27-12-10, 15:47
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Re: Dacia CT 04 X U B
sa iasa tuning am zis spor la treaba mestere ... scoate ursu din barlog )
|
|
|
27-12-10, 16:19
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [RENAULT]
|
stiu cum are bogdan . o sa pun o teava din inox cu diametrul de 55 si tesita in unghi
multumesc pentru poze. in ianuarie revin cu poze ,acum masina sufera mici modificari.
|
|
|
27-12-10, 16:29
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by Andrei_spu
stiu cum are bogdan . o sa pun o teava din inox cu diametrul de 55 si tesita in unghi
multumesc pentru poze. in ianuarie revin cu poze ,acum masina sufera mici modificari.
|
poti sa mai bagi teava si in prag...
|
|
|
27-12-10, 17:33
|
|
Stage 5
|
da este misto dar nu vreau sa il gauresc.
|
|
|
27-12-10, 22:47
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
Quote:
|
Bai secretosule da ce planuri ai cu ea?.....lasa ca ne intalnim noi zilele astea sa aflu mai multe
|
|
|
27-12-10, 22:56
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [Old School Cars]
|
Quote:
salutare si la multi ani.cine ma ajuta si pe mine cu poze cu o evacuare sub prag... ? ma inereseaza doar tipsul.
|
Sfatul meu nu-i pune tips, scoateo pur si simplu... Daca vrei, poti sa o scoti si prin prag, dai gaura mai mare ca evacuarea si dupaia sudezi o teava ca sa nu lasi pragul gol asa... cam cum are YLI la masina lui(gasesti poze pe forum)
O alta solutie, care vreau sa o practic si eu la primavara-vara, sa tai pe rotund nervura de la prag si sa sprijin in ea evacuarea si vroiam sa o scot la un unghi fata de prag pentru mai mult efect
Uite si 3 poze, ca in primele 2 poze mi-as face eu, identic, cu banda termoizolanta sau eventual negru mata sa nu se vada, mai exista si varianta la poze 3 dar nu cred ca vrei tu sa faci asa
Bafta
|
|
28-12-10, 03:02
|
|
Stage 5
|
si poza 3 e misto dar nu vreau sa tai din prag.cum are vw e misto ,ceva in gen o sa fac decat ca finalul o sa fiu cum ai zis tu ca a lui YLI.am vazut la mine in oras final ca a lui de cumparat.
Schumi-ii modific garda la sol(o las de spate 5 cm) schimb bara spate anti-ruliu,oglinzile le pun pe alea de manta ,evacuarea o scot sub prag, pe fata trebuie sa umblu la mecanica si dupa aia ii fac ITP`ul ))
Last edited by Andrei_spu; 28-12-10 at 03:05.
|
|
|
28-12-10, 14:38
|
|
Stage 5
Member of: [Old School Cars]
|
arata bine....da cel mai bine arata interiorul e tare rau
|
|
|
28-12-10, 15:54
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
Quote:
si poza 3 e misto dar nu vreau sa tai din prag.cum are vw e misto ,ceva in gen o sa fac decat ca finalul o sa fiu cum ai zis tu ca a lui YLI.am vazut la mine in oras final ca a lui de cumparat.
|
Sfatul meu, adu mediana(daca mai folosesti) mai aproape de schimbator si imediat dupa ea pune finala(de preferat una mica) iar din finala pleci cu unghi spre prag, asa nu risti sa lovesti finala in borduri asa le ai pe amandoua in canalul de la frana de mana si in set-up-ul asta poti pune mai usor si tampoanele de la tobe
YLI avea finalele sub locurile unde ti picioarele in spate si erau fosrte vulnerabile si le lovea de multe ori...
Pentru mine vreau sa fac cum ti-am explicat mai sus, o sa protejez tobele si o sa fie si usor de montat
|
|
|
28-12-10, 16:15
|
|
Stage 5
|
XUB e mai tare ca YOJ,ah am uitat... YOJ nu mai este ce PACAT!!!
|
|
|
28-12-10, 16:16
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Moderators] [Old School Cars] [FOTO] [DACIA]
|
Spor la treaba batrane ! Cu evacuarea in prag, orice ai face...fa ceva finutz, fara tips`uri gigantice.
Hai poate ne mai vdm zilele astea la o cafea si o vorba !
|
|
|
28-12-10, 16:53
|
|
Stage 5
|
multumesc de sfaturi ,sa vedem ce iese acum.Lks ne vedem poate si in seara asta asa inainte de revelion. YGS intermediara ramane si plec din ea cu teava spre prag.finalul o sa fie mai mic ca nu am chef sa il lovesc mai ales ca o cobor 5 cm din arcuri pe spte. ??
|
|
|
28-12-10, 17:12
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
Quote:
multumesc de sfaturi ,sa vedem ce iese acum.Lks ne vedem poate si in seara asta asa inainte de revelion. YGS intermediara ramane si plec din ea cu teava spre prag.finalul o sa fie mai mic ca nu am chef sa il lovesc mai ales ca o cobor 5 cm din arcuri pe spte. ??
|
Pai daca faci cum iti zic eu, nu prea vad cum o sa lovesti toba, sudezi finala imediat dupa mediana, sa le ai una dupa alta si din finala pleci cu cot si teava catre prag, singura ca prezinta risc este teava care pleaca de la finala si ajunge la prag, in rest nu ai de ce sa-ti probleme Daca pui tobele foarte sus chiar nu o sa ai nici o problema
|
|
|
28-12-10, 17:59
|
|
Stage 5
|
Andrei,scoate-i frate evacuarea prin aripa fata asa mai RATT STYLE!!! sa moara Renu de oftica!
|
|
|
28-12-10, 18:27
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
Ba asta Zakk e Manole s-a saturat de sectiunea ford ) se da pe dacii =))
|
|
|
|
|