Scuze de tot OFF TOPICUL ASTA si imi cer scuze fata de toti ca mi-am spus parerea dau o cola
ON: Andrei arata belea cu triplele astea cel putin din cate am vazut in seara asta ca faceam turturi la nas de frig :P
revin dupa mai bine de 4 luni.am fost in voiaj si mi-am vazut si eu masina.sincer nu e asa de ruginita cum ma asteptam.peste aproximativ o luna revin cu poze,pentru ca incepand de luni masina se va "restaura".asa arata acum.bafta tuturor
Bine ai venit Andrei.....Apucate de ea si dupa ce o termini iesim la un "ride" prin oras toti 3 cu masinile sa moara lumea.... Bafta si spor la treaba!
poze noi.miercuri intra la tinichigerie.am scapat usor.am spalat-o si nu prea sunt gauri.la pedalier e un pic de munca si la portbagaj 2 gauri.revin cu poze inainte de vopsire.bafta tuturor
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Virtual Tuning 3D] [Old School Cars]
Re: Dacia CT 04 X U B
Quote:
Originally Posted by Andrei_spu
poze noi.miercuri intra la tinichigerie.am scapat usor.am spalat-o si nu prea sunt gauri.la pedalier e un pic de munca si la portbagaj 2 gauri.revin cu poze inainte de vopsire.bafta tuturor
salut.ceva poze mai recente.azi am reusit sa imi vopsesc jantele ca erau jalnice.si o poza cu manerele scoase.miercuri o voi scoate de la tinichigerie.astept pareri.