![]() |
Dacia CT 04 X U B
5 Attachment(s)
salut.sunt nou pe aici.ce pot spune despre dacia mea ,este din 1986 motor 1.4 5 trepte originale,rezervo cu iesire pe stalpul spate stanga.primele doua poze sunt cum arata masina cand am luato iar umatoarele cum arata acum.
|
Re: Dacia CT 04 X U B
bv imi place :)
poza lui jdr u e facuta in paint ? Foloseste functia Edit ! |
nu onyxs poza langa jdr`u e facut noaptea pe frig si au fugit pixelli:P
|
au fugit rau de tot
|
XUB`u a gasit calea spre absolut, a ajuns pe drumul cel bun :D
POZE CU INTERIORUL !! :D |
ala din piele de taur
|
2 Attachment(s)
pt cine vrea sa stie pielea este de fapt piele ecologica.urmeaza si panourile.iar bancheta spate e de 1300 avand si cotiera.
|
Quote:
|
imi plac scaunele ...ti as recomanda o piele de crocodil pe panouri :giggle:..aia te tine o viata intreaga:dance:
|
Quote:
on: chiar dragutza dacia , facuta cu gust interiorul e fortza..felicitari, sa o stapanesti sanatos !! |
ms keemo.revin cu poze mai clare.
|
rezervoru este de canada,arata mult mai bine cu bari de fier ,fara plasticuri pe faruri ;)bafta
|
cu barile nichelate zic ca arata mult mai bine ,dar nu e rau nici asa.imi place e ingrujita....scaunele sunt frumoase dar scaune albe pe dacie nu mi-as pune niciodata,cand lucrezi la ea ce faci le invelesti in folie????
|
pielea e de culoare crem...cand lucrez le sterg si atat.nu e mare lucru.vara e un pic mai bine pentru ca nu se incing tare.
|
Quote:
bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning