05-11-09, 14:21
|
|
Stage 5
|
Re: Renault R12 in America care va fi transformat in Dacia 1300
Acum am dat de threadul asta si vreau sa spun ca sunt chiar invidios .Cat de bine poate sa arate masina si chiar si cealalta ruginita, mai ales interiorul ala rosu.Se vede ca noi am fost comunisti si sa renuntat la tot ce nu era strict necesar.Bafta in continuare cu proiectul si arata-ne si noua din cand in cand poze cu ceea ce noi putem doar sa visam
|
07-11-09, 02:18
|
|
Stage 3
|
Foarte frumos proiect, bafta in continuare la restaurare si sa ne tii la curent cu evolutia!! Din curiozitate, care e diferenta, la nivelul motorului, intre cea portocalie si cea gri de pe prima pagina, sau break-ul care apare in poza de pe pagina anterioara? Pentru ca am observat pozitionarea diferita (in oglinda) a degajarii de pe capota fatza..
Inca un roman pasionat, din USA: http://viewmorepics.myspace.com/inde...ndID=306555829
|
|
|
10-11-09, 18:11
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by B 75 UAP
Foarte frumos proiect, bafta in continuare la restaurare si sa ne tii la curent cu evolutia!! Din curiozitate, care e diferenta, la nivelul motorului, intre cea portocalie si cea gri de pe prima pagina, sau break-ul care apare in poza de pe pagina anterioara? Pentru ca am observat pozitionarea diferita (in oglinda) a degajarii de pe capota fatza..
Inca un roman pasionat, din USA: http://viewmorepics.myspace.com/inde...ndID=306555829
|
M-am uitat la pozele tale si nu mi-a venit sa cred ce vad. Tu ai o Dacie orginala in state? Dupa peisaj se pare ca esti in Arizona sau Florida. Si eu am crezut ca sunt singurul dement care vrea o Dacie in state... Motorul de pe break este acelasi ca al meu, de 1647cc. Nu stiu ce motor are aia gri, nu i-am dat importanta si am lasat-o unde e, dacat am facut cateva poze. Sunt foarte curios despre Dacia ta, vreau detalii
|
|
|
10-11-09, 18:15
|
|
Stage 3
|
Nuu.. Ai inteles gresit.. masinile din linkul postat nu sunt ale mele.. Eu locuiesc in Romania (din pacate). Sunt ale unui roman din SUA cu care am corespondat de cateva ori.. Totusi poti lua legatura cu el, poate va puteti ajuta reciproc
Bafta
|
|
|
10-11-09, 18:21
|
|
Stage 4
|
Quote:
|
Haha nu i-mi vine sa cred M-am uitat la albumul cu break-ul galben, l-ai cumparat de pe eBay, am vrut sa dau un bid sa-l cumpar eu dar era prea departe in Montana. What a small world...
Quote:
Nuu.. Ai inteles gresit.. masinile din linkul postat nu sunt ale mele.. Eu locuiesc in Romania (din pacate). Sunt ale unui roman din SUA cu care am corespondat de cateva ori.. Totusi poti lua legatura cu el, poate va puteti ajuta reciproc
Bafta
|
Aha...cum as putea lua legatura cu el?
Last edited by Daniel_Toa; 11-11-09 at 13:04.
|
|
|
11-11-09, 07:11
|
|
Stage 3
|
TzucuNY : excellent proiectul si bafta cu el
... am urmarit si eu piata din state timp de cam 2 ani asa mai mult de curiozitate in legatura cu modelele renault, renault 5 LeCar si alliance am gasit din abundenta, R5 turbo 2 si r17 gordini am gasit insa extrem de scumpe iar r16 si r8 in stare foarte slaba.
Foarte greu de gasit renault 12, am vazut break-ul galben si renaultul gri (cel rosu care l-ai cumparat nu-l mai vazusem) pe internet dar nu m-a incantat conditia in care se aflau...
Dar, am gasit saptamana trecuta un renault 12 aici in sudul californinei in stare buna, fara rugina, masina functioneaza, este automata, registration-ul e la zi, clean title, approx 50k mile, o are o batranica care e si unicul proprietar.
Cere $2000 pe ea, a fost verificata curent, pompa de benzina, bujii, amortizoare bilstein galbene, conducte frane noi. Exteriorul e verde (un british green decolorat de soare - poate un polish i-ar mai da viata), dar tot ce inseamna plastic si cauciuc (chedere si bucsaraie) e decolorat si mancat de caldura ... masina si-a petrecut toata viata in zona desertica langa LA... da-ti cu pararea daca ar merita pe la $2000... evident ca batrana doreste sa negocieze...
|
11-11-09, 07:39
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
eu cred ca isi merita toti banii!!! )pe bune, cum arata masina,ingrijita cat se poate,piese originale pe ea!si sincer unde mai gasesti una cu cutie automata??? ) deci, rar asa ceva! bafta!
|
|
|
11-11-09, 07:42
|
|
Stage 3
|
Si eu zic la fel.. Nu are pic de rugina, nu pare atinsa deloc si are si toate ornamentele la locul lor!! Piesele din cauciuc nu prea conteaza, inca se mai gasesc.
|
|
|
11-11-09, 10:39
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [Old School Cars]
|
|
|
|
11-11-09, 10:47
|
|
Stage 5
|
E MOCA!!! daca mai si negociaza.....plasticaraia si chedere si tot ce e comun cu dacia se geseste nou.Daca as gasi asa ceva in romania si in starea aia buna(fara rugina) as vinde tot ca s-o cumpar.
|
|
|
11-11-09, 10:50
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Old School Cars] [DACIA]
|
arata incredibil de bine...si din partea mea merita banii. deci pentru baietii de pe acolo...sho pe ea
|
|
|
11-11-09, 11:02
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Colectionar Machete] [DACIA] [VW]
|
merita,100% originala.
|
|
|
11-11-09, 14:06
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Este VIS...
eu ma intreb de ce ai mai stat pe ganduri?...
O asemenea masina la valoarea ei reala cred ca se duce lejer in 7000 de euro, avand in vedere ca este originala cam din toate punctele de vedere.
|
|
|
11-11-09, 14:22
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
cam la valoarea la care zici tu adi s-ar vinde unui colectionar din europa...si cam la 7000 E gasesti in europa un gordini(care trebuie totusi restaurat)...nu acolo.
|
|
|
11-11-09, 18:15
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by fredtga
TzucuNY : excellent proiectul si bafta cu el
... am urmarit si eu piata din state timp de cam 2 ani asa mai mult de curiozitate in legatura cu modelele renault, renault 5 LeCar si alliance am gasit din abundenta, R5 turbo 2 si r17 gordini am gasit insa extrem de scumpe iar r16 si r8 in stare foarte slaba.
Foarte greu de gasit renault 12, am vazut break-ul galben si renaultul gri (cel rosu care l-ai cumparat nu-l mai vazusem) pe internet dar nu m-a incantat conditia in care se aflau...
Dar, am gasit saptamana trecuta un renault 12 aici in sudul californinei in stare buna, fara rugina, masina functioneaza, este automata, registration-ul e la zi, clean title, approx 50k mile, o are o batranica care e si unicul proprietar.
Cere $2000 pe ea, a fost verificata curent, pompa de benzina, bujii, amortizoare bilstein galbene, conducte frane noi. Exteriorul e verde (un british green decolorat de soare - poate un polish i-ar mai da viata), dar tot ce inseamna plastic si cauciuc (chedere si bucsaraie) e decolorat si mancat de caldura ... masina si-a petrecut toata viata in zona desertica langa LA... da-ti cu pararea daca ar merita pe la $2000... evident ca batrana doreste sa negocieze...
|
Wow cum ai gasito? De ani de zile am tot cautat un R12 pana am dat de al meu pe renaultclub.us. Pe acelasi site era un anunt pentru un alt R12 British Green in CA, presupun ca asta este, am incercat sa o contactez pe batranica dar nu a raspuns. Anuntul a fost pus de mai mult de un an si am crezut ca a fost vanduta. 100% se merita banii, cum a mai zis altcineva, numai piesele au valuare mai mare. Daca ai, te rog, da-mi e-mail sau un numar de telefon al ei ca sa pot lua legatura cu ea, poate o cumpar eu.
|
|
|
|
|