Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
Trecut vs. Prezent: Bugatti Veyron vs. McLaren F1
Aşteptarea a luat sfârşit. A venit timpul ca trecutul să se confrunte cu prezentul. Două dintre cele mai performante maşini din istorie au fost puse faţă în faţă, doar una urmând a fi câştigătoare. Să fie Bugatti Veyron sau McLaren F1? Rămâne de văzut...
Re: Trecut vs. Prezent: Bugatti Veyron vs. McLaren F1
Quote:
Originally Posted by boy_wonder
Aşteptarea a luat sfârşit. A venit timpul ca trecutul să se confrunte cu prezentul. Două dintre cele mai performante maşini din istorie au fost puse faţă în faţă, doar una urmând a fi câştigătoare. Să fie Bugatti Veyron sau McLaren F1? Rămâne de văzut...
deci sa inteleg, ca la 1/4mile F1 il face pe Veyron, doamne cat am asteptat asta, puterea bruta invinge tehnologia.............. si plus ca F1 are o varsta............frumooooossssssss
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
e un pic cam irelevanta comparatia din acea emisiune prin prisma faptului ca la volanul veyron-ului era piticu' si la mclaren era Stig. Probabil altfel ar fi stat datele daca ar fi condus Stig Veyron-ul.
Quote:
Originally Posted by dolb
e un pic cam irelevanta comparatia din acea emisiune prin prisma faptului ca la volanul veyron-ului era piticu' si la mclaren era Stig. Probabil altfel ar fi stat datele daca ar fi condus Stig Veyron-ul.
poate daca Veyron-ul avea cutie manuala ca cea de pe F1...altfel nu prea conteaza..nu e greu sa tragi padelele cand atingi o anumita turatie si sa calci gazul
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
nu e vorba de cat de repede bagi maciulia in viteza ! e vorba cand si la ce turatie se schimba, cum se apasa acceleratia ! comparam un pilot de F1 ( posibil raliu ) cu un jurnalist banal ?
Quote:
Originally Posted by dolb
nu e vorba de cat de repede bagi maciulia in viteza ! e vorba cand si la ce turatie se schimba, cum se apasa acceleratia ! comparam un pilot de F1 ( posibil raliu ) cu un jurnalist banal ?
nu e chiar asa banal cum crezi, a condus destule supercar-uri ca sa stie cu ce se mananca si cand se schimba viteza..oricum o dam nu ar fi fost o diferenta mai mare de 0,2-0,5 secunde...vreau sa subliniez ca nu e mare branza sa schimbi cu DSG, putea fi oricine la volan si rezultatul era acelasi
Din cate am vazut eu Veyron a batut, si mi se pare si normal. Oricum cred ca se putea scoate mult mai bine din Veyron, 4WD fata de RWD la valorile astea de putere e avantaj si totusi a plecat chiar mai slab. In mod normal daca se face o liniuta si se scoate tot ce se poate din masinile astea doua...F1 pleaca si cand atinge 200 KM/h pleaca si Veyron (deci un avans colosal pentru F1) si pana la 300 km/h Veyron este in fata. Ce au facut astia aici e putin (mai mult) dubios.
F1
Quote:
0-60mph: 3.2 s
0-100km/h: 3.6 s
0-100mph: 6.4 s
Quarter mile: 11.1 s
Top speed: 387
Veyron
Quote:
0-100 2.5 sec
1/4 mile - 10.2 sec
0-300 - mult mai rapid