14-05-09, 02:27
|
|
 Stage 5
|
Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI
Quote:
Originally Posted by Mache Fum
O saptamana LA MAXIM ! Te astept saptamana asta, DON-ule sa vii sa te indrum cu actele.
Am facut si cateva drafturi de Statut, le iei, le discuti cu baietii si dam o forma finala.
Si, pentru o democratica desfasurare a procesului, va rog sa postati aici eventualele dorinte/pareri/opinii despre ceea ce vreti sa fie RED ZONE.
|
nu prea se inghesuie lumea sa se dea cu parerea!!!!
Last edited by ascona78; 14-05-09 at 02:36.
|
|
|
14-05-09, 02:29
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DONU'
Lasa ca vorbim saptamana asta.
Poate facem sambata inainte de Tulcea o intalnire si discutam atunci.
Neaparat am nevoie de poze frumoase cu masinile voastre! Imi trebuie pe mail trimise, nu aici!!!
|
tot vorbim ca facem una si alta....dar nu vad miscare deloc in clubul asta....
Last edited by ascona78; 14-05-09 at 02:34.
|
|
|
14-05-09, 02:48
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Inferno Motorsport] [BMW] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by ascona78
tot vorbim ca facem una si alta....dar nu vad miscare deloc in clubul asta....
|
bah vezi ma ce vorbesti...nu vezi ca astia mici fac desene la scoala cu dedicatie.......  deja aveti fani.....  )
|
|
|
14-05-09, 02:54
|
|
 Stage 5
|
Last edited by ascona78; 14-05-09 at 02:57.
|
|
|
14-05-09, 10:36
|
|
Stage 3
|
Nici saptamana asta nu a trecut nimeni pe la mine sa vorbim despre constituirea asociatiei.... In ritmul asta, ne prinde primavara viitoare in calitate de admiratori ai altor cluburi.... Ca pe al nostru.. il vor face copiii nostri !
|
|
|
14-05-09, 15:48
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [RENAULT] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by Mache Fum
Nici saptamana asta nu a trecut nimeni pe la mine sa vorbim despre constituirea asociatiei.... In ritmul asta, ne prinde primavara viitoare in calitate de admiratori ai altor cluburi.... Ca pe al nostru.. il vor face copiii nostri ! 
|
imi cer scuze ca nu am reusit sa acord mai multa atentzie,dar zilele astea am fost super ocupat si inca sunt,am o firma de administrat  .
vb cu donu si o sa ia acele acte de la tine mache si vom discuta direct pe subiect.intalnirea probabil va fi in weekend ca si omul muncitor sa aiba timp.
adi nu e rea vointa,pur si simplu nu a fost timp...cum spuneam o sa remediez pb timpului si voi aloca mai mult timp clubului.
dar vreau sa va implicati si voi mai mult.
actele costa niste bani,nu e problema, suport eu costurile,dar pe urma vom fi nevoiti sa facem o cotizatzie lunara destul de mare...
deja urlu impreuna cu bonu sa adunam cotizatzia de 20 de ron si nimeni nu se simte.
am senzatzia ca pe drum ne vom tria in functie de cat de mult se vor implica in activitatzile clubului si in rezolvarea unor anumite probleme.
sunt oameni care inca nu au achitat parasolarele pe care tot eu si donu le-am suportat din banii nostrii.sa nu mai vb de pb cu stikerul care a fost copiat de ''undeva'' de catre ''cineva anume''.
pe aceasta cale rog pe cei care se pricep sa se gandeasca la un stiker ptr club.astept pe mail ideile voastre[ciprian_show@yahoo.com] sau face to face 
colac peste pupaza as vrea sa facem totul de asa natura incat sa fim totzi implicati in treaba asta.faptul ca purtam un stiker in geam nu inseamna ca suntem membrii,trebuie sa ne si implicam in rezolvarea anumitor pb ce privsc clubul.
nu vreau sa supar pe nimeni,mai mult ca sigur totzi avem joburile noastre si suntem foarte ocupatzi,dar odata pe saptamana ne putem intalni si sa dezbatem subiectele care ne ''dor''.
in speranta ca m-am facut inteles astept ceva miscare din partea voastra,a membrilor red zone.
cu respect
Last edited by shantzu; 14-05-09 at 18:56.
|
|
|
14-05-09, 19:05
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [4Rally]
|
Clubul nu se face cu doi insi. Nici noi nu putem sa ne lasam treburile total ca sa ne ocupam de club. Intr-adevar am avut niste saptamani mai grele, eu cu examene, restantze, sesiune, probleme cu automatele, cu furnizorii...
Nu e chiar asa usor. Multi cred ca daca luam o cotizatie ne umplem de bani si ne luam noi masini bi-turbo. Stai cuminti ca nu e chiar asa.
Pe strada se tot comenteaza, ca ala se da, ca ala nu se da.
Sa fie clar! Avem masini si pentru liniutze, si pentru drift, si pentru sunet si pentru estetica.
Nu e obligatoriu ca toata lumea sa se dea.
Banii pe care ii vom strange din aceasta cotizatie am mai spus, vor fi folositi tot in interesul clubului.
Nu vrem un stand de rahat la expozitii cu niste masini ashezate si atat, neimprejmuite, fara mochete, fara mese, scaune unde sa stam noi, fara pipitze la masini care sa pozeze si fara muzica.
Eu sper ca in acest club sunt oameni de incredere si care chiar vor sa fie mandri.
Nu putem sa facem eu si cu Taz totul ca voua sa va fie bine, iar daca n-am avut timp sa ne oocupam pana acum, asta nu inseamna ca nu ne mai intereseaza.
Mache, o sa vin saptamana asta sa discutam, eventual o sa vina si Taz daca are timp.
O sa dam drumul la treaba.
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
|
|
|
14-05-09, 19:11
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by DONU'
Nu vrem un stand de rahat la expozitii cu niste masini ashezate si atat, neimprejmuite, fara mochete, fara mese, scaune unde sa stam noi, fara pipitze
|
Fara automate de cafea 
Eu am o intrebare pentru cei care zic , ca clubul nu are activitate. Ce intelegi voi prin activitate ? Unde vreti sa plecati daca singurele evenimente sunt in capatul celalalt al tarii in perioada asta...
Intalnirile de prin oras seara de seara nu se poate numi o activitate a clubului.
Atat am avut de zis 
|
|
|
14-05-09, 19:14
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Pentru mine, activitatile clubului inseamna sa se adune cu totii atunci cand avem de anuntat ceva sau cand trebuie sa discutam ceva, sa mergem cat mai multi la evenimente oriunde ar fi ele in tzara si sa participam acolo.
V-am rugat sa-mi trimiteti poze cu masinile voastre pe mail.
Trebuie sa facem o prezentare a clubului cu membri sai pentru a fi in lista de cluburi de pe 4Tuning.
Atat de greu este sa trimiteti poze?
|
|
|
14-05-09, 20:28
|
|
 Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Poze eu am trimis. Cat despre vazut....cand ies eu nu iesiti voi si invers  . Da las ca ne gasim noi
|
|
|
14-05-09, 20:40
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Da man! Merci de poze! Tocmai le descarc!
|
|
|
14-05-09, 23:21
|
|
 Stage 5
|
nu cred ca pozele sunt problema care tine pe loc aceasta idee buna de a avea clubul nostru.pt cei ce comenteaza aiurea si fara rost in legatura cu ce e si ce va fii clubul nu ma pot exprima aici fara sa-mi iau ban!!!
de implicat in activitatea in afara de idei momentan nu am cum...donu stie cat de ocupat sunt si cata treaba am.bogdan va asteapta in continuare sa lamuriti statutul si actele necesare asa ca depinde de toti...
in privinta cotizatiei sunt ABSOLUT de acord!nu se poate face nimic fara bani si alergatura(care si asta inseamna tot bani)!iar pt cei ce nu au platit macar parasolarul..ce sa zic decat rusine!aveti pretentia sa fiti intr-un club dar nu respectati macar pe cei ce s-au implicat!donu stie cum vorbeam anul tercut de ideea asta si il respect ca a avut tupeul sa se bage.nu as fi avut timpul necesar sa alerg pt asa ceva...deci are nevoie de ajutorul tuturor daca vreti sa facem ceva!
iar in legatura cu evenimentele la care ar trebui sa participam...nu e greu daca am fii uniti,clubul s-ar infinta si banii ar exista(sponsorizari si cotizatii).deci puneti mana la treaba baieti!
clubul nu este doar al lor,donu si taz,este al nostru asa ca trebuie participarea tuturor!
 voi incerca sa dau un exemplu si sa platesc azi sau maine cotizatia! :P
montam sisteme turbo si NOS
executam esapamente sport
kituri xenon si instalatii audio
stand alone management
Last edited by ascona78; 14-05-09 at 23:23.
|
|
|
14-05-09, 23:22
|
|
 Stage 5
|
vai ce discurs moralizator....  ) poate o avea efect...
|
|
|
14-05-09, 23:30
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [PARTICIPANT CURSE]
|
vad ca se tot dau sageti celor ce nu au achitat cotizatia donu-le maine ne intalnim sa-ti platesc ca sa nu mai fie nici o problema!
|
|
|
14-05-09, 23:34
|
|
 Stage 5
|
uite reactiile incep sa apara!!!! asa imi place...mai cu viata!
|
|
|
|
|