Re: Renault R12 in America care va fi transformat in Dacia 1300
Quote:
Originally Posted by TzucuNY
Mai am ceva din Romania cu ce ma pot mandri...toata colectia de surprize Turbo
am si eu una acasa doar ca nu e pusa frumos in album...e pe interiorul usii unui dulap de haine de cand eram mic!poate o sa ii fac cateva poze sa le vezi...
Quote:
Originally Posted by catalin7070
Felicitari pentru idee si pentru munca ta!
Se pare ca ai radiator de Gordini ...
Ma mir ca nu te-a descurajat nimeni cum se intampla aici in Romania, unde inca sunt multi "papagali" ce vorbesc de cele trei prezoane de la roata si de scoaterea Daciei 1300 de pe strazi incepand cu 2010-2011 ...
faza cu 3 prezoane e o gluma in care si eu sincer credeam ccand eram mai mic. toata lumea spunea ca nu ai voie sa iesi cu ea din tara pt ca are 3 prez si nu4. GRESIT CATEGORIC. Am iesit cu dacia din tara , am fost la bulgari si nu m`a intrebat nimeni nimic. Un amic a vazut un break cu nr de romania in italia...deci...
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
esti prea rau daca nu pui un prieten sa te filmeze cat te plimbi cu dacia prin new york...
pe cuvant,ar fi prea senzatie filmul ...
iti fac eu montajul la el ... facem o caterinca frumoasa
Quote:
Originally Posted by EvLSant0S
esti prea rau daca nu pui un prieten sa te filmeze cat te plimbi cu dacia prin new york...
pe cuvant,ar fi prea senzatie filmul ...
iti fac eu montajul la el ... facem o caterinca frumoasa
clar ajunge la tv , cu un titlu gen : "cu dacia 1300 - la plimbare prin new york" , asta garantez. Dar pana atunci iti urez multa bafta ,si spor la munca si la gasit piese pentru ea :P
!!
frumoasa colectia nu stiu de restul si nici nu stiu ce ai tu in cap in momentul de fatza, insa parerea mea e sa o lasi asa cum e ea (originala...in mare parte). nu vad rostul "tuningului" pe ea...doar e o "dacie" in SUA...de aia merita sa isi arate adevarata ei valoare
p.s. bafta in continuare