Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Botosani

Reply

Thread Tools
Old 17-04-06, 23:08   #16
Vladutzzz_sv

Stage 5

Vladutzzz_sv's Avatar

Default Re: pasionati de masini din BOTOSANI si forumul 4 tuning!

E de ajuns sa fie 3-4 membri care sa isi doreasca cu adevarat sa promoveze acest lucru prin botosani si in 1-2 maxim 3 luni se va observa o schimbare...... credeti ca la Suceava a fost totul bine si frumos de la inceput?? Nu e chiar asa..... La inceput au fost si aici doar 2-3 membri care au dorit cu adevarat sa faca cunoscuta Suceava in comunitatea tuningului de pe la noi.....si uite ca incet-incet s-a reusit..... Suntem destul de multi omuleti acum la Suceava si in restul tarii ( Iasi, Bacau, Cluj) pe unde s-a incercat sa se faca totusi cate ceva..... Asa ca baieti nu pot sa va urez decat multa bafta....daca vreti sa faceti ceva si la Botosani se poate....trebuie doar putina munca si pasiune.....daca aveti nevoie de ajutor de orice fel nu ezitati sa il cereti.....cineva de pe aici tot va putea da o mana de ajutor.....
P.S. Asteptam momentul in care sa se organizeze o intalnire Crazy Drivers la nivel national si pe la Botosani
preturile sunt negociabile
contact 0742859363, ymess vladutzzz_sv
Vladutzzz_sv is offline   Reply With Quote
Old 18-04-06, 21:44   #17
TND--TEAM

Stage 5

TND--TEAM's Avatar

Quote:
Originally Posted by Lucyfer
iti creste barba cha a lui mosu pana se promoveaza bt`ul .. noroc cha mai vin baietzii din sv sa ne arate ... chu ce se mananca ..
ma atat timp cat nu sunt 2-3 oameni cu masini sa se implice sa se org o cursa chiar daca e in colaborare cu alt club nu poti s spui ca nu e promovat cursa de sambata a facut o impresie buna si chiar a iesit frumos ai fost acolo ai filmat; poze ceva punele pe forum pai cum vrei sa promovezi daca nu aduci materiale si altele !!!!!!
TND--TEAM is offline   Reply With Quote
Old 18-04-06, 23:30   #18
Lucyfer

Stage 4

Lucyfer's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Quote:
Originally Posted by TND--TEAM
ma atat timp cat nu sunt 2-3 oameni cu masini sa se implice sa se org o cursa chiar daca e in colaborare cu alt club nu poti s spui ca nu e promovat cursa de sambata a facut o impresie buna si chiar a iesit frumos ai fost acolo ai filmat; poze ceva punele pe forum pai cum vrei sa promovezi daca nu aduci materiale si altele !!!!!!
am fost acolo da intadevar a ieshit frumos nu zic ca nu .. de asta am zis noroc cu baietzii din sv.. poze nu am facut cha erai destui shi .....mi sa desc. tel ica de la clasa femina:P .. are espi filmuletze ..
Lucyfer is offline   Reply With Quote
Old 18-04-06, 23:33   #19
Lucyfer

Stage 4

Lucyfer's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Quote:
Originally Posted by ESPinoza
uite cateva poze cu mashina pe care mi`ai vazut`o deja
pordbagajul nu ai vrut sa il aratzi :P .. shi nici poza aia in care din dreptu la a tah se vedea shi o bucatzica din masina mea mea
Lucyfer is offline   Reply With Quote
Old 18-04-06, 23:47   #20
TND--TEAM

Stage 5

TND--TEAM's Avatar

pai il rog pe espi sa puna pozele in topipul crazy drivers--discuii...crazy drivers bt acolo sunt si poze si vor fi si filme cred !
Old 10-08-06, 14:25   #21
CJ-01-WOB
Observator 4tuning

Stage 5

CJ-01-WOB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Tuning International]
[VW]
[Nissan]
[Mitsubishi]
[Toyota]
[MERCEDES]

care este cea mai modificabila masina ? https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/21781-modificabila-masina.html
CJ-01-WOB is offline   Reply With Quote
Old 11-08-06, 00:38   #22
shpan

Stage 2

Quote:
Originally Posted by Lucyfer
am fost acolo da intadevar a ieshit frumos nu zic ca nu .. de asta am zis noroc cu baietzii din sv.. poze nu am facut cha erai destui shi .....mi sa desc. tel ica de la clasa femina:P .. are espi filmuletze ..
Ba Lucyfer daca tie iti place ceea ce au facut cei de la SV sa stii ca ai gresit genul de concurs (daca ceea ce te-a impresionat pe tine la ei se poate incadra la vreun gen de concurs)!!! Si probabil te primesc la ei in club si fara sa-i...lauzi! Scuze dar nu m-am putut abtine!!!
shpan is offline   Reply With Quote
Old 11-08-06, 02:37   #23
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]

Quote:
Originally Posted by shpan
Ba Lucyfer daca tie iti place ceea ce au facut cei de la SV sa stii ca ai gresit genul de concurs (daca ceea ce te-a impresionat pe tine la ei se poate incadra la vreun gen de concurs)!!! Si probabil te primesc la ei in club si fara sa-i...lauzi! Scuze dar nu m-am putut abtine!!!
incearta sa te abtzii de la replicile rautacioase nu`s benivenite aici.. suntem o comunitate .. si asa suntem putzini hai sa incercam sa ne intelegem unii cu altzii si lucyfer vorbea de cursa de indemanare din poligon la noi nu de vreo liniutza din suceava.. si daca pe tine nu te`a impresionat cum iesea lexusu ala de 400 de cai din curbe...
07 Yamaha Gryzzli 700
09 BMW X6
10 Mercedes E coupe
ESPinoza is offline   Reply With Quote
Old 11-08-06, 17:55   #24
TND--TEAM

Stage 5

TND--TEAM's Avatar

Acuma Fara Suparare Dar Majoritatea Pot Sa Spuna Ca La 400 Nu Tre Sa Ai Deloc Talent Care Are Mai Multi Cp Sub Capota E Mai Bun (doar Sa Stii Sa Schimbim Corect Vitezele ) In Schimb La Alte Genuri De Concursuri Tre Sa Ai Si Valoare
Old 11-08-06, 19:37   #25
shpan

Stage 2

Quote:
incearta sa te abtzii de la replicile rautacioase nu`s benivenite aici.. suntem o comunitate .. si asa suntem putzini hai sa incercam sa ne intelegem unii cu altzii si lucyfer vorbea de cursa de indemanare din poligon la noi nu de vreo liniutza din suceava.. si daca pe tine nu te`a impresionat cum iesea lexusu ala de 400 de cai din curbe...
Am inteles eu la ce s-a referit ca doar nu au facut la SV clasa femina (din cite stiu eu) dar TU NU AI INTELES LA CE M-AM REFERIT EU!!!! Oricum ma bucur ca am deschis un subiect interesant si asta i se datoreaza lui LUCYFER caruia ii multumesc!! Iar daca aici nu ai voie sa iti spui parerea ca sunt unii sensibili te rog sa-mi zici si am sa fiu cuminte si in asentiment cu ceilalti pioneri exact ca in comunism!!! Lasa-i dreptul omului sa zica ce are de zis ca doar nu am scris nimic vulgar!!! Iar LUCYFER poate sa-mi scrie si ma lamuresc eu cu el ca doar nu suntem la scoala generala!!! P.S.: pun pariu ca nici ce-am scris acum nu-ti convine!
Old 11-08-06, 21:19   #26
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]

Quote:
Am inteles eu la ce s-a referit ca doar nu au facut la SV clasa femina (din cite stiu eu) dar TU NU AI INTELES LA CE M-AM REFERIT EU!!!! Oricum ma bucur ca am deschis un subiect interesant si asta i se datoreaza lui LUCYFER caruia ii multumesc!! Iar daca aici nu ai voie sa iti spui parerea ca sunt unii sensibili te rog sa-mi zici si am sa fiu cuminte si in asentiment cu ceilalti pioneri exact ca in comunism!!! Lasa-i dreptul omului sa zica ce are de zis ca doar nu am scris nimic vulgar!!! Iar LUCYFER poate sa-mi scrie si ma lamuresc eu cu el ca doar nu suntem la scoala generala!!! P.S.: pun pariu ca nici ce-am scris acum nu-ti convine!
ba da eu nu impun nici o regula doar sa fim politicosi unii cu altzi si sa ne vorbim frumos.. bineinteles ca oricine are cate o parere.. poate sa fie diferita.. eu vreau doar ca dialogurile sa se desfasoare in prietenie
Old 11-08-06, 22:38   #27
shpan

Stage 2

Quote:
ba da eu nu impun nici o regula doar sa fim politicosi unii cu altzi si sa ne vorbim frumos.. bineinteles ca oricine are cate o parere.. poate sa fie diferita.. eu vreau doar ca dialogurile sa se desfasoare in prietenie
OK! Perfect de accord! Sper ca suntem lamuriti si sa nu fi inteles cineva cum ca as fi eu GICA CONTRA!!!!!

Last edited by ESPinoza; 11-08-06 at 22:48.
Old 11-08-06, 22:48   #28
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]

Quote:
OK! Perfect de accord! Sper ca suntem lamuriti si sa nu fi inteles cineva cum ca as fi eu GICA CONTRA!!!!!
nu nicidecum .. poate punem de o intalnire pe zilele astea sa ne intalnim totzi pasionatzi de curse tuning si tot ce tzine de mashini de fapt undeva.. sa ne facem undeva locul nostru de intalnire.. si pe parcurs o sa ne adunam mai multzi o sa ne chemam fiecare prietenii si mai stam de vorba acolo la o cafea suc bere sau ce o fi ce zicetzi?
Old 12-08-06, 00:31   #29
shpan

Stage 2

Quote:
nu nicidecum .. poate punem de o intalnire pe zilele astea sa ne intalnim totzi pasionatzi de curse tuning si tot ce tzine de mashini de fapt undeva.. sa ne facem undeva locul nostru de intalnire.. si pe parcurs o sa ne adunam mai multzi o sa ne chemam fiecare prietenii si mai stam de vorba acolo la o cafea suc bere sau ce o fi ce zicetzi?
Eu propun ca loc de intilnire Politia Rutiera si eventual sa mai dea si ei cite o cafea , un suc sau chiar o bere inapoi din ce s-au mai ales si ei de pe la conducatorii auto ca pizza au digerato demult!!! Alte propuneri
Old 14-08-06, 22:41   #30
danielrx4

Stage 3

mai shpan, mai lasa tu glumele...initiativa lui ESP e binevenita si mult asteptata de cei mai multi dintre noi da e greu tare cu mobilizarea si pusul in practica...
danielrx4 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -