Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Botosani

Reply

Thread Tools
Old 25-01-07, 01:38   #31
claude307

Stage 5

claude307's Avatar

Default Re: Provocari >:)

Quote:
Originally Posted by energy52ro View Post
"danilox" daca nu stii, iti amintesc ca dacia nu are tractiune pe spate,asa ca nu ma acuza ca am "incercat" sa fac si eu ceva.....multi nici de asta sunt in stare...si dak puneai un film cu tine si nu unu din alta tara, poate ma convingeai....si cand ma gandesc ca toata tevatura asta a inceput de la figurantu ala cu astra, care v-a(ne-a) facut de kk si eu i-am sarit la cap, voi tot cu el tineti......mai bine o las balta....oricum,eu nu am incercat sa ma dau mare....ROG ADMINISTRATORUL SA STEARGA TOATE POST-URILE MELE DIN THREAD-UL ASTA
Frate nu ti-a sarit nimeni in cap, si nu tinem..eu cel putin...cu ala cu bertonele...tu ai sarit cand eu am vrut sa te necajesc un pic cu intrebarea aia...nu era nevoie sa imi pui filmulete ca sa vad de ce esti in stare...sau sa "iti faci draci" ...esti botosnean deameu si nu vreau sa ne certam...da nu te mai aprinde asa
acu ai tu dreptate cu traciunea pe spate ca se pot face multe..da bertonele tot ca dacia pe fata are ...te mai necajesc putin
claude307 is offline   Reply With Quote
Old 25-01-07, 11:33   #32
energy52ro

Stage 3

energy52ro's Avatar

) ok....oricum e fainut....si cu 200+ cai sigur se pot face mult mai multe decat cu dacie.....in primul rand,MERS REPEDE)
energy52ro is offline   Reply With Quote
Old 25-01-07, 14:35   #33
danilox

Stage 4

danilox's Avatar

""energy52ro" ma intelegi gresit...nu iti sar deloc in cap...nu am nimik cu tine mai ales ca nici nu te cunosc. si nu...nu tin cu ala cu Astra chiar deloc mai ales ca a avut comportamentul care l-a avut (baietas de bani gata).tu nu trebuie sa te superi ca la omuleti nu le-a placut filmuletul tau...sunt pareri pro si contra.si cum a zis si "claude307" ...esti de al nostru frate...calm
ne vedem la o bere... ...candva
danilox is offline   Reply With Quote
Old 13-02-07, 23:37   #34
DeeaBaby

Stage 2

Quote:
Originally Posted by danilox View Post
""energy52ro" ma intelegi gresit...nu iti sar deloc in cap...nu am nimik cu tine mai ales ca nici nu te cunosc. si nu...nu tin cu ala cu Astra chiar deloc mai ales ca a avut comportamentul care l-a avut (baietas de bani gata).tu nu trebuie sa te superi ca la omuleti nu le-a placut filmuletul tau...sunt pareri pro si contra.si cum a zis si "claude307" ...esti de al nostru frate...calm
ne vedem la o bere... ...candva
pfff offtopic astea-s provocarile?!
DeeaBaby is offline   Reply With Quote
Old 13-02-07, 23:40   #35
Yonut21
Banned

Stage 5

Yonut21's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[DACIA]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by DeeaBaby View Post
pfff offtopic astea-s provocarile?!
[offtopic]Baby, ce vant te aduce pe aici? [/offtopic]
Yonut21 is offline   Reply With Quote
Old 14-02-07, 06:26   #36
DeeaBaby

Stage 2

Quote:
Originally Posted by Yonut21 View Post
[offtopic]Baby, ce vant te aduce pe aici? [/offtopic]
haaaah.. shumi..nu crezi ca esti rautacios la faza asta?
DeeaBaby is offline   Reply With Quote
Old 15-02-07, 21:38   #37
maD_angel
FOTO Member

Stage 5

Member of:
[4Rally]
[FOTO]

cred ca o sa'mi creasca barba pana ce vad si eu o provocare pe aici.....
maD_angel is offline   Reply With Quote
Old 15-02-07, 22:57   #38
Lucyfer

Stage 4

Lucyfer's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Quote:
Originally Posted by maD_angel View Post
cred ca o sa'mi creasca barba pana ce vad si eu o provocare pe aici.....
Te provoc i`atzi bicicleta shi eu fac joching pe langa tineh de te fac 400 m de pe loc ok ?
Lucyfer is offline   Reply With Quote
Old 16-02-07, 22:11   #39
BT-01-KAW

Stage 4

BT-01-KAW's Avatar

baietzi credeti ca se merita sa va certati? si asa suntem putini pasionati auto in bt si nu cred ca merita sa ne certam de la niste chestii din astea. cred ca celmai bine e sa facem in week-end-uri cate o intalnire sa ne spunem parerile despre masinile fiecaruia si eventual sa mai dam sfaturi ce ar mai trebui facut la ele. asa cred ca s-ar schimba situatia de pe forumuri. Respect
Old 17-02-07, 12:47   #40
vgedc

Stage 3

vgedc's Avatar

fratilor nu va mai certati...cine vrea linii ma gaseste in fiecare seara in oras :P un cielo gri metal(mai des murdar) ) so... nr e VGE :P si o sa vedem ce se intampla...si... am un cip la motor de 200.000 km )) k atat are :P
astept orice provocare.si treaba cu intalnirile in fiecare duminica...ar fi misto k nu stati si ardeti gazu degeaba prin oras ...k la noi in bt nai ce face...te plictisesti de te caci pe tine...nui asa miron te astept la treaba aia pe care miai promiso de vreo 2 ani...si acu te astept cu meganu ...breaku lasal sa se odihneasca k e batran :P
vgedc is offline   Reply With Quote
Old 17-02-07, 12:52   #41
siminelsimi

Stage 5

siminelsimi's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

nu va punetzi cu el ca nu-i sanatos la cap , prefera sa-i sara pistoanele prin capota decat sa piarda ))
siminelsimi is offline   Reply With Quote
Old 18-02-07, 17:46   #42
energy52ro

Stage 3

energy52ro's Avatar

Quote:
Originally Posted by vgedc View Post
fratilor nu va mai certati...cine vrea linii ma gaseste in fiecare seara in oras :P un cielo gri metal(mai des murdar) ) so... nr e VGE :P si o sa vedem ce se intampla...si... am un cip la motor de 200.000 km )) k atat are :P
astept orice provocare.si treaba cu intalnirile in fiecare duminica...ar fi misto k nu stati si ardeti gazu degeaba prin oras ...k la noi in bt nai ce face...te plictisesti de te caci pe tine...nui asa miron te astept la treaba aia pe care miai promiso de vreo 2 ani...si acu te astept cu meganu ...breaku lasal sa se odihneasca k e batran :P
Way BOGDANEL da ce faci tu pe-aici? Ahaaaaaaa..."La Multi Ani!!!"...da-ti mai merge cielo ala?l-ai reparat??acum sa inteleg ca-s 2 in 1)))bucata din spate ce culoare era???))))way uite cum sta treaba.... sa-mi schimb ambreiajul(ca vine unu sport stage 1)si tamburii pe spatei cred ca in vacanta de Paste o punem de-un drag(ma refer la dacie ca megane-ul e doar de cruisin')

@Simi tu la mine te refereai ca-s nebun???))
Nu te-am vazut azi la Piatra Neamt....a fost fain....pacat ca nu am putut sta prea mult...

Last edited by energy52ro; 18-02-07 at 17:49.
Old 19-02-07, 19:35   #43
vgedc

Stage 3

vgedc's Avatar

wei miroane simi se referea la mine :P asta o spun k sunt al dracu de "modest " ...si siminel ms k mai dat de gol....nu trebuia sa stie nimeni cei de capu meu :P
Old 19-02-07, 19:37   #44
vgedc

Stage 3

vgedc's Avatar

aaa si miroane te astept cu care vrei tuh...da cu fostu KBT nu prea cred k ai sanse L-) dar ca sa nu spui k nus baiat iti dau 10 m avans ...si cu meganu dai tuh 10 m avans ...team pupat si te astept aks la tata la o " burta "...fac cinste
Old 19-02-07, 21:53   #45
energy52ro

Stage 3

energy52ro's Avatar

LAS-O MAI MOALE CU CIELO CA TE OMOARA TACTU))Si asa...ca sa stii tu la plecare de pe loc dacia fluiera pe langa megane.....la viteza max nu are treaba......da pe plecare te mananc....daciaPower)))
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -