Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   pasionati de masini din BOTOSANI si forumul 4 tuning! (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/8128-pasionati-masini-botosani-forumul-4-tuning.html)

Anonymous 15-09-05 16:48

pasionati de masini din BOTOSANI si forumul 4 tuning!

Desi sunt destuli pt care masina reprezinta mai mult decat un mijloc de TRANSPORT, se pare ca acestia nu sunt prea familiarizati IT si WWW.

Acesta sper sa fie motivul pt care numarul membrilor din botosani este asa de mare !

Se poate face ceva ? promovare ?

Death 15-09-05 19:57

Man...suntem destui din botosani pe acilea......deci orikum e kat de kat promovat Botosani-ul...

helljackbt 16-09-05 07:18

mica greseala

imi cer scuze ca am uitat sa ma log-ez cand am deschis acest topic !
sa nu credeti ca am evitat sa imi arat identitatea !

back to \"oile noastre\":

cine sa baga la o campanie de promovare a comunitatii de pe acest forum ? si mai apoi o recrutare de membri ?

Death 17-09-05 03:58

Nu-i nicka..mane...pai uite yo am sa mai vb cu lumea pe care o cun yo din bt pasionata de masini si tuning...si am sa le explik care-i treaba pe acilea...Sau pt promovare..poate ma pun pe muncit la un site al botosani-ului...adik sa ne infiintam si noi un club Bt si sa bag si un forum p el...ce zici/ziceti??:D

TND--TEAM 20-09-05 20:47

MEMBRI NU SUNT CHIAR ASA DE MULTI AR MAI TREBUI INFORMATA LUMEA
!!!!!!! :oops:

Death 29-09-05 11:50

Oh..ok am sa mai aduk lumeee!! sper...:P

SiLoTh 17-11-05 19:13

botosaniu ... vrem sa vedem poze cu masinile personale.. azi am vazut masina lu espinoza... si mi-o placut .. altele??

ESPinoza 21-11-05 22:34

8 Attachment(s)
uite cateva poze cu mashina pe care mi`ai vazut`o deja :lol:

Yonut21 03-12-05 13:32

Cand facem si noi cei din BT o intalnire...ca dak stam asa nu rezolvam nimic si astfel nu o sa promovam niciodata botosaniul.

TND--TEAM 03-12-05 18:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Yonut21\"
Cand facem si noi cei din BT o intalnire...ca dak stam asa nu rezolvam nimic si astfel nu o sa promovam niciodata botosaniul.

daca am zi membri de ordinulk zecilor da dar mai trrebui e un pik promovat bt_ul :P

KAmikazee2005 03-12-05 21:11

mai baietzi... ma dezamagiti! voi mai mult va batetzi joc sincer!

Low_Ridah 04-12-05 14:32

Hmmmm..... am o presimtire k am sa trag o fuga pana la Bt anul asta .... sau dak nu anul viitor in ianuarie .... sqa ii impulsionez pe baieti.... poate ei nu stiu k Clubul Crazy Drivers incepe sa se dezvolte incet dar sigur.... :twisted: ..... tinem legatura ;)

Yonut21 04-12-05 15:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Low_Ridah\"
Hmmmm..... am o presimtire k am sa trag o fuga pana la Bt anul asta .... sau dak nu anul viitor in ianuarie .... sqa ii impulsionez pe baieti.... poate ei nu stiu k Clubul Crazy Drivers incepe sa se dezvolte incet dar sigur.... :twisted: ..... tinem legatura ;)

Te asteptam cu drag...poate asa ne mai organizam si noi cei din BT..

Lucyfer 17-04-06 20:50

Re: pasionati de masini din BOTOSANI si forumul 4 tuning!

salut .. sunt nou pe aici .. adica inca un membru nou .. is din bt ne mai auzim ..

Lucyfer 17-04-06 20:54

Re: pasionati de masini din BOTOSANI si forumul 4 tuning!

Quote:

Originally Posted by Yonut21

iti creste barba cha a lui mosu pana se promoveaza bt`ul .. noroc cha mai vin baietzii din sv sa ne arate ... chu ce se mananca ..:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 18:30.

- Copyright 2025 4Tuning