Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Botosani

Reply

Thread Tools
Old 14-01-07, 20:10   #16
NaMeLeSs

Stage 3

Default Re: Provocari >:)

Quote:
Originally Posted by energy52ro View Post
Ai aparut si tu brutus sa te bagi in seama....... poate vrei sa ma provoci.....eu nu-s ipocrit sa zic ca fac pe cineva cu dacia mea.....dar sigur il fac pe masina lui, ca pana la urma urmei asa se vede cine e cel mai bun..NU?pot sa fiu eu soferu soferilor da fluier la cer cand eu am dacie de vreo 80 de cai si el astra de 200....si fara scoala de soferi ma face...oricum la experienta mea(antrenamente grupa n) pot sa zic ca stiu cate ceva...poate iti pui tu masina la bataie....ce zici?.....si ca o mica demonstratie pun si un filmulet,cu toate ca m-am jurat ca nu le dau pe net,dar il pun asa ca mi-ai facut draci!
SIngura smekerie pe care o stiu eu e mersul cu spatele)
NaMeLeSs is offline   Reply With Quote
Old 17-01-07, 21:01   #17
claude307

Stage 5

claude307's Avatar

haoleu...soferule...gata tata...eram doar curios ce poti face cu opelu ala...ce sari asa ca doar nu ti-am facut nimic
nu te provoc eu...nus eu cu de astea...eu am un stil mai de pensionar eu la condus...ca doar tot acolo ajung.
iar cu masina...poate se gaseste altu sa ti-o dea sa iti demonstrezi calitatile de sofer de grupa en ca pe a mea nu o vezi
claude307 is offline   Reply With Quote
Old 18-01-07, 02:42   #18
claude307

Stage 5

claude307's Avatar

acu m-am uitat si la film...trebe indemanare si antrenamente sa tragi frana de mana la dacie
Old 18-01-07, 07:24   #19
energy52ro

Stage 3

energy52ro's Avatar

stai jos.....4
energy52ro is offline   Reply With Quote
Old 18-01-07, 15:17   #20
claude307

Stage 5

claude307's Avatar

mai...tu confunzi undergroundu cu subsolu blocului..ce faci tu acolo nu cred ca e indemanare...i-as spune patinare...si asta poate sa faca oricine...eu am o dacie cu vro 30 si ceva de cai(batranetea mi-a omorat cativa)...nu e tunata la 80 ca a ta, da poa sa fac la fel...trebe multa ghaita...putin din frana de mana si acceleratie...toate cand trebuie.daca asta e cel mai tare filmulet facut de tine...pe mine inca nu m-ai impresionat...
daca vrei mai vorbim in PM mai multe...ca inca nu vreau sa devin de-al casei
Old 18-01-07, 15:42   #21
energy52ro

Stage 3

energy52ro's Avatar

Frate....te consumi de geaba.....oricum nu ai sa ajungi tu la nivelul nostru (DR Crew) nici in visele tale....filmu ala nu e in nici un caz cel mai bun...da stai linistit ca nici nu ai sa mai vezi....ca de fapt nici pe asta nu trebuia sa-l vezi....si lasa tu jocurile pe care le cunosti pe de rost.....e de observat ca daca aduci vorba de jocuri.....ATAT STII!!!....ne vedem pe strada))))))
Old 18-01-07, 16:11   #22
claude307

Stage 5

claude307's Avatar

Quote:
Frate....te consumi de geaba.....oricum nu ai sa ajungi tu la nivelul nostru (DR Crew) nici in visele tale....filmu ala nu e in nici un caz cel mai bun...da stai linistit ca nici nu ai sa mai vezi....ca de fapt nici pe asta nu trebuia sa-l vezi....si lasa tu jocurile pe care le cunosti pe de rost.....e de observat ca daca aduci vorba de jocuri.....ATAT STII!!!....ne vedem pe strada))))))
daca citeai mai atent...ti-ai fi dat seama ca nu ma refeream la NFS underground...e total altceva ce am zis eu...iar daca te face sa te simti mai bine...esti cel mai tare sofer din botosani!

Last edited by claude307; 18-01-07 at 16:14.
Old 18-01-07, 22:11   #23
energy52ro

Stage 3

energy52ro's Avatar

In sfarsit mi-ai(NE-AI) aratat cat de penibil esti....oricum,respect pentru tine si cei care "nu mai sunteti muritori de rand"...dak erai mai "luminat", iti dadeai seama ca "provocarea" asta nu era menita sa se termine in post-uri......CI IN STRADA!!!Daca erai intradevar barbat, raspundeai pe aceeasi lungime de unda;in schimb tu imi explici ce inseamna "underground" de parca nu as sti limbi straine...in fine....mi-ai demonstrat ce iti "poate" mintea......ATAT!!!???
IN NICI UN CAZ NU SUNT CEL MAI TARE SOFER DIN BT!!!!!Sunt multi batrani care au de "predat" la noi cu anii!!!incearca sa intelegi ultima propozitie! YOU DIG???????
Old 19-01-07, 19:01   #24
claude307

Stage 5

claude307's Avatar

Quote:
In sfarsit mi-ai(NE-AI) aratat cat de penibil esti....oricum,respect pentru tine si cei care "nu mai sunteti muritori de rand"...dak erai mai "luminat", iti dadeai seama ca "provocarea" asta nu era menita sa se termine in post-uri......CI IN STRADA!!!Daca erai intradevar barbat, raspundeai pe aceeasi lungime de unda;in schimb tu imi explici ce inseamna "underground" de parca nu as sti limbi straine...in fine....mi-ai demonstrat ce iti "poate" mintea......ATAT!!!???
IN NICI UN CAZ NU SUNT CEL MAI TARE SOFER DIN BT!!!!!Sunt multi batrani care au de "predat" la noi cu anii!!!incearca sa intelegi ultima propozitie! YOU DIG???????
ce sa se termine in strada mai?nu ti-am zis ca nus ca nu ma pasioneaza+ca tu iar imi cereai masina si eu trebuia sa alerg banuiesc...eram curios ce poti face tu asa spectaculos cu bertonele si nu poate proprietaru...tu imi arati ca stii sa tragi frana de mana la dacie..bv tie..
eu sunt penibil...eu m-am apucat sa le cer la toti de pe forum masinile sa le arat ce pot.....cunosti asa de bine bertonele sau masina mea?stii tu cum se comporta masina mai bine ca mine?
Old 19-01-07, 21:13   #25
danilox

Stage 4

danilox's Avatar

Poate incetati.Nu am nimic cu nimeni...dar va comportati ca niste copii...si sunteti trecuti de 18 ani...(cred).Suntem o mana de oamani la sectiunea Botosani...si voi va certati ,plus ca ati inceput de la o prostie.amandoi aveti dacii...provocati-va...si gata...va descarcati . PACE !
danilox is offline   Reply With Quote
Old 22-01-07, 17:32   #26
shpan

Stage 2

Nu ma pot abtine (din nou)! ''Super filmulet''! Stau si ma intreb cum de ai reusit asemenea scheme!? Nu stiu daca sa indraznesc sa te rog sa ma iei si pe mine odata in dreapta poate mai fur cite ceva! Dar probabil trebuie sa astept iarna si vad ca nu vrea sa apara! Cum te ''antrenezi'' intre timp? Sau n-ai nevoie? Daca ii dadeai foc chiar m-ai fi dat pe spate dar asa...poate ii dai foc de acum in colo!!! Astept filmuletul cu focul!
shpan is offline   Reply With Quote
Old 22-01-07, 18:23   #27
claude307

Stage 5

claude307's Avatar

pai la asa film chiar ca nici n-as fi visat..

Last edited by claude307; 22-01-07 at 18:28.
Old 23-01-07, 22:26   #28
energy52ro

Stage 3

energy52ro's Avatar

Jos Palaria.....sunteti tari...ce sa mai zic.....poate o sa va dati seama ca nu eu m-am bagat sa ma dau mare ca stiu sau ca fac......dak voi la asta ati pus botu inseamna ca sunteti cei vinovati ca zice lumea de soferii de bt ca-s boi.....ca voi...si la mai mare....capu sus!))
Old 24-01-07, 12:12   #29
danilox

Stage 4

danilox's Avatar

"energy52ro" vizioneaza acest filmulet si compara cu al tau.asa ceva ai incercat tu sa faci ...dar nu ti-au iesit nici pe zapada, ce sa mai zic pe uscat.eu zic sa nu te mai lauzi cu ceva ce nici nu stii sa faci. oamenii s-au luat de tine pt ca dupa cum ai explicat tu , se asteptau sa vada cine stie ce in filmuletul tau...cand defapt e o porcarie (sorry ,dar asa e). ce am vazut acolo poate face si un pustan de 12 ani cu mai mult tupeu , si nu are nimic in comun cu "indemanarea".
Attached Files
File Type: avi e 30 clan.avi (8.96 MB, 84 views)
danilox is offline   Reply With Quote
Old 24-01-07, 12:23   #30
energy52ro

Stage 3

energy52ro's Avatar

"danilox" daca nu stii, iti amintesc ca dacia nu are tractiune pe spate,asa ca nu ma acuza ca am "incercat" sa fac si eu ceva.....multi nici de asta sunt in stare...si dak puneai un film cu tine si nu unu din alta tara, poate ma convingeai....si cand ma gandesc ca toata tevatura asta a inceput de la figurantu ala cu astra, care v-a(ne-a) facut de kk si eu i-am sarit la cap, voi tot cu el tineti......mai bine o las balta....oricum,eu nu am incercat sa ma dau mare....ROG ADMINISTRATORUL SA STEARGA TOATE POST-URILE MELE DIN THREAD-UL ASTA
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -