Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Eu ti-am mai zis de atatea ori ca este superba, dar de ce nu as face-o inca odata? Este absolut superba.
O intrebare: Radiatorul am vazut ca este de Nova, dar este de Cu sau de Al? Si elv-ul este SPAL? Merci
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Auzind ce zice lumea pe strada, ce scrie pe internet, imi dau seama ca munca, nervi si toate cele necesare nu au fost chiar in zadar, iar banii aruncati pe geam, multumesc tuturor inca o data.
@ aditza579 - radiator de Nova Cu + elv Spal
__________________ Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! Dacia 1410 Sport Old School
Daca tot ai dat banii pe un ambreiaj, mai bine luai si tu un Sachs sau un Luk. Arborele cu came ce profil are, ca vad ca la ridicare nu difera mult fata de cea standard? (5.5 mm)
Quote:
Originally Posted by aditza579
Daca tot ai dat banii pe un ambreiaj, mai bine luai si tu un Sachs sau un Luk. Arborele cu came ce profil are, ca vad ca la ridicare nu difera mult fata de cea standard? (5.5 mm)
Quote:
Originally Posted by aditza579