Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 19-05-09, 13:29   #241
T@zMania

Stage 5
 
T@zMania's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 3,341
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]
Default Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI

Quote:
Originally Posted by Pagani_honda View Post
Mda ....zbate-te friend ....dar sa nu te zbati degeaba aste e ideea...ca de facut un club in acte nu e nevoie decat de niscaiva bani cat despre circuite stii ceva mai intreaba pe la bukale pe la baieti cum a fost la serres acu doi ani care sunt costurile pentru o masina cat de cat(ex. renaultu tau) te-ar costa un set de caucioace slick si motorina pentru inceput sa vezi si tu cum e.Daca vrei mai mult mai bagi in fier o suspensie sau ce crezi tu ca te ajuta."Etapa de la Serres reprezinta o etapa pilot ce va consfinti, incepand cu sezonul 2008, infiintarea Campionatului de Viteza pe Circuit si a Campionatului de Accelerare.Atat la sectiunea moto, cat si la auto, sunt programate curse pentru piloti licentiati, curse pentru amatori, curse monomarca si curse de accelerare. Etapa va gazdui deasemenea sesiuni de cursuri de initiere in arta pilotajului si sesiuni de free practice cu masini si motociclete de curse inchiriate".
Idee:
Fa un club d-asta cum vrei tu...si dupa aia daca vrei eu va dau suport la cateva circuite sau doar la unu in mai multe etape...de ex: 4 etape de serres in 4 luni.Dupa aia posteaza pe la cluburile vecine anunt de cursa pe circuit(CURSA PRIVATA) etapa de accelerare si etapa de circuit cu x lapuri.Se ia taxa de participare in fct de circuitu respectiv si la sfarsit dai si cu premii si etc.Si uite asa organizatorul REDZONE o sa fie cunoscut si etc.
De ce sa faceti ce face toata lumea?Chiar nu vreti sa iesiti din turma?Dupa ex asta o sa se auda "NU SUNT BANI DOM'LE" si mai repet odata: faceti calculu la cati bani aruncati pe cursele din romania plimbandu-va pe tarlaua asta adunati si o sa vezi ca ala e costul unei etape.
N-a zis nimeni ca jucam la pro din prima ca vb ta nimeni nu se naste invatat.Dar intotdeauna e loc de pionierat si nu zice nimeni ca totul se face din prima.Dar daca porniti ..porniti cu dreptu.
Cat despre filme si etc...ok scuze o sa le postez la Diverse filme si poze
chiar ar trebui sa stam de vb pe tema asta.vad ca totusi nu esti rau intentionat,doar ac ai un mod mai ciudat de a spune lucrurilor pe nume.
legat de treaba cu circuitul as vrea sa stau mai pe larg de vb cu tine daca bineinteles esti dispus sa imi dai cateva sfaturi.
numai bine
__________________
T@zMania is offline  
Old 19-05-09, 17:33   #242
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5
 
DONU''s Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,037
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]
Default Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI

Eu nu cred ca am vorbit vreodata de careva ca e shofer prost, ca se da mare racer sau sa comentez aiurea despre unul si altul man.
Apoi mistouri si glume putem face totzi. Tu ai multzi fani gurca casca, aplaudaci care rad la glumele scoase de tine fara macar sa le inteleaga si mai ales de frica sa nu pice si ei in plasa, si asta e un adevar si sa recunoastem, ai un mare har la capitolul asta.
In legatura cu accidentul pe care l-am avut eu si in special cu talentul meu de "racer" zi decat Doamne Fereste. Nu stiu ce-ai mai putea face tu daca te-ar prinde un tir sa te stranga la bordura.
Cam ce crezi ca ar fi putut face altcineva cu niste anvelope tip "Marcel Pavel" (din vina mea, recunosc) cum am avut eu pe o portiune pe care e mazga, n-ai loc sa virezi si nicicum sa franezi sau sa accelerezi.
Peste toate astea nimeni nu se naste pilot de curse. Si tu ai cazut cu motorul, ai stat si impachetat la mana nitel si nimeni n-a mai zis sa te duci la Cobra sau eu stiu la vreunul mai experimentat sa te invete cum sa stai pe motor. Toti am zis slava Domnului ca nu esti mort si da-l in plm de fier ca se indreapta. Tu sa fii sanatos.
Cat despre cursele pe circuit, man... , ma faci pe mine chior dar cred ca-ti trebuie o viziera cu dioptrii boss. Masinile care au fost la Seress sunt din cluburi consacrate si care dintotdeauna au avut cu ce sa se dea. Sunt oameni care chiar au facut tuning la masinile lor si care au in primul rand bani.
Nu cu transplant de motor, sau un filtru sport si o toba finala. Am auzit la unu pe la sala intr-o seara cum ca Skama are tips d-ala care da flacari... Treaba buna boss!
Uita-te in jurul tau si spune-mi cati dintre "racerii" nostri stiu decat sa sara cu intrebari de genul la ce ora se face plecarea la nu stiu ce cursa care se tine nu stiu unde?
Dar cati km sunt pana acolo? Aaa... n-am bani de benzina, km multi frate..., imi trebuie bani si pe-acolo...
Pai de Seress vorbesti tu? Ce masina sa vezi de la noi la Seress? Fordul lui SSP-ul si Loganul lui Sarma, sa-l vezi pe Postarnac rupand parapetii si jaloanele pe-acolo?
Noi nu ne organizam nici cand plecam de la Sala Sporturilor la o cafea la MC Donalds si tu zici de mers pe circuit? De cate ori am zis sa mergem mai multi la carturi la Brasov sau la AMCKART la Tunari? Pai noi si pana la Bucuresti cand mergem se inghesuie 5-6 insi intr-o masina sa se combine la zeama, si tu vrei pe circuit...?
Man, nu se poate la noi.
Initiativa ta e de nota 10 dar cu cine sa faci astfel de chestii?
Au zis de "n" ori ca merg o gramada la amaratele astea de 400 m cand a fost cate-o legala si apoi s-au dat loviti in aripa.
Legat de donatii si strangeri de fonduri iti reamintesc de parastasul lui Matache atunci cand maica-sa ne-a luat de-o parte pe mine si pe tine si ne-a zis sa vorbim cu baietii sa le spunem sa puna si ei cat pot fiecare ca sa ii faca monumentul ala cu motocicleta.
Cate luni au trecut de-atunci si cati bani au primit ai lui? Trebuie sa spun ca pana la urma si inmormantarea lui Matache a fost pentru multi un eveniment auto. Nu stiuau cum sa se mai bage in seama si sa faca si ei un cerc si un burout "in memoria" lui... .
In legatura cu RED ZONE Motorsport cred ca sunt inteles gresit.
Vreau sa fac pe plac unor oameni care sunt chiar pasionati de tuning, cativa din ei chiar au facut treaba asta la masinile lor, cum ar fi Adi, Bobby MOM, Nebunu' sau Kostas.
Cred ca am spus de 1000 de ori. De ce sa fim legati de altii cand putem sa facem singuri ceva. Ca asta e situatia in Romania si ca nu se poate face o pista de liniutze sau un circuit, e adevarat.
Dar sa faci un club cu masini care sa reprezinte clubul in afara sau la challenge-uri cu alte cluburi... mai avem mult de mancat si trebuie sa ne limitam decat la parcela asta de 402 metri.
Cum zicea Toma Caragiu in B.D.: - Dam din umeri. Atata putem sa facem si noi tovarasu'!
__________________

If I win, I take the cash and I take the respect!™
2006 - VAUXHALL CORSA B - 1.2 45CP - Prima masina de DRIFT din Romania cu tractiune fata!
2006 - OPEL VECTRA - C20NE
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
CONTACT: donu_vr6@yahoo.com
DONU' is offline  
Old 19-05-09, 22:36   #243
ascona78

Stage 5
 
ascona78's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 332
Default Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI

treaba buna boss!!! nimeni nu incepe direct pe circuit!dar cu clubul asta macar sa ne facem un nume la etapele de liniute locale(din romania)si pe urma sa visam la iesiri afara...
ideea clubului este sa ne ajute sa putem face cat de cat ceva dar asta numai dupa ce ajutam si noi clubul.nu putem avea pretentia sa ne si cunoasca lumea imediat dar in timp si cu masini adevarate(bobi,kostas...)ale unora care au bagat bani in ele nu gluma,se va puta face numele nostru cunoscut si poate chiar invitati sa participam la diferite evenimente.
eu acum vorbesc de lucruri de viitor care pot avea loc daca toata lumea este unita si face ceva pt clubul asta.
__________________
Ascona B 2.0 8v turbo & standalone management ms2 v3.0
Drag cars don't have to be pretty they just have to go fast in a straight line

A S tuning Ploiesti
montam sisteme turbo si NOS
executam esapamente sport
kituri xenon si instalatii audio
stand alone management
ascona78 is offline  
Old 19-05-09, 23:52   #244
jakal
BMW Driver

Stage 5
 
jakal's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 9,203
Member of:
[Inferno Motorsport]
[BMW]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI

am vazut o poza grava..............detalii maine.......


i maaaa la ei........

Last edited by jakal; 20-05-09 at 00:00.
jakal is offline  
Old 20-05-09, 01:15   #245
T@zMania

Stage 5
 
T@zMania's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 3,341
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]
Default Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI

Quote:
Originally Posted by jakal View Post
am vazut o poza grava..............detalii maine.......


i maaaa la ei........
o poza legata de un anume m3 turbo?
T@zMania is offline  
Old 20-05-09, 02:51   #246
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5
 
DONU''s Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,037
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]
Default Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI

Nu nu,legat de Red Zone. Un net cafe la Barlad. Deja ne extindem.
DONU' is offline  
Old 20-05-09, 08:28   #247
ascona78

Stage 5
 
ascona78's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 332
Default Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI

a face parte din acest club nu presupune si obligativitatea de a sta pe acest forym..deci ia vedeti ce faceti cu intalnirea de care se tot vorbeste.de exemplu gogu nu stia de asa ceva!asa ca daca se stabileste ceva anuntati ca lumea....nu il sunati pe om cu o seara inainte sau in ziua respectiva.
pana la urma cand ne adunam?spuneti si restul parerea ca sa gasim momentul bun pt toata lumea.
ascona78 is offline  
Old 20-05-09, 09:54   #248
Pagani_honda

Stage 3
 
Pagani_honda's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 160
Default Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI

Deci e clar cif.....o sa faci o mica turma care o sa se alinieza la restul turmelor.....poti incepe pe circuit mult mai bine decat pe strada asta or sa ti-o zica o gramada pentru ca pe circuit poti incerca n moduri de a conduce si poti testa o groaza de lucruri.
Cluburi consacrate?Lol nu mah aia au stiut ce vor.
Screme-te tu sa faci asa ceva prin clubu ploiestean si aduna oameni de peste tot.Ca la cursele alea nu vin doar ploiesteni...dar nah cine poate poate cine nu nu ca asa e in democratie.
In legatura cu caderea mea...lol 1)a fost o cazatura din cauza culmea..unui bou cu 4 roti caruia nu ii mergea stopu pe frana si ca sa nu ma impachetez in el am preferat sa franez cu ocolire dar ghinion o traversa de fier pe traiectoria de franare pun motoreta pe jos si imi rup o clavicula.(se numeste autor moral)
2)Greseala de incepator de pe pod e aia care te da cu capu de sus si iti un lucru strada e strada si punct.
Alte 2 la pista cif (cauciucuri street) + ca acolo incerci o trasa mai slow una mai in viteza una mai taiata si vezi cum e.E inevitabila caderea pe un circuit atunci cand tinzi spre cat mai putin timp.
Cat despre Cobra as fi complet tampit sa il invit la o plimbare pe la bucuresti acum cand nu a mai calcat pe acolo de vreo 2 ani.Dar daca doreste caprioara no problem eu unu sunt pregatit ca sa vezi cum merge el si cum merg eu.

PS:
Vezi pe diverse poze
__________________
Montez plasme si dvd-playere pe scutere dar incarc si freon la motociclete.

Last edited by Pagani_honda; 20-05-09 at 09:57.
Pagani_honda is offline  
Old 20-05-09, 11:10   #249
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5
 
DONU''s Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,037
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]
Default Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI

Se pare ca vorbesc la peretzi "cif"...
Lumea noastra nu merge nici macar la carturi. La noi Posada si Cheia sunt circuitele de rupt gatul si cam atat. De ce?
E mai ieftin sa-ti rupi masina si eventual cateva oase decat sa te dai cum trebuie pe circuit. Tu nu intelegi ca nu se deplaseaza lumea pana la Serress? E departe, man. (700 km stim cu totii ca sunt la o aruncatura de batz).
Poate daca ai face tu un circuit atunci ar veni lumea. Propune idea mai sus
Cine stie, poate avem noroc
DONU' is offline  
Old 20-05-09, 12:25   #250
Pagani_honda

Stage 3
 
Pagani_honda's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 160
Default Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI

Pai mah asta e la noi ....lipsa de management al banilor fiecaruia.D-aia unii au si altii nu ..unii manageri sunt buni unii manageri sunt prosti.
Nici o sansa la noi cu asa ceva ...toti se vaita si crede-ma am vb la cel mai sus nivel.
Pagani_honda is offline  
Old 20-05-09, 12:32   #251
Mache Fum

Stage 3
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 76
Default Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI

Hmmm... io zic ca , in ceea ce priveste partea financiara a fiecaruia, nu este vorba doar de management ci de mult mai multe, printre care si noroc. Unii au altii... mai putin! In comunism - ca tot vorbesti tu mereu despre el - oamenii erau ( dogmatic vorbind ) egali. Tu ai fost egal cu ala care statea la coada la pui sau cu ala care se ducea la Dinu' si lua prin fata ? asa e si cu norocul man.... daca te nasti baiatu' lu Rokefeller... nu e acelasi lucru cu baiatul sefului de trib din Zimbabue... desi, la nastere tot goi venim pe lume....
Mache Fum is offline  
Old 20-05-09, 12:52   #252
bobiMOM

Stage 5
 
bobiMOM's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,217
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI

`ARZAVAR` focul ala mare de la SIDEX de PROFETZI....ce dreq o ardetzi in discutziile astea interminabile...pregatitziva mashinile (ori bicicketele...dupa caz) si apoi vedem ce dreq facem....topic closed!!!!!!
bobiMOM is offline  
Old 20-05-09, 13:30   #253
Pagani_honda

Stage 3
 
Pagani_honda's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 160
Default Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI

Quote:
Originally Posted by Mache Fum View Post
Hmmm... io zic ca , in ceea ce priveste partea financiara a fiecaruia, nu este vorba doar de management ci de mult mai multe, printre care si noroc. Unii au altii... mai putin! In comunism - ca tot vorbesti tu mereu despre el - oamenii erau ( dogmatic vorbind ) egali. Tu ai fost egal cu ala care statea la coada la pui sau cu ala care se ducea la Dinu' si lua prin fata ? asa e si cu norocul man.... daca te nasti baiatu' lu Rokefeller... nu e acelasi lucru cu baiatul sefului de trib din Zimbabue... desi, la nastere tot goi venim pe lume....
Ai dreptate intr-un fel....dar cand ii ai fi cu cap ,eu la asta ma refeream.
Pagani_honda is offline  
Old 20-05-09, 13:35   #254
T@zMania

Stage 5
 
T@zMania's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 3,341
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]
Default Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI

paganel daca tot esti atat de bine intentzionat si ai atatea idei bune te invitam la intalnirea redzone de saptamana asta sa ne impartasesti si noua din cunostintele tale.si nu o zic la misto,hai sa stam mai bine de vb decat sa facem caterinca pe forum,nu crezi ca e mai bine?
T@zMania is offline  
Old 20-05-09, 14:02   #255
DRooPY

Stage 5
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 2,292
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
Default Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI

unde si cand va avea loc aceasta intilnire!?
DRooPY is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -