Quote:
Originally Posted by bogdan_wrc
da si demonii vitezei erau calare pe motorete hoinar si mobra la ametitoarea viteza de 60 km/h. asa si in antichitate faceau curse de care romane pe la Roma. eu zic sa vedem ce faceau aia la turniruri prin epoca medievala...iaaaa...tot paie foloseau...eu zic ca sigur e bun un balot de paie sa opresti o Honda CBR de 1100 sau un BMW 1200R de la 140 sau chiar mai mult la ora inainte de copac. aa...si f bun e balotul de paie pt un urs sau un renault 5 sa il opresti in caz de acc... eu zic sa le dotam si cu parasute.....
ce seriozitate vb tu copile? stii cum era in perioada aia!?!? se implica partidul .... si organiza el tot. eu zic sa il regretam pe impuscatu' pt asta...
|
Bogdane tu ai innebunit?!?!? doar nu punem balotzi de paie sa opresti un urs,asta nici nu avea importantza in afirmatia mea precedenta.Eu am vrut sa subliniez alt fapt....faptul k toata lumea isi dadea interesu atunci de la Nea Cais pana la Ceausescu

da-le dreaq de paie si de Mobre k nu asta era important,ce vrei dak asa era pe vremea aia!!!