09-05-07, 22:24
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [4Rally]
|
Re: Un eventual concurs [dezbatere]
shaca,acolo se face un depozit pt billa dupa cate am inteles,se lucreaza non stop acolo chiar si noaptea,deci loc de parcare s ar gasi in curtea firmei,care de altfel,dak ar aproba,ne ar fii si sponsor,dar hai sa lasam locatia asta balta k nu si are rostul pana la urma,vb voastra ori bulevardul ori nu mai facem,eu inchei aici
|
|
|
09-05-07, 22:24
|
|
Stage 2
|
altceva - eu pana acum nu am auzit pe nimeni sa fii fost sa vada daca putem sa primim aprobare pt bulevard  am auzit doar ca nu ne da aprobare - cine a fost si a discutat nu se stie ....
|
|
|
09-05-07, 22:27
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [4Rally]
|
si ink ceva,feryboy stai linistit k nu ma supar,dar soseaua dak e sa o luam asa se afla la cateva sute d metri de ploiesti(dak e sa o luam dupa alipirea Cartierului la ploiesti,iar capatul soselei duce exact la DN1A,deci e ceva,dar cum am mai zis o lasam asa cum a pikt)
|
|
|
09-05-07, 22:28
|
|
Competitor CNCA
 Stage 5
Member of: [RENAULT] [Competitor CNCA]
|
sate.. comune.... halte....  ce naiba?.... o sa ne rada shi curcile.... nishte liniutze de pomina se fac in orash.... d-aia am shi zis... poate shtitzi pe cineva pe la primarie sau pe la politzie, un pic de trafic de influentza nu strica niciodata....
on the other hand.... strada aia prin sat e buna pentru alte liniutze....  ....mai.. ahem... neoficale....  .....
powered by Alpine, Infinity and Kicker
 LIVING LOUD.... VERY LOUD

|
|
|
09-05-07, 22:51
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by shoaca
ai inceput sa gandesti ca un copil platoane....
unde parchezi tu 200 de masini ma intr-un sat? pe 2 km lungime sau cum ? 
|
si in PL pe blvd unde le parkezi mai??!?! k tre sa mai blokezi ink un blvd doar k sa parkezi masinile
|
|
|
09-05-07, 23:01
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by platon911
voi vretzi linutze sau nu?!??! .....
|
De parca daca nu se fac curse legale la Ploiesti nu avem parte de liniutze...
|
|
|
09-05-07, 23:11
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
poi atunci nu mai facem nici o legala k si asa sunt liniutze
|
|
|
09-05-07, 23:13
|
|
Observator 4tuning
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [Virtual Tuning] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by platon911
poi atunci nu mai facem nici o legala k si asa sunt liniutze 
|
daca mai postezi ceva deplasat ... cum ai facut pe ultimele 2 pagini, iei suspendare
te dai a tot cunoscator ... stii tu ca e bulevardu ocrotit? da? unde scrie? arata-mi
|
|
|
09-05-07, 23:17
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
scrie la primarie!!! tu de ce crezi k investesc astia asa moolt in el!?!?!? ai vazut acum ii inconjoara cu bordurti d'alea frumos!!! si pista aia de biciclete e tot proiect european!!!!
|
|
|
09-05-07, 23:20
|
|
Observator 4tuning
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [Virtual Tuning] [Opel]
|
un site util  zic eu
www.ploiesti.ro
Diverse
Primaria municipiului Ploiesti anunta cetatenii ca marti, 1 mai 2007 Bulevardul Independentei va fi inchis circulatiei rutiere, pe tronsonul de la statuia Radu Stanian la Gara de Sud.
De asemenea, incepand cu data de 06.05.2007, circulatia autovehiculelor va fi inchisa pe Bulevard in zilele de duminica, pe perioada verii.
In aceste zile autobuzele vor circula pe strada Bobalna pe sensul din Centru spre Sud, cu statii la Pelican si Liceul de Muzica. In sens invers, mijloacele de transport in comun vor circula pe strada Democratiei, cu statia 13 Decembrie. Aceeasi ruta ocolitoare va fi folosita si pentru cursele in conventie.
Astfel, in zilele de duminica, linia de troleibuz 202 va inlocuita cu ruta de troleibuz 201 „Pod Inalt – Hale Coreco” si de traseul de autobuze 25 „Pod Inalt – Gara de Sud”.
Last edited by tng; 09-05-07 at 23:26.
|
|
|
09-05-07, 23:40
|
|
 Stage 5
|
Bai dupa cum am mai zis si mai inainte: daca avem aprobare de la politie, pompieri si salvare; venim cu niste sponsori tari rau de tot primaria nu se poate pune cu P**A in sus pt ca asta ar insemna sa le dea peste mana celor din politie, pompieri, salvare si nu cred ca se risca nici Basescu sa faca asa ceva.
Prin urmare, sambata o sa vin la sala si o sa va rog sa ne punem capu la contributie ce sponsori am putea gasi. Asta e cea mai mare problema. Aprobariele slava Domnului.... ceva bagat in buzunarul cui trebuie si aia e.
|
09-05-07, 23:42
|
|
 Stage 5
|
Locatia am stat si m-am gandit si o sa fie Bulevardul. Maine o sa si masor sa vad exact cat are de la Radu Stanian pana la trecerea de pietoni de la sud. Din cate stiu eu are mai bine de 1 Km. Masinile pot fi parcate in alveolele de la London House si Banc Post, si pe strazile paralele.
|
|
|
10-05-07, 00:21
|
|
 Stage 5
|
mai copilasi cine credeti voi ca spune militiei ce/cum sa faca? nu tot leprele alea de la primarie?
castanii de pe blvd nu sunt protejati de ue ci tot de-ai nostri. in felul asta se atrag fonduri si pe langa investitiile ce se fac pt. castani/blvd/whatever... uhm, suntem in romania, deci pe langa grosul pe care si-l trag leprele mai aloca si ceva maruntis pt. varii investitii in castani/blvd/etc.
...groapa aia de la rondul 2 e de ani de zile fix in mijlocul strazii dar nuuuu, lor le trebe ***** de biciclete caca-m-as in capu' lor.
in fine, sa revenim, pe blvd poate fi periculos pt. ca in cazul care o masina scapa de sub control exista riscul sa se propteasca intr-un pom, ceea ce nu e tocmai bine zic eu. pe republicii e si bordura acostamentului foarte inalta plus ca sunt gardurile alea deci riscurile sunt mai mici.
evident ca niste sponsori grei ar avea un cuvant de spus dar trebuie sa ai lectiile bine facute ca sa ai vreo sansa sa-i atragi, nemaipunand la socoteala ca la unele sedii pana si sa treci de paznic e o provocare.
edit:
unde sunt stelute scrie p i z d a, nu stiu ce-i atata cenzura pe forum, de parca n-ar sti ce-i aia.
Last edited by tre; 10-05-07 at 00:26.
|
|
|
10-05-07, 06:18
|
|
 Stage 5
|
Nu stiu daca e pe forum dar tipu care a avut PUMA, LOTUSU, TIGRA ar putea sa ne dea o mana de ajutor. Stiti la cine ma refer. Daca il cunoasteti expunetii problema ca poate se baga si el. Avand in vedere cine e tatal lui am putea sa obtinem imediat aprobarea.
|
|
|
10-05-07, 08:08
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Member of: [AUDI]
|
|