Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Botosani

Reply

Thread Tools
Old 28-04-07, 14:25   #91
vLLLad
Seat Driver

Stage 5

vLLLad's Avatar

Member of:
[SEAT]
[VW]
Default Re: Provocari >:)

Quote:
Originally Posted by vgedc View Post
wei vlllad pun pariu k dak dai gazu la maxim pe simi il faci ...adik a6 lui de 116 cai si pe cyp..s60 ai sa tii bine de el... :P
decat sa dau gazul la maxim, mai bine o dau pe benzina
vLLLad is offline   Reply With Quote
Old 29-04-07, 02:03   #92
vLLLad
Seat Driver

Stage 5

vLLLad's Avatar

Member of:
[SEAT]
[VW]

Quote:
Originally Posted by ESPinoza View Post
vezi ca era bun de ceva tunu ala de bas pe care l`ai vandut ii faceai oleaca de concurenta
acum stau linistit
vLLLad is offline   Reply With Quote
Old 06-08-07, 00:27   #93
bt02ffa

Stage 3

bt02ffa's Avatar

Quote:
Originally Posted by energy52ro View Post
Ai aparut si tu brutus sa te bagi in seama....... poate vrei sa ma provoci.....eu nu-s ipocrit sa zic ca fac pe cineva cu dacia mea.....dar sigur il fac pe masina lui, ca pana la urma urmei asa se vede cine e cel mai bun..NU?pot sa fiu eu soferu soferilor da fluier la cer cand eu am dacie de vreo 80 de cai si el astra de 200....si fara scoala de soferi ma face...oricum la experienta mea(antrenamente grupa n) pot sa zic ca stiu cate ceva...poate iti pui tu masina la bataie....ce zici?.....si ca o mica demonstratie pun si un filmulet,cu toate ca m-am jurat ca nu le dau pe net,dar il pun asa ca mi-ai facut draci!
va rog nu va mai certati e o dacie atat poate luati o dacie shi face-ti shi voi la fel
bt02ffa is offline   Reply With Quote
Old 06-08-07, 00:30   #94
bt02ffa

Stage 3

bt02ffa's Avatar

Quote:
Originally Posted by danilox View Post
"energy52ro" vizioneaza acest filmulet si compara cu al tau.asa ceva ai incercat tu sa faci ...dar nu ti-au iesit nici pe zapada, ce sa mai zic pe uscat.eu zic sa nu te mai lauzi cu ceva ce nici nu stii sa faci. oamenii s-au luat de tine pt ca dupa cum ai explicat tu , se asteptau sa vada cine stie ce in filmuletul tau...cand defapt e o porcarie (sorry ,dar asa e). ce am vazut acolo poate face si un pustan de 12 ani cu mai mult tupeu , si nu are nimic in comun cu "indemanarea".
daca tot veni vorba ce model de dacie e asta ?????ca ink nu am veuzut
bt02ffa is offline   Reply With Quote
Old 13-08-07, 20:40   #95
kiddo

Stage 5

kiddo's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]

pe maicamea cu vw polo cu nr bt95 seb o provocato pe la omv unu cu o dacie 1300 care toba era pe joc si bara din spate era legata cu sarma era penal dracu
kiddo is offline   Reply With Quote
Old 31-08-07, 15:48   #96
kiddo

Stage 5

kiddo's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]

am si eu o intrebare scz ca fac off topic da sandu oare dc nu se baga pe 4tuning sau e
kiddo is offline   Reply With Quote
Old 31-08-07, 16:37   #97
Yonut21
Banned

Stage 5

Yonut21's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[DACIA]
[FORD]

Asta sa il intrebi pe el, nu mai deschide toate topicurile vechi, eu ti-as da ban, noob ce esti !
Yonut21 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -