se pare ca a venit si vremea buna prin constanta si o data cu ea a venit si cheful de munca.scuzati claritatea proasta a pozelor.pentru cei care se intreaba jantele fata sunt de iarna,deaia sunt negre.
Salut ! Frumoasa masinuta am vazut-o acum cateva zile in timp ce il cautam pe YOJ erai prin km 5 pe teiului faceai jaloane printre baietii de la RAJA sau nu stiu cine erau.Oricum superba masinuta
multmesc,baietii baga gaz la cumpana si mi`au umplut strada de moloz...ce nu ai venit la mine sa vorbim,cred ca eu tocmai ce o spalasem in ziua aia,de atunci nu am mai scoso...
da sunt tot alea.decat ca au fost modificate.am facut si eu cate ceva la ea,am schimbat bucsile la amortizoare pe spate,am pus si un filtru din `69 si alte maruntisuri.atat mi`a permis timpul.si o linie de seara cu un prieten bun:P.
da sunt tot alea.decat ca au fost modificate.am facut si eu cate ceva la ea,am schimbat bucsile la amortizoare pe spate,am pus si un filtru din `69 si alte maruntisuri.atat mi`a permis timpul.si o linie de seara cu un prieten bun:P.
frate u schimbi la ea ziua si seara faci ravagii ce sa mai zic tineo tot asa oricum suntem constieti toti cei cu daciile ca u nu ai rival ai grija de ea sa o alergi in continuare asa cum trebuie stai ca fac si eu yoj-u sa ai partener la cox bafta fratioare
Andrei bine ca ai rampa pe 13 daca ai timp ma ajuti sa las si eu verzitura ?Ca nu mai tine m-am suparat rau :P.la liniuta te-ai dus ca din pusca,iti studiam numarul de inmatriculare de aproape )) ptu sa nu ii fie cu deochi