hai sa-ti spun o kestie. voi inca nu sunteti o comunitate... si nu numai pe plan 4tuning. adica lansari si evenimente.. ci din privinta oamenilor care nu dau dovada de fair play si prietenie.. stii? cu timpul o sa se schimbe.. sper..
asa s-a intamplat la piatra... alin iti poate spune..
si el era crizat saracu.. k nimeni nu il ajuta si ca ala face asa..alalalt face asa.. si etc.. si s-a ajuns pana la urma dintr-o idee lansata inainte.. sa facem o intalnire pe luna in fiecare din localitatile moldovei..
si uite asa a luat nastere o intalnire la piatra...unde s-a format comunitatea...
si usor usor.. au venit baietii la intalniri..la eventuri..si s-au imprietenit..le-au placut cum stau treburile..si au vazut k se misca treaba cu masinile..si asa au devenit comunitate...
sper sa aveti acelasi succes pe care l-au avut cei din piatra,... macar acelasi...
eu ce sa zic.. nu am cu c sa ajut acolo..la voi..dar la event vin.. si am vb cu baietii din club.. si speram sa venim in nr mare..
oricum o sa fim cu cateva masini ... din care o parte sunt abia facute...deci ar fi primul event pe anul asta la care participa cu masinile sau modificarile respective
noi spre ex. ne distram de fiecare data cand iesim la drum impreuna.. indiferent de unde se merge sau ce se face..
pentru k stim sa ne distram impreuna..si sa facem totul sa fie frumos
va urez bafta si.. invatati si de la celelalte comunitati
noroc