ati face bine dupa parerea mea sa numa visati asa la cai verzi pe pereti si sa puneti in aplicare ce vreti voi sa faceti si porma sa vedem roadele muncii....va urez bafta si sunt nerabdator sa vad bestia diesel frentuzeasca
opel,opel poti face orice masina sa fuga,bani sa fie .... de ex e in polonia o astra f cu 3.0 v6 aspirat care scoate 11.5sec pe 400 m, ia gandeste-te un opel aspirat care il bate pe nebunu
imi rupe fesele dieselu tau,nu conteaza,eu raman cu jakalu la categoria mica ne facem noi grupa separata
E bun opelu asta da ia adul pe "pietris" la tulcea sa vedem daca mai scoate 11,5 ...
Romania e in urma cu cel putin 60 de ani in domeniul curselor de masini.
Gandti-va ca americanii in 1960, in California pe aeroportul Santa Maria organizau curse exact cum se organizeaza la noi acum.
Dar era totusi 1960!!! Ca putere masinile cred ca bateau multe masini din ziua de azi care concureaza la noi.
__________________ If I win, I take the cash and I take the respect!™ 2006 - VAUXHALL CORSA B - 1.2 45CP - Prima masina de DRIFT din Romania cu tractiune fata! 2006 - OPEL VECTRA - C20NE 2007 - 2009 - VW VENTO VR6 2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
Rog un moderator sa inchida acest topic si sa-l redeschida doar la cererea mea sau a lui T@zmania.
Acest mesaj sa ramana ultimul pana la redeschiderea topicului!
Multumesc!