Re: Renault R12 in America care va fi transformat in Dacia 1300
Quote:
Originally Posted by TzucuNY
Inca un nebun ca mine...are o Dacie originala din '73 adusa din Romania si un Renault 12 Break. El locuieste in Arizona, am luat legatura cu el si va dati seama ca am ramas amandoi socati ca mai are cineva o Dacie in America. Doua videouri cu masina lui...
Inca un nebun ca mine...are o Dacie originala din '73 adusa din Romania si un Renault 12 Break. El locuieste in Arizona, am luat legatura cu el si va dati seama ca am ramas amandoi socati ca mai are cineva o Dacie in America. Doua videouri cu masina lui...
arata destul de bine daciuca lui! dar nu umbla cu ele nu? si renaultul...mi se pare cam cunoscuta masina, parca o mai vazusem undeva...?!el ce vrea sa faca cu ele? bafta si lui si tie cu proiectele voastre!
Mi-a trimis un mesaj Vio (baiatul cu Dacia din video) si mi-a zis ca a avut plobleme cu imatricularea dar a descurcat situatia pana la urma. Ia pus cauciucuri noi pe ea si a scoso la plimbare. Pe pagina 8 al topicul-ui meu se poate gasi un link cu pozele lui. Break-ul poate l-ai vazut de vanzare pe eBay cu un an-doi in urma, am vrut sa-l achizitionez eu dar era prea departe si la luat Vio. Nu stiu daca merge break-ul, dar Dacia se conduce!!
Quote:
Originally Posted by b08ygs
brekul are nr rosii de timisoara uitate atent la film, visinia are nr de america...
Bre'...
Aia visinie din ce a spus Tzucuny a fost inmatriculata cu mare greutate...
Aia galbena probabil are vechile numere de pe asta visinie.
Nu vezi si tu ca aia galbena este clar un Renault .