VERSUS AUTOSUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC
Este vorba despre Lamborghini Gallardo si Nissan Skyline GT-R Z-Tune
Ambele au 500 CP STOCK, dar Skyline atinge 100 km/h in mai putin de 4 secunde, pe cand Lambo in 4,2 sec.
Pai daca skiline e Z-tune, cum mai e el stock? Poti sa compari cu un Gallardo preparat de Koenig.
Pe aici vad ca Skyline e comparat cu orice, de parca ar fi masina mondila de referinta. Si nu e!
Pai daca skiline e Z-tune, cum mai e el stock? Poti sa compari cu un Gallardo preparat de Koenig.
Pe aici vad ca Skyline e comparat cu orice, de parca ar fi masina mondila de referinta. Si nu e!
Am gresit eu!
Skyline este comparat cu multe masini pentru ca este o japoneza buna. Este recunoscut pentru motorul lui ce poate scoate 1000+ CP
Am gresit eu!
Skyline este comparat cu multe masini pentru ca este o japoneza buna. Este recunoscut pentru motorul lui ce poate scoate 1000+ CP
poate scoate lejer...nu ca poate scoate...dar mai recunoscut decat pentru motor ..este pentru cutie si pentru tractiune asa ca sa fac o mica completare
Galardo stiu ca sunt cateva bucatele in tara... Skyline chiar as vrea sa pot aduce unul.. dar, nup. nu aduc. Cu toate ca o sa ma interesez. Nu mai retin cu cine am vb si imi spunea ca este unul in tara de care stiu. Zvonuri ar fi de doua. Doar ca... parerea mea e ca daca erau.. tot isi aratau fata pe la vreun eveniment .. asa ca pica.
Galardo stiu ca sunt cateva bucatele in tara... Skyline chiar as vrea sa pot aduce unul.. dar, nup. nu aduc. Cu toate ca o sa ma interesez. Nu mai retin cu cine am vb si imi spunea ca este unul in tara de care stiu. Zvonuri ar fi de doua. Doar ca... parerea mea e ca daca erau.. tot isi aratau fata pe la vreun eveniment .. asa ca pica.
este un r33 adus de afara ... a fost la pilot dus...bine'nteles ..masina e adusa pe magarie