Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 09-11-10, 21:53   #1261
julaikos
Oltcit Driver

Stage 5
 
julaikos's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 6,455
Member of:
[Oltcit]
[4Rally]
Default Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..

eu totusi sper ca era o gluma,venind tocmai din partea lui
julaikos is offline   Reply With Quote
Old 10-11-10, 07:15   #1262
dumy$

Stage 2
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 27
Default Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..

Quote:
Originally Posted by mihai.ghetto View Post
eu zic sa terminati cu prostiile si tunnningu vostru inutil... luati niste sfaturi calumea de aici, nu mai pierdeti timpul
salut mihai.... tu ai vreo masina imaginata (de creierasul tau),facuta de tine, vopsita, sa nu mai vorbim de interioare personalizate.Asa cum zice romanul asta pe care ii ironizezi,si nu doar adaugiri ,pleoapeeee,prelungiri la bari la capote E.T.C...,ce prezinti tu pe site ala este ,KIT....CY.Mai bine schimba denumirea lui in ... WWW.PETICE AUTO PRIN PROGRAMUL RABLA...Acum sa trecem la lucruri mai serioase ,nu mai ironiza oameni astia care isi doresc ceva ce se pare ca tuuuuu nu vei reusi niciodata ,dovezi chiar pozele din site tau,ei chiar isi imagineaza singuri ceva ,apoi isi f...t timpul pretios,isi f...t pielea de pe degete,isi f...t plamani ,ca sigur nu au masti profesionale si alte conditii,isi f..t BANIIIIII,dar in final cu tot chinul obtin ce siau visat apoi imaginat si prelucrat SINGURI.De ce ii trimiti sa ia sfaturi pe site personal???? ,dale aicea ,ei asta astepta de uni ca noi ,SAI AJUTAM ca nu iau nimic din buzunarul nostru!!!!!Si noi la fel am INVATAT(uni chiar de aicea)si acum facem o afacere din asta(normal,toti vrem binele nostru).EU nu sunt popaaaa,dar sa nu facem ironizari la adresa lor,ca sunt oameni ca noi 2maini 2picioare2coa...e etc,de tine nu pot zice ca ai 3 coa...e(deci mai inteligent fata de media...),AI DOAR 1..unul !!!!!!!!! p.s.auzi ma frate tuning inutil,esti RIDICOLLLLLLLLL.!!!!!!!!!!!!Mai bine fate cizmar ca acolo se pun petice la greu....,astai un sfat calumea ,asa cum zici tu...?asai????auzi ma frate tuning amu mam uitat mai bine pe pozele alea ai taiat afara emblema de la logan SI GATA, HAI LA EXPOZITIE....CU EA ,si lai uscat pe saracul om de cei ptin 1-2mil...???.Daca schimbi reclama de la site,si pui una noua ,,SERVIS AUTO,,ai avea vinzari si clienti mai multiiiiii,cu carul.

Last edited by dumy$; 10-11-10 at 07:25.
dumy$ is offline   Reply With Quote
Old 10-11-10, 08:40   #1263
quick_5hifter

Stage 5
 
quick_5hifter's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,692
Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]
Default Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..

@dumy$: cred ca omul a vrut sa faca o gluma punand aici linkul si sunt aproape sigur ca NU EL a realizat acel pamflet cu "5 motive....". Uita-te la semnatura lui, este cam opusul celor spuse acolo (spuse foarte prost, daca ma intrebi pe mine...).

Cat despre cel care a facut acel articol, dupa ce a dat cu bata in balta, a inceput sa se scuze ca "nu se refera la toti" etc.... adica dai cu masina peste 30 de oameni, apoi iti ceri scuze de la 10 dintre ei, ca nu meritau... ciudata abordare

ON-topic: acest topic va fi mutat (sau cel putin copiat) pe bucati la sectiunea "Car styling", pe proaspat realizata subsectiune "Fibra de sticla/carbon, chitul [...]". Voi pune umarul la treaba in masura in care imi va permite timpul si, impreuna cu Turbojack, vom organiza sectiunea astfel incat sa acoperim o mare parte din posibilele intrebari/probleme/curiozitati cu care va veti confrunta in tot ceea ce priveste fibra de sticla, fibra de carbon, chitul, vopseaua si altele.
Nimic din ceea ce s-a scris aici nu va disparea, in masura in care are legatura cu subiectele de mai sus.
PS: Nicio mana de ajutor nu strica, atat in ce priveste completarile si corecturile, cat si prin simplele intrebari puse la locul potrivit.

Toate cele bune tuturor!
__________________
https://i1195.photobucket.com/albums/aa389/quick_5hifter/w191180452small-1.jpg
quick_5hifter is offline   Reply With Quote
Old 10-11-10, 10:26   #1264
mihai.ghetto

Stage 5
 
mihai.ghetto's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,154
Member of:
[Ghetto Cult]
Default Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..

@dumy$, no comment, ai pus punctul pe j



ps: sa inteleg ca a fost o ironie prea fina pentru unii dintre voi...
mihai.ghetto is offline   Reply With Quote
Old 10-11-10, 14:56   #1265
dumy$

Stage 2
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 27
Default Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..

Quote:
Originally Posted by mihai.ghetto View Post
@dumy$, no comment, ai pus punctul pe j



ps: sa inteleg ca a fost o ironie prea fina pentru unii dintre voi...
1-IMI CER SCUZE PENTRU LIMBAJUL NEADECVAT acestui site ! 2-nu am folosit acele abrevieri(vulgaritati)la adresa acelor oameni care se chinuie sa obtina sa aiba parte de acel vis...O MASINUTA FRUMOASA SI DEOSEBITA,eU cred ca ei se gindesc asa;ma ala,de pe strada vecina are ultimul bmw ii super si eu as vrea una asa mai deosebita,da nu am 80-100000 euro,asa ca hai sa imi fac eu pe a mea sa sara in ochi,asta vrem toti ca deaia a aparut tuningul,asa ca de unde sa incep ...?hopa am auzit ca este un site super,cu toate informatiile necesare,ia sa intru acolo sa intreb ce si cum ...?no acum am intrat am intrebat,da este unul care face mistouri...,nu da sfaturi,nu ma ajuta cu nimic,ca alai mare si tare ,mama ce masini face ?!,da mai bine ma las pagubas ca poate nu imi iese frumoasa,ca poate are dreptate mistocarul...?.Din 1 mie de oameni pe zi ,care o sa iti vada masina pe strada ,la cel putin 600 o sa le placa,asa ca nu trebuie sa va descurajati,chiar daca aia mari va iau la misto ! 3-nu trebuie sa invat limba romana,sunt nascut in cluj,si trait o viata in tara noastra chiar daca amu sunt la greci,doar ca eram grabit si pe langa toate, scriu numa cu un deget,daca nu ma facut mama hecher,???.ASA CA VA RESPECT PE TOTI,DUMITRU .(un get,dac ,ardelean curat pina la moarte)

Last edited by dumy$; 10-11-10 at 15:04.
dumy$ is offline   Reply With Quote
Old 10-11-10, 15:27   #1266
quick_5hifter

Stage 5
 
quick_5hifter's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,692
Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]
Default Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..

Quote:
Originally Posted by quick_5hifter View Post
@dumy$: .... este cam opusul celor spuse acolo (spuse foarte prost, daca ma intrebi pe mine...).
@dumy$: din fraza de mai sus ai inteles gresit; nu ma refeream la faptul ca ai scris tu cu greseli gramaticale etc., ci la ceea ce s-a scris pe site-ul ala cu "5 motive pentru care sa nu-ti tunezi masina". Despre acel articol spuneam ca e scris prost (d.p.d.v. al logicii), NU comentariul tau.

Oricum, prea putin conteaza cum scriem, atata timp cat articolul respectiv si-a atins scopul si provoaca discutii incendiare chiar si aici, in mijlocul nostru, al "celorlalti".

Nu le mai dati apa la moara, pentru ei tuningul se rezuma la ceea ce se poate cumpara in Vitan si monta in fata blocului, cu "Picatura" sau "Moment".
quick_5hifter is offline   Reply With Quote
Old 10-11-10, 19:06   #1267
Claudia

Stage 5
 
Claudia's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,172
Member of:
[Moderators]
[BMW]
[VW]
[FORD]
[FOTO]
Default Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..

Vorbiti impreuna si va intelegeti separat.
Subtilitatile UNORA nu sunt gustate de CEILALTI, fiindca acei CEILALTI se regasesc intocmai in descrierea din linkul ala cu.... "5 motive..."

Nu a spus nimeni ca nu ne place sa vedem pe strada o masina modificata cu bun gust, dar suntem satui de spoilere si eleroane facute in scara blocului.

Daca ai reusit sa-ti creezi singur o bara, asta nu te face ZEU si nu-ti da dreptul sa critici persoane despre care habar nu ai ce au realizat in ultimii ani.
Intr-adevar, e greu sa iti dai seama ce s-a lucrat la o masina si in ce masura calitatea lucrarii isi va spune cuvantul. Trebuie sa ai un ochi destul de bine format. In caz contrar, o sa afli pe propria piele, cand iti va crapa bara aia deja prea incarcata

@Dumy: astia cu experienta nu au voie sa te critice, dar tu ai voie sa le critici (GRESIT) munca? Stii tu in ce consta munca lor? ai tu idee cate concursuri de tuning s-au castigat in urma modificarilor lor?

Nu a spus nimeni ca n-ai voie sa iti incerci norocul pe masina personala, deci nu era nevoie sa jignesti asa munca altora!
__________________

KILLER DEAL!!!
Ne spui unde ai gasit piesa dorita la cel mai bun pret si ti-o oferim noi cu 5% MAI IEFTIN !
PIESE STRAINE LA PRETURI ROMANESTI!
Claudia is offline   Reply With Quote
Old 11-11-10, 07:31   #1268
dumy$

Stage 2
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 27
Default Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..

buna ziua domnisoara CLAUDIA.Sa incep respectuos.este pentru prima data in viata cind ma ,,JOC ,,cu o masina de a mea ,pt ca nu am timp.NUam firma de tuning,dar am facut ff multe masini,citeva si in tara,eram la inceput,dar cu ce am facut puteam sa ajung ,eu cred ca f sus ...asta fiind parerea altora ,care chiar au vrut asocieri cu mine.NU am vrut si nu vreu sa fac o afacere din asta ,pentru mine este un hoby o pasiune ca as putea sa lucrez 20 ore pe zi sa modific masini,iar aicea am modificat masini care au costat si 130000,dar persoanele respective sunt f bogate(vip)si nu mi-au permis sa postez poze ,din motive intelese doar de ei.Asa ca nu sunt un incepator,iar daca as veni inapoi in tara as putea sa deschid unul din cele mai bine dotate ateliare cu bani cei cistig din timplaria ce o am aicea.DAR eu nu ma cred ZEU,CEA CE AM FACUT SI VOI MAI FACE,o fac din pasiune si cred ca o fac binisor,fiindca nu intervin problemele finaciare care creaza la baieti(unora ) din tara stres si le afecteaza,munca,nu calitatea.Acea bara este terminata in exact 3 ZILE cu vopsitul ei cu tot SI,nu este adaugata ,peticita,sau copiata este de la zero facta si conceputa de mine.IAR ,pina acum de la prima pag pina la ultima el este primul care face ironii la tuningul,, RIDICOL ,,din posturile de aicea ,si alceva, nu mam simtit vizat DELOC,ci doar acei oameni care cum spui tu fac tuning la scara blocului,si ce..,daca doar asta isi permit financiar.Iar acum eu cred ca este mai bine sa terminam cu prostiile astea pentru ca paginile astea sunt facute sa ajutam(idei si sfaturi)cind suntem intrebati.Si inca un pic,multe din tuningurile de la scara blocului,sunt mai de gust ,decit ale celui ce a postat acele ironii !
dumy$ is offline   Reply With Quote
Old 11-11-10, 08:39   #1269
dumy$

Stage 2
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 27
Default Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..

Quote:
Originally Posted by dumy$ View Post
buna ziua domnisoara CLAUDIA.Sa incep respectuos.este pentru prima data in viata cind ma ,,JOC ,,cu o masina de a mea ,pt ca nu am timp.NUam firma de tuning,dar am facut ff multe masini,citeva si in tara,eram la inceput,dar cu ce am facut puteam sa ajung ,eu cred ca f sus ...asta fiind parerea altora ,care chiar au vrut asocieri cu mine.NU am vrut si nu vreu sa fac o afacere din asta ,pentru mine este un hoby o pasiune ca as putea sa lucrez 20 ore pe zi sa modific masini,iar aicea am modificat masini care au costat si 130000,dar persoanele respective sunt f bogate(vip)si nu mi-au permis sa postez poze ,din motive intelese doar de ei.Asa ca nu sunt un incepator,iar daca as veni inapoi in tara as putea sa deschid unul din cele mai bine dotate ateliare cu bani cei cistig din timplaria ce o am aicea.DAR eu nu ma cred ZEU,CEA CE AM FACUT SI VOI MAI FACE,o fac din pasiune si cred ca o fac binisor,fiindca nu intervin problemele finaciare care creaza la baieti(unora ) din tara stres si le afecteaza,munca,nu calitatea.Acea bara este terminata in exact 3 ZILE cu vopsitul ei cu tot SI,nu este adaugata ,peticita,sau copiata este de la zero facta si conceputa de mine.IAR ,pina acum de la prima pag pina la ultima el este primul care face ironii la tuningul,, RIDICOL ,,din posturile de aicea ,si alceva, nu mam simtit vizat DELOC,ci doar acei oameni care cum spui tu fac tuning la scara blocului,si ce..,daca doar asta isi permit financiar.Iar acum eu cred ca este mai bine sa terminam cu prostiile astea pentru ca paginile astea sunt facute sa ajutam(idei si sfaturi)cind suntem intrebati.Si inca un pic,multe din tuningurile de la scara blocului,sunt mai de gust ,decit ale celui ce a postat acele ironii !
acel spoiler are pe el MAXIM,200gr chit,si este f gros si masiv fiind o masina de teren ,sigur nu va crapa caci nu are ce,iar interiorul este armat cu nervuri care o vor face sa reziste fffff bine la impacturi,nu se va deforma in timp,iar degajarile ce sunt facute ,nu sunt numai de desig(scara blocului)sunt si practice ex;cele de pe laterale am montat tubulatura sa dirijezeze aerul pe discurile de frina cea ce nu este simplu sa faci si anumite coturi sa nu duca si impuritati,apa de ploaie etc pe discuri,si sa aiba pe unde sa se scurga afara acele impuritati fara sa fie afectat fluxul aer,dar sa nu ajunga pe discuri...da ai dreptate lucru de incepetor ,ce sa fac daca am avut noroc si mia iesit.ce se vede este cam 3%,din ce voi face pe rabla mea,asa ca mai este mult de lucru ,apoi urmeaza interiorul care va fi TOTAL schimbat.

Last edited by dumy$; 11-11-10 at 08:50.
dumy$ is offline   Reply With Quote
Old 11-11-10, 17:50   #1270
dumy$

Stage 2
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 27
Default Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..

Quote:
Originally Posted by dumy$ View Post
acel spoiler are pe el MAXIM,200gr chit,si este f gros si masiv fiind o masina de teren ,sigur nu va crapa caci nu are ce,iar interiorul este armat cu nervuri care o vor face sa reziste fffff bine la impacturi,nu se va deforma in timp,iar degajarile ce sunt facute ,nu sunt numai de desig(scara blocului)sunt si practice ex;cele de pe laterale am montat tubulatura sa dirijezeze aerul pe discurile de frina cea ce nu este simplu sa faci si anumite coturi sa nu duca si impuritati,apa de ploaie etc pe discuri,si sa aiba pe unde sa se scurga afara acele impuritati fara sa fie afectat fluxul aer,dar sa nu ajunga pe discuri...da ai dreptate lucru de incepetor ,ce sa fac daca am avut noroc si mia iesit.ce se vede este cam 3%,din ce voi face pe rabla mea,asa ca mai este mult de lucru ,apoi urmeaza interiorul care va fi TOTAL schimbat.
si aicea ,domnuca draga,sa vorbesc ase mai taraneste,ca uneori uitam de unde pornim si nu ne mai plac tarani,apropo laptele il da vacuta nu ..automatele ,cel putin prin ardeal...(la BUCURESTI ???) Aicea inceputurile mele preistorice cind tarani ne bateam cu dinosauri,si nu munceam la casa poporului:si nu sunt din petice lipite ,intradevar erau facute intrun grajd,la coada vaci,era si frig ,inauntru cald de la balegar,da ma descurcam....darPOZELE CE LE FACI SUNT SUPER,si asta iti spun din suflet,daca mai am???,cind ma uit la ele ma gindesc la anumite reviste,care cred ca ar fi bucuroase sa te aiba colaboratoare !
Attached Images
         

Last edited by dumy$; 11-11-10 at 17:56.
dumy$ is offline   Reply With Quote
Old 11-11-10, 18:45   #1271
dumy$

Stage 2
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 27
Default Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..

Quote:
Originally Posted by dumy$ View Post
si aicea ,domnuca draga,sa vorbesc ase mai taraneste,ca uneori uitam de unde pornim si nu ne mai plac tarani,apropo laptele il da vacuta nu ..automatele ,cel putin prin ardeal...(la BUCURESTI ???) Aicea inceputurile mele preistorice cind tarani ne bateam cu dinosauri,si nu munceam la casa poporului:si nu sunt din petice lipite ,intradevar erau facute intrun grajd,la coada vaci,era si frig ,inauntru cald de la balegar,da ma descurcam....darPOZELE CE LE FACI SUNT SUPER,si asta iti spun din suflet,daca mai am???,cind ma uit la ele ma gindesc la anumite reviste,care cred ca ar fi bucuroase sa te aiba colaboratoare !
12345
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	panou vw-BV.jpg
Views:	209
Size:	339.7 KB
ID:	1735364  
Attached Images
        
dumy$ is offline   Reply With Quote
Old 11-11-10, 21:18   #1272
pictorashu

Stage 1
 
Join Date: May 2010
Posts: 24
Default Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..

CU CE se poate taia cat mai drept polistirenul extrudat? NU merge cu acel gen de aparat cu sarma incinsa la curent. fiind prea gros se vede cum iese in imagini. cu cutterul am incercat dar iara nu se taie drept.VREO IDEE?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	111120103318.jpg
Views:	153
Size:	453.0 KB
ID:	1735628   Click image for larger version

Name:	111120103320.jpg
Views:	143
Size:	469.9 KB
ID:	1735629  

Last edited by pictorashu; 11-11-10 at 21:20.
pictorashu is offline   Reply With Quote
Old 11-11-10, 22:16   #1273
dumy$

Stage 2
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 27
Default Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..

Quote:
Originally Posted by pictorashu View Post
CU CE se poate taia cat mai drept polistirenul extrudat? NU merge cu acel gen de aparat cu sarma incinsa la curent. fiind prea gros se vede cum iese in imagini. cu cutterul am incercat dar iara nu se taie drept.VREO IDEE?
exista niste fierastraie speciale pt g.carton,f.inguste,dar tot mai trebuie sa slefuiesti,putin.alea fac o taietura destul de curata.daca slefuiesti cu masini foloseste turatii mici ca altfel,se topeste suprafata,daca slefuiesti anumite profile si curburi,poti folosi discuri de slefuit ,granulatie dura 24 36,discuri cu lamele,la un flex cu turatii reglabile.succes.de ce nu folosesti celalalt tip de poliester? eu asta foloseam la piese mari cred ca se vede bordul ala,banuiesc ca leam postat cum trebe,ca nu le am cu calculiciu...is mai taran.
Attached Images
 

Last edited by dumy$; 11-11-10 at 22:24.
dumy$ is offline   Reply With Quote
Old 11-11-10, 22:27   #1274
Claudia

Stage 5
 
Claudia's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,172
Member of:
[Moderators]
[BMW]
[VW]
[FORD]
[FOTO]
Default Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..

Te-ai gandit tu, Dumy, sa te iei de toata lumea. Ce treaba au pozele pe care le fac eu cu fibra? Iti spun eu: NICI UNA!

Poate eu beau lapte de soia, daca ai auzit de asa ceva

Nu te-am atacat personal, ti-am atras atentia sa nu mai sari cu critici la adresa unora cu experienta doar pentru ca ai reusit SI TU sa-ti faci ceva SINGUR la masina. Nu toata lumea are timpul tau liber sa incerce. Pt ei exista baietii care se pricep si firmele de tuning. Nimeni nu da in cap nimanui

Daca TU nu ti-ai ales sa faci asta pentru bani, nu e nevoie sa critici munca altora, dealtfel foarte reusita.

Succes si scuteste-ma!

LE: Apropo de "uneori uitam de unde pornim".... Sunt nascuta-crescuta in Bucuresti, cu parinti Bucuresteni si bunici... Si nu-mi pare rau nici o clipa ca n-am crescut la coada vacii

Last edited by Claudia; 11-11-10 at 22:29.
Claudia is offline   Reply With Quote
Old 11-11-10, 23:01   #1275
dumy$

Stage 2
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 27
Default Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..

Quote:
Originally Posted by -Claudia- View Post
Te-ai gandit tu, Dumy, sa te iei de toata lumea. Ce treaba au pozele pe care le fac eu cu fibra? Iti spun eu: NICI UNA!

Poate eu beau lapte de soia, daca ai auzit de asa ceva

Nu te-am atacat personal, ti-am atras atentia sa nu mai sari cu critici la adresa unora cu experienta doar pentru ca ai reusit SI TU sa-ti faci ceva SINGUR la masina. Nu toata lumea are timpul tau liber sa incerce. Pt ei exista baietii care se pricep si firmele de tuning. Nimeni nu da in cap nimanui

Daca TU nu ti-ai ales sa faci asta pentru bani, nu e nevoie sa critici munca altora, dealtfel foarte reusita.

Succes si scuteste-ma!

LE: Apropo de "uneori uitam de unde pornim".... Sunt nascuta-crescuta in Bucuresti, cu parinti Bucuresteni si bunici... Si nu-mi pare rau nici o clipa ca n-am crescut la coada vacii
nu ma iau de nimeni,mai fatuca chiar nu stii citii romaneste,eu mam legat de ala cea postat acolo sus dar tu se pare ca esti si avocata ,(sau nevasta lui ???)si am criticat,adica nu ,mai corect am spus ,, ca face cirpoceala,,critica inseamna ca te legi de anumite detalii nereusite ,dar acolo totul este BALTA,cel putin asa vad ochi mei.deci numai de o singura persoana,de restul de multe ori chiar leam trimis aprecierile mele unora din ei care chiar impresioneza prin cea ce fac si nu dau cu lopata ca si noi doi .SI la naiba citeste mai mult din ce este pe aici si mai vechi.Esti chiar culmea ,nici daca teai vinde toata asa ,,tunata,, cum esti si nu ai putea sa ajungi sa iti faci o masina la mine,si cum am scris ,dar trebuia citit corect,am facut ,de citeva ori bani ,din tuning,doar ca nu fac afacere,doar PASIUNE ,de acea oameni aceia siua facut la mine si mobila ,si apoi masinile.inca ceva spoilerul de pe kia,este slefuit de 2-DOI,muncitori de ai mei ,de aicea ,sunt timplari,acum au pus mina pe fibra prima data in viata lor,ei mau rugat sa ii las ,da sa fiu al dracului daca nu is mai indeminatici de o suta de ori ca ..al tau print.CU RESPEC DUMITRU DE LA COADA VACI !!(EU aici pe site incerc sa ajut,ajut, a - j - u- t,.SI stau mut de uimire cum uni oameni de aicea( TUNERI) fac asa minuni intrun domeniu ffff nou in tara noastra,si au reusit sa faca si o afacere din el,asta cind tu nu stiai sa iti tragi singura fustita sus ,striga dupa mami.CU POTI SA FII ASA PENIBILA,si sa scrii ca ma leg de toti oameni aicea,citeste naibi tot ce am postat pe aicea, la dracu parca ai fi de la CAN CAN...(nu teai legat de mine personal...ai uitat ceai scris??? ,nu am experienta ? in 1995 am lucrat prima data cu fibra in germania apoi in ungaria ,da sunt incepator ,fata de uni dar cred ca numai prin nr de masini,care la mine le pot numara pe degetele de la maini.da sunt un pitic fata de ARAD ,SATU MARE,CLUJ BRASOV si din BUCURESTI,asta ca sa nu dau nume sa ma trezesc ca scrie careva ca ma leg de toti... de acele,, orase,,sunt uimit si incintat(cei frumos si la dumnezeu ii place,daca nu iti intra botoxul in ochi...)

Last edited by dumy$; 11-11-10 at 23:13.
dumy$ is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -