Asteptam fisele din partea organizatorului deocamdata.
Golf-ul lui BLS nu mai intra fiindca n-a reusit s-o vopseasca. Bara si masca sunt alta nuanta decat restul masinii.
Adi, cand cauti piese pe internet, la accesorii tuning gasesti: faruri, stopuri, presuri, volane, schimbatoare de viteze, grile si inca o gramada de lucruri.
Daca aceste elemente sunt catalogate ca fiind de tuning si cineva le cumpara si le monteaza inseamna ca si-a schimbat look-ul masinii. Ca a modificat-o.
Tu ti-ai facut farurile custom (daca s-ar fi gasit si pentru masina ta cu siguranta n-ai mai fi statsa le confectionezi si ti-ai fi montat unele din comert).
Hai sa nu mai bagam nicio masina in afara de a lui Bobby atunci.
Ca in restul nu s-au investit bani...
Suntem la Ploiesti, si aici tuning-ul masinilor se numara pe degete. Daca eram in Bucuresti nu stiam ce masini sa mai bagam, dar asta fiind situatia, incercam sa intram cu ce putem.
Daca te-as fi invitat pe tine sa expui masina ai fi zis:
Du-te bah d-aici, sa imi zgarie mie masina vreo gagica, sau sa se atinga eu stiu ce cocalar de ea? Nu, nu!
Ascona C a lui Catalin... are jante, folie, bad boy look si e lasata din suspensie. Multe masini au asta. E o Ascona intr-adevar. E de apreciat.
Dar hai sa bagam masini care si-au schimbat becurile de pozitie cu unele albastre si si-au innegrit farurile cu lumanarea sau vorba lui VOON, care si-au schimbat uleiul.

Facem ce putem, bagam ce avem mai frumos. Ca nu-i plac unele masini lui Adi (care nu mai face parte din club cum a repetat in nenumarate randuri) nu inseamna ca nu plac la toata lumea, desi si parerea lui conteaza. Multumim pentru pareri!