap de T-ul ala si sa vin, eventual direct cu furtun.
Oricum lucrarile sunt sistate momentan din cauza vremii...poza...
ps. a venit si asta mica, insfarsit