Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Closed Thread

Thread Tools
Old 14-05-07, 17:18   #166
Gogu02

Stage 5

Gogu02's Avatar

Default Re: Un eventual concurs [dezbatere]

Scrie mai sus. Citeste ultimele 2-3 pagini.
Gogu02 is offline  
Old 22-05-07, 21:36   #167
Aadryan

Stage 5

Aadryan's Avatar

Am vorbit astazi cu cineva din PNL Prahova, care este si consilier la primarie si a zis ca incearca sa ne ajute sa obtinem aprobarile necesare pentru desfasurarea unui concurs de || pe bulevard. Insa pentru aceasta ne trebuie sponsori puternici ca sa asiguram parapetii de protectie necesari si alte tampenii. Urmeaza ca in cazul in care poate el sa faca ceva sa ne luptam pentru sponsori!
Old 22-05-07, 22:43   #168
Khalis
Competitor CNCA

Stage 5

Khalis's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Competitor CNCA]

stai un pic.... ce parapetzi?.... k aia din Bucureshti de la cursele din week-endu' asta?..... pentru ca daca la asta se refera..... ouch.... dap.... avem nevoie de sponsori nu gluma......
powered by Alpine, Infinity and Kicker
LIVING LOUD....VERY LOUD
Khalis is offline  
Old 22-05-07, 23:29   #169
Kr3atZa

Stage 3

Kr3atZa's Avatar

e vorba de garduri din alea
in nici un caz nu e vorba de parapeti din aia
parerea mea e ca nu prea e bine cu partide ...
Kr3atZa is offline  
Old 22-05-07, 23:51   #170
platon911
Opel Driver

Stage 5

platon911's Avatar

Member of:
[Opel]

frate pe vremea lu Ceausu motorsportu era tratat cu seriozitate......inainte se organizau curse cu motociclisti pe bulevard....cu balotzi de paie pe post de parapetzi,k na asa era atunci,dar vreau sa spun......atunci se implica toata lumea!!!!
platon911 is offline  
Old 23-05-07, 01:46   #171
kraven_4_all
Banned

Stage 5

Quote:
Originally Posted by Aadryan View Post
Am vorbit astazi cu cineva din PNL Prahova, care este si consilier la primarie si a zis ca incearca sa ne ajute sa obtinem aprobarile necesare pentru desfasurarea unui concurs de || pe bulevard. Insa pentru aceasta ne trebuie sponsori puternici ca sa asiguram parapetii de protectie necesari si alte tampenii. Urmeaza ca in cazul in care poate el sa faca ceva sa ne luptam pentru sponsori!

vorbisem si eu cu cineva din PNL sa ma duk sa vb cu un consilier de genu` ...dar se pare k nu l`a mai interesat pe el ...yo aveam timp carca sa ma duc sa vorbesc dar se pare k nu a mai vrut sa shtie nimic!! yo 1 nu mi`ash pune mare baza...+ de asta trebuie vorbit k`lumea....

acest consilier nici nu kred k shtie ce aprobari trebuiesc pentru o astfel de cursa...
kraven_4_all is offline  
Old 23-05-07, 08:11   #172
Aadryan

Stage 5

Aadryan's Avatar

Post Re: Un eventual concurs [dezbatere]

Quote:
Originally Posted by kraven_4_all View Post
vorbisem si eu cu cineva din PNL sa ma duk sa vb cu un consilier de genu` ...dar se pare k nu l`a mai interesat pe el ...yo aveam timp carca sa ma duc sa vorbesc dar se pare k nu a mai vrut sa shtie nimic!! yo 1 nu mi`ash pune mare baza...+ de asta trebuie vorbit k`lumea....

acest consilier nici nu kred k shtie ce aprobari trebuiesc pentru o astfel de cursa...
Nu stiu in ce masura cunoaste omul aceste aprobari dar macar sa puna o vorba buna acolo la Primaria Ploiesti sa ne dea aprobarile necesare.............Oricum sa stii ca nici sponsorii pentru un astfel de eveniment nu sunt usor de gasit pentru ca organizarea acestuia implica niste sume destul de mari.
Aadryan is offline  
Old 23-05-07, 08:16   #173
Aadryan

Stage 5

Aadryan's Avatar

Quote:
Originally Posted by Khalis View Post
stai un pic.... ce parapetzi?.... k aia din Bucureshti de la cursele din week-endu' asta?..... pentru ca daca la asta se refera..... ouch.... dap.... avem nevoie de sponsori nu gluma......
E nah...parca facem noi curse cu masini din alea. Trebuie sa fie niste garduri acolo care sa impiesdice lumea sa patrunda pe carosabil unde "se dau suspectii"

Quote:
Originally Posted by Kr3atZa View Post
e vorba de garduri din alea
in nici un caz nu e vorba de parapeti din aia
parerea mea e ca nu prea e bine cu partide ...
Si de ce crezi tu ca nu este bine cu partide politice?.....Trebuie sa incercam toate ipotezele pentru ca nu stii de unde sare norocul.
Aadryan is offline  
Old 23-05-07, 08:24   #174
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by platon911 View Post
frate pe vremea lu Ceausu motorsportu era tratat cu seriozitate......inainte se organizau curse cu motociclisti pe bulevard....cu balotzi de paie pe post de parapetzi,k na asa era atunci,dar vreau sa spun......atunci se implica toata lumea!!!!
da si demonii vitezei erau calare pe motorete hoinar si mobra la ametitoarea viteza de 60 km/h. asa si in antichitate faceau curse de care romane pe la Roma. eu zic sa vedem ce faceau aia la turniruri prin epoca medievala...iaaaa...tot paie foloseau...eu zic ca sigur e bun un balot de paie sa opresti o Honda CBR de 1100 sau un BMW 1200R de la 140 sau chiar mai mult la ora inainte de copac. aa...si f bun e balotul de paie pt un urs sau un renault 5 sa il opresti in caz de acc... eu zic sa le dotam si cu parasute.....
ce seriozitate vb tu copile? stii cum era in perioada aia!?!? se implica partidul .... si organiza el tot. eu zic sa il regretam pe impuscatu' pt asta...

It will never have enough power until I can spin the wheels at the end of the straightaway in high gear
bogdan_wrc is offline  
Old 23-05-07, 10:17   #175
tre

Stage 5

tre's Avatar

v-a zis lumea sa nu vorbiti cu astia de la partide ca iese un rahat.
tre is offline  
Old 23-05-07, 10:24   #176
platon911
Opel Driver

Stage 5

platon911's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by bogdan_wrc View Post
da si demonii vitezei erau calare pe motorete hoinar si mobra la ametitoarea viteza de 60 km/h. asa si in antichitate faceau curse de care romane pe la Roma. eu zic sa vedem ce faceau aia la turniruri prin epoca medievala...iaaaa...tot paie foloseau...eu zic ca sigur e bun un balot de paie sa opresti o Honda CBR de 1100 sau un BMW 1200R de la 140 sau chiar mai mult la ora inainte de copac. aa...si f bun e balotul de paie pt un urs sau un renault 5 sa il opresti in caz de acc... eu zic sa le dotam si cu parasute.....
ce seriozitate vb tu copile? stii cum era in perioada aia!?!? se implica partidul .... si organiza el tot. eu zic sa il regretam pe impuscatu' pt asta...
Bogdane tu ai innebunit?!?!? doar nu punem balotzi de paie sa opresti un urs,asta nici nu avea importantza in afirmatia mea precedenta.Eu am vrut sa subliniez alt fapt....faptul k toata lumea isi dadea interesu atunci de la Nea Cais pana la Ceausescu da-le dreaq de paie si de Mobre k nu asta era important,ce vrei dak asa era pe vremea aia!!!
platon911 is offline  
Old 23-05-07, 11:25   #177
Gogu02

Stage 5

Gogu02's Avatar

Din cate mailuri am trimis (vezi paginile anterioare) nu mi-a raspuns nimeni, nici pozitiv, nici negativ.
Gogu02 is offline  
Old 23-05-07, 12:15   #178
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by platon911 View Post
Bogdane tu ai innebunit?!?!?
DA !!

Gogu..sunt curios cati dintre eventualii sponsori accepta sa isi vada numele firmei langa un partid politic.
nu amestecati banii "comericali" cu politica si banii lor!!
bogdan_wrc is offline  
Old 23-05-07, 12:58   #179
Aadryan

Stage 5

Aadryan's Avatar

Mah nu amestecati lucrurile.....Eu am vb cu un amic de al meu pentru a ne ajuta sa obtinem aprobarile necesare desfasurarii acestui concurs pe bulevard si atat. Nu este vorba de asociere a sponsorilor cu partidele politice
Aadryan is offline  
Old 23-05-07, 16:14   #180
feryboy
Renault Driver

Stage 5

feryboy's Avatar

Member of:
[RENAULT]

https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/41722-anulata-curse-acceleratie-arad-chisineu-cris-09-06-07-a.html
feryboy is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -