Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

bluey 26-02-11 11:01

re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina

Pune-i si alte roti.
Nu ca nu ar fi frumoase astea, dar parca bodykitul ala merita altceva, macar in spate.

CyberCSX 26-02-11 11:03

A avut altele de aluminiu dar le-am dat jos si le-am vīndut ca nu mi-au placut.

Predator 26-02-11 11:06

Mie evacuarile de pe capota, cele in lateral mi se par aiurea.

donz 26-02-11 12:03

singurul lucru care e de schimbat sunt jantele, ceva mai mare si mai lat , dar tot de tabla, in rest NIMIC e, superba jos palaria

CyberCSX 26-02-11 12:47

4 Attachment(s)
@ Predator

Ceea ce vezi tu pe capota, trebuie sa fie acolo.
Alea sīnt prizele de aer.
Fara alea........... ADIO MOTOR !

Gīndestete ca jucaria asta are aprox 475 CP si ce vezi acolo nu-i numai de dragul tuningului sa arate frumos
Nimic pe masina asta nu-i pus degeaba.
spoilerul din fata, la Firebirdul original e īnchis. la al meu cum se vede e deschis ca, cum am spus mai sus, masina asta are nevoie de AER.
De foarte, foarte, foarte mult AER, si pe sus, si prin fata ;)
Īn fata sīnt doua turbine (pt. fiecare 4 cil. o turbina. Motorul este 5,7 litri V 8 si nu..... masina de cusut V 6 de 2,8 ;)

@ donz

Jantele sīnt ALCOA de 15 x 15 zoli pe spate si 15 x 10 pe fata. Mai lat de 15 x 15 nu mai am de unde sa iau decīt daca le fac la comanda si atunci am probleme cu TÜV (ITP) īn ceea ce priveste omologarea iar pe ploaie........ aquaplanig, garantat si asta nu vreau.

Uite, um amic de club are tot 15x 15 ca mine pe spate jenti asemanatoare dar mate. El a latit masina.
Eu am scurtat puntea din spate sa nu trebuiasca sa latesc asa tare.
Cum arata a lui................. te las pe tine sa apreciezi :rolleyes2
Daca ai vedea-o din spate............. zici ca-i broasca fu***a īn c*r:

Predator 26-02-11 13:14

O fi avand nevoie de aer. Dar aerodinamic nu e gandit.

CyberCSX 26-02-11 13:24

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4122726)
O fi avand nevoie de aer. Dar aerodinamic nu e gandit.

Mda......... Bun venit īn anii 80.
Am sa intru eu mai īn detaliu cu alta ocazie cīnd am sa si prezint putin motorul dar nu aici īn topicul asta ca prea deviem īn off topic.
Atunci ai sa vezi de ce e asa si nu alt fel ;)

JunKer_hP 26-02-11 13:30

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 4122126)
Vreau sa va stiu PAREREA SINCERA daca se poate:

Daca stai in strainatate , ar merge lasata un pic mai jos in rest masina e mai mult decat ok;)

CyberCSX 26-02-11 13:31

E lasata cu 5 cm.

donz 26-02-11 13:53

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 4122643)

@ donz

Jantele sīnt ALCOA de 15 x 15 zoli pe spate si 15 x 10 pe fata. Mai lat de 15 x 15 nu mai am de unde sa iau decīt daca le fac la comanda si atunci am probleme cu TÜV (ITP) īn ceea ce priveste omologarea iar pe ploaie........ aquaplanig, garantat si asta nu vreau.

Uite, um amic de club are tot 15x 15 ca mine pe spate jenti asemanatoare dar mate. El a latit masina.
Eu am scurtat puntea din spate sa nu trebuiasca sa latesc asa tare.
Cum arata a lui................. te las pe tine sa apreciezi :rolleyes2
Daca ai vedea-o din spate............. zici ca-i broasca fu***a īn c*r:

ai dreptate nu se vede foarte bine in poze dar acuma am observat ca sunt destul de late:D 15X15 woow sincer mie imi place aspectul de broasca cracacita, dar aici deja intervin gusturile

p.s. ce cauciucuri folosesti, cat de late 415 ???

nonameDesign 26-02-11 13:56

Quote:

Imi place masina dar eleronul e prea mare ..

e36_boy 26-02-11 14:07

Quote:

foarte interesanta masina :) sunt sigur ca intorc destui capul dupa ea in germania :)

CyberCSX 26-02-11 15:45

@ donz

Quote:

p.s. ce cauciucuri folosesti, cat de late 415 ???
Sīnt Mickey Thompson de 475 pe spate si BF Goodwrench de 395 pe fata.
Un set de cauciucuri noi din astea (2 mari spate + 2 mici fata) īmi topesc aproape 2000 EURO din buzunar.
Iarna e imposibil de circulat cu ea de aceea am pe ea numere de sezon cu care este īmnatriculata numai īn intervalul 01.04 pīna īn 01.10 fiecare an.

@ nonameDesign

Quote:

Imi place masina dar eleronul e prea mare ..
Da . Asta mi-au mai zis unii dar nu stiu cam ce sa-i pun ca originalul are efect zero si la anumita viteza īncepe sa danseze pe sosea rau de tot.

@ e36_boy

Quote:

[...]sunt sigur ca intorc destui capul dupa ea in germania
Da, ......zicīnd ca sīnt nebun ca mai circul īn ziua de azi cu asa ceva la preturile actuale de combustibil :D

Īn 2003 a vazut sosele romānesti (pt. ultima oara) si aici a fost grav de tot cu ..... īntorsul capului.
Cel mai enervata era politia din Timis si Caras ca ma tot opreau sub pretextul "control de acte" ca sa caste gura:

- Sīnt... TAMAJOR LUCU-MUCU, VA RUGAM PREZENTATI ACTELE LA CONTROL!
Īn timp ce belea fasolea la acte nemtesti din care nu īntelegea nici o iota, veneau īntrebarile:
- CĪT FUGE ? CĪTI CAI ARE ? POT SA VAD MOTORU?

Faza asta se īntīmpla si de 8 - 9 ori pe zi.
La un moment dat m-au calcat pe nervi.
Īn aproape 18 ani de cīnd o am, n-am deschis de atītea ori capota la motor cīt īn o luna de concediu la Resita. :D

bmw_motorsport 26-02-11 19:18

prietene cybercsx...cred ca ai gresit topicul....fa-ti unul unde sa-ti prezinti masina...sa ceri si sa accepti sfaturi...intru aici din cand in cand sa ma mai delectez cu ce le mai debiteaza mintea la unii...nu sa citesc 3 pagini despre racheta ta arhicunoscuta

Sonny™ 26-02-11 19:21

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 4123768)
prietene cybercsx...cred ca ai gresit topicul....fa-ti unul unde sa-ti prezinti masina...sa ceri si sa accepti sfaturi...intru aici din cand in cand sa ma mai delectez cu ce le mai debiteaza mintea la unii...nu sa citesc 3 pagini despre racheta ta arhicunoscuta

cred ca ai dreptate, am vrut sa zic si eu asta, dar imi era sa nu imi sara lumea in cap;)

Marian_nebunu 26-02-11 19:22

zici ca e masina lui Shrek :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

GabelloU 26-02-11 19:25

''Masina'' la baza e Calibra?:shock:

Sonny™ 26-02-11 19:25

Quote:

Originally Posted by GabelloU (Post 4123791)
''Masina'' la baza e Calibra?:shock:

corect...;)

donz 26-02-11 20:15

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 4123168)
@ donz

Sīnt Mickey Thompson de 475 pe spate si BF Goodwrench de 395 pe fata.
Un set de cauciucuri noi din astea (2 mari spate + 2 mici fata) īmi topesc aproape 2000 EURO din buzunar.
Iarna e imposibil de circulat cu ea de aceea am pe ea numere de sezon cu care este īmnatriculata numai īn intervalul 01.04 pīna īn 01.10 fiecare an.

@ nonameDesign

Da . Asta mi-au mai zis unii dar nu stiu cam ce sa-i pun ca originalul are efect zero si la anumita viteza īncepe sa danseze pe sosea rau de tot.

@ e36_boy

Da, ......zicīnd ca sīnt nebun ca mai circul īn ziua de azi cu asa ceva la preturile actuale de combustibil :D

Īn 2003 a vazut sosele romānesti (pt. ultima oara) si aici a fost grav de tot cu ..... īntorsul capului.
Cel mai enervata era politia din Timis si Caras ca ma tot opreau sub pretextul "control de acte" ca sa caste gura:

- Sīnt... TAMAJOR LUCU-MUCU, VA RUGAM PREZENTATI ACTELE LA CONTROL!
Īn timp ce belea fasolea la acte nemtesti din care nu īntelegea nici o iota, veneau īntrebarile:
- CĪT FUGE ? CĪTI CAI ARE ? POT SA VAD MOTORU?

Faza asta se īntīmpla si de 8 - 9 ori pe zi.
La un moment dat m-au calcat pe nervi.
Īn aproape 18 ani de cīnd o am, n-am deschis de atītea ori capota la motor cīt īn o luna de concediu la Resita. :D

daca e functional, lasa-l acolo nu-ti da singur de lucru. despre cauciucuri...:shock: nu mai e nimic de zis 475 nu stiu cate tiruri au asa ceva, cel mai lat pe tir l-am vazut de 415

p.s. fa un topic al masinii, sa ne clatim ochiii

CyberCSX 26-02-11 20:32

Quote:

Originally Posted by donz (Post 4123939)
daca e functional, lasa-l acolo nu-ti da singur de lucru. despre cauciucuri...:shock: nu mai e nimic de zis 475 nu stiu cate tiruri au asa ceva, cel mai lat pe tir l-am vazut de 415

Si pe cea neagra sīnt tot de 475 ;)
Quote:

p.s. fa un topic al masinii, sa ne clatim ochiii
Cīnd am poze mai actuale.

@ bmw_motorsport

Quote:

Acum cel putin vezi si tu cum se simt altii care trebuie sa suporte toate topicurile INFECTATE cu ursuleti si pisicute ;) :D

Marian_nebunu 26-02-11 20:38

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 4123989)
Si pe cea neagra sīnt tot de 475 ;)Cīnd am poze mai actuale.

@ bmw_motorsport

Acum cel putin vezi si tu cum se simt altii care trebuie sa suporte toate topicurile INFECTATE cu ursuleti si pisicute ;) :D

Hai sa ne infectam cu fibra toti :D:D:D:D:D hai sa ne drogam cu fibra:D:D:D

toata fibra sa apeleze la venele mele :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol:

bmw_motorsport 26-02-11 20:40

frate...pe bune...tu esti chiar obsedat....cred ca ai zis asta de o mie de ori...asta e romania....asta e romanul..iubeste bmw-ul...in special e30...daca ai vreo problema cu asta...ai 2 variante:1-consulta un psiholog sau 2-schimba forumul.critici si comentezi tot ce prinzi...in special bmw-urile si nu ai nici macar un topic de prezentare a rachetei tale faimoase si nemaintalnite.dc nu-ti faci? pe acest thread e alta mancare de peste..la asta se si referea postul meu anterior....dar vad ca esti prea obsedat de firma asta bavareza

B-99-SAA 26-02-11 21:18

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 4124013)
frate...pe bune...tu esti chiar obsedat....cred ca ai zis asta de o mie de ori...asta e romania....asta e romanul..iubeste bmw-ul...in special e30...daca ai vreo problema cu asta...ai 2 variante:1-consulta un psiholog sau 2-schimba forumul.critici si comentezi tot ce prinzi...in special bmw-urile si nu ai nici macar un topic de prezentare a rachetei tale faimoase si nemaintalnite.dc nu-ti faci? pe acest thread e alta mancare de peste..la asta se si referea postul meu anterior....dar vad ca esti prea obsedat de firma asta bavareza

Te iei de Cyber aiurea, cand de fapt vad ca tu n-ai ce face decat sa pui paie pe foc :-| Hai sa depasim subiectele despre masina lui Cyber, si despre "bemveu si romanii", ca de al doilea sunt satul!

@Sonny: mai baga niste poze ca vad ca le ai, de cateva pagini ne dai numai d-alea de "clatit ochii" :lol:

bmw_motorsport 26-02-11 21:29

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4124095)
Te iei de Cyber aiurea, cand de fapt vad ca tu n-ai ce face decat sa pui paie pe foc :-| Hai sa depasim subiectele despre masina lui Cyber, si despre "bemveu si romanii", ca de al doilea sunt satul!

@Sonny: mai baga niste poze ca vad ca le ai, de cateva pagini ne dai numai d-alea de "clatit ochii" :lol:

1:daca nu stii despre ce e vorba nu mai comenta...citeste posturile lui de pe majoritatea topicurilor si vezi despre ce e vorba.
2:citeste titlul topicului si pe urma citeste si ultimile 2 sau 3 pagini...got it?
3:daca esti satul de bmw intra pe forum daewoo...nu te obliga nimeni sa citesti N pagini despre ursi,pisici,rechini si alte vietzuitoare
4:intr-adevar...nu am ce face decat sa stau sa citesc despre gaurile din capota si cauciucurile sau eleroanele care i se potrivesc mai bine sau de povestile de pe strazile patriei...pt asta exista topic de prezentare a masinii
5:sper ca m-am facut inteles

B-99-SAA 26-02-11 21:37

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 4124124)
1:daca nu stii despre ce e vorba nu mai comenta...citeste posturile lui de pe majoritatea topicurilor si vezi despre ce e vorba.
2:citeste titlul topicului si pe urma citeste si ultimile 2 sau 3 pagini...got it?
3:daca esti satul de bmw intra pe forum daewoo...nu te obliga nimeni sa citesti N pagini despre ursi,pisici,rechini si alte vietzuitoare
4:intr-adevar...nu am ce face decat sa stau sa citesc despre gaurile din capota si cauciucurile sau eleroanele care i se potrivesc mai bine sau de povestile de pe strazile patriei...pt asta exista topic de prezentare a masinii
5:sper ca m-am facut inteles

1.stiu ce spui, nu sunt cazut acuma pe forum.... doar ca nu era nevoie ca tu sa reactionezi asa.
2.spre surprinderea ta, chiar urmaresc topicul, si sincer nu m-au deranjat ultimele doua pagini, ci mai mult modul cum ai dat tu cu bata in balta :)
3.n-am zis ca sunt satul de bemveu, ci ca sunt satul de subiectul "bemveu si romanii", care e deja extra-dezbatut si nu isi mai are locul si aici!
4.treaba ta
5.mai citeste odata ce ti-am scris eu de prima data, si gandeste inainte sa raspunzi, poate asa nu mai umplem paginile de off-topic si apuci si tu sa faci ce ziceai la punctul 4 :lol:

bmw_motorsport 26-02-11 21:49

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4124145)
1.stiu ce spui, nu sunt cazut acuma pe forum.... doar ca nu era nevoie ca tu sa reactionezi asa.
2.spre surprinderea ta, chiar urmaresc topicul, si sincer nu m-au deranjat ultimele doua pagini, ci mai mult modul cum ai dat tu cu bata in balta :)
3.n-am zis ca sunt satul de bemveu, ci ca sunt satul de subiectul "bemveu si romanii", care e deja extra-dezbatut si nu isi mai are locul si aici!
4.treaba ta
5.mai citeste odata ce ti-am scris eu de prima data, si gandeste inainte sa raspunzi, poate asa nu mai umplem paginile de off-topic si apuci si tu sa faci ce ziceai la punctul 4 :lol:

acum vorbim de off-topic?:lol::lol:...interesant...2 pagini nu au fost....sunt tocmai acum:lol::lol:
de gandit ar trebui sa gandesti tu prietene...caci despre asta era vorba in postul meu!!

CyberCSX 26-02-11 22:00

@ bmw_motorsport

Mai, tu esti tare irascibil.
Imediat se umfla ovazu īn tine si nici de gluma nu īntelegi :D
Faci asa si cīnd esti la volan? 8)

Singura treaba ce-mi pica cu tronc e faptul ca cum auzi sau vezi americane, faci alergie. Care-i treaba? Nu l-e suporti de te agiti atīt? :D

Omule! Masina e masina si nu "proteza de image" indiferent de model ;)

PS:

Eu mi-am postat masina aici din cauza problemelor cu eleronul si vroiam sa stiu daca are tenta de kitsch si nimic mai mult.
Fi sigur ca daca stiam ca escaleaza discutia īn halul asta, ma abtineam.

Marian_nebunu 26-02-11 22:34

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 4124211)

Singura treaba ce-mi pica cu tronc e faptul ca cum auzi sau vezi americane, faci alergie. Care-i treaba? Nu l-e suporti de te agiti atīt? :D

PS:
Eu mi-am postat masina aici din cauza problemelor cu eleronul si vroiam sa stiu daca are tenta de kitsch si nimic mai mult.
Fi sigur ca daca stiam ca escaleaza discutia īn halul asta, ma abtineam.

Seamana putin cu asta:D:D:D:D:D:D: numai ca si BATMAN A EVOLUAT TU AI RAMAS IN URMA :(:(:(

morpheusmaster 26-02-11 22:45

Ba vin si eu si ii dau dreptete lui bmw_motorsport caci:

1. Am observat si eu aceiasi tenta in majoritatea posturilor lui Cyber...adikca
a. cum a plecat el din tara, ce de cacat e romania ce bine e afara (lui).
b. ca bmw e pe ici ca bmw e pe dincolo ca nuj cum...
c. ca ala are nuj ce ca asta are nuj cum DAR NICAIERI NU AM VAZUT o dovada (adica masina lui) fapt ce iar dadea drept sa comenteze daca ar fi cum ne asteptam de la asa "personaj".
2. A deviat de la subiect cu masina colegului care eu zic ca nu are ce cauta aici
3. Traiasca Marean care este mai sus ca mai stie de gluma si mai da o duma buna :)) oricand oriunde
5. Sper ca mam facut inteles si nu's luat in colimatoriu...atata tot, bmw_motorsport nu vb. de nebun...asa ca nu'l atacati.

6. Vedeti ca am sarit peste punctul 4
7. Cheers mates!

CyberCSX 26-02-11 22:53

@ Marian_nebunu

Nu. Masina nu-i a mea. E a lui bunicu. :D
referitor la poze, ce are sula cu prefectura?

Poza ta se īncarca ca dracu de greu, sparge limitele monitorului si trebuie redusa ca sa poti s-o vezi cum trebuie. Cu alte cuvinte deranjeaza pīna si pe o plasma cu diagonale ecranului de 120 cm si ca sa fiu sincer, daca e la o adica, si eu pot sa-mi iau camera digitala, sa cobor īn parcare, sa-ti fac o poza POSTER cum ai facut tu la prima masina īntīlnita īn cale, sa ti-o pun pe net si sa zic ca-i a mea. ;)
Pozele mele sīnt facute cu celularul (un Motorola V3i vechi de 4 ani) si sīnt micsorate ca sa se īncarce repede. Na! Unde-i problema?

Comparativ cu tine, eu nu umblu toata ziulica cu camera high- quality īn buzunar dupa mine sa fac poze poster ca sa ma laud pe net cu.... "vezi doamne" ce masina grozava am. Pur si simplu nu simt nevoia.
Din vīrsta asta a adolescentei tīrzii am iesit de mult.

Daca ai fi stat sa te gīndesti putin, te-ai fi abtinut de la postingul tau.
De ce ? Simplu!
Ia uita-te de cīnd sīnt eu pe forumul asta (de cīti ani) si cīte poze ai vazut de la mine si cu mine unde ma vezi pe mine īn persoana?

Asta ar fi trebuit sa-ti dea de gīndit, sa realizezi ca nu sīnt un laudaros care trebuie "volomusai" sa se prezinte cu tot cu trancote īn īntregul internet.
Singurele doua locuri unde poti vedea masina mea este siteul "Bandit-Online" unde sīnt poze vechi de 12 ani cel putin, si "Motor-Talk" unde sīnt numai cele doua poze care sīnt si aici, facute anul trecut īntr-o parcare.

Acum daca mai si alte īntrebari, te-as ruga fa-o pe PM pīna nu se agita moderatorii.

bmw_motorsport 26-02-11 23:26

daca se agitau moderatorii dispareai de mult din peisaj:lol::lol:...esti fortza rau....asa ca ramai acolo unde esti...ca aici sare lumea pe tine sa-ti deschida capota:lol:...oare ce sa intelegem ca ai 4 poze in 12 ani?:rolleyes2.....nevermind
..si acum o ultima intrebare...sa vedem daca tii la gluma...porti pijamale cu batman sau cu chuck norris?:lol::lol:
te-am pupat de aici din romanica plina de cazane;)

CyberCSX 26-02-11 23:27

@ morpheusmaster
@ bmw_motorsport
@ Marian_nebunu

Īmi aduc aminte, acum un an cīnd am vrut īn topic-ul de americane sa-mi prezint masinile (ca sīnt trei), ati facut exact acelasi circ inutil. Oare de ce?
Cīnd am vrut sa-mi prezint replicantul K.I.T.T. pe care l-am luat de la olandez, v-ati batut joc de mine zicīnd ca am copiat pozele de pe mykitt.de

Comparativ cu voi eu n-am posibilitatea sa vin la īntīlnirile voastre sa ne cunoastem personal si nici 3 masini nu pot conduce simultan.
Cred ca daca s-ar īntīmpla asta, n-ati mai face atīta circ inutil si nici n-ati mai bate atīta apa-n piua pt. fiecare rahat ce nu va convine si daca pe careva īi deranjeaza prezenta mea pe forum, trebuie numai sa spuna.
Nu-i nici o problema. Eu pot sa duc o viata si fara forum romānesc de masini sau mai stie naiba ce abureli virtuale.

@ bmw_motorsport

Quote:

.si acum o ultima intrebare...sa vedem daca tii la gluma...porti pijamale cu batman sau cu chuck norris?
Nu. Am pijamale cu KNIGHT RIDER - KITT si David Hasselhoff, lenjerie de pat cu steagul american si seara īnainte de culcare cīnt "I'm looking for freedom" īn loc de rugaciunea de seara:D

morpheusmaster 26-02-11 23:31

o poza face cat 1000 cuvinte. Ce te retine? Baga tati cate 2/3 poze cu ce ai, LAUDATE (ca nu ma deranjeaza) & i'll back the F8ck off!

bmw_motorsport 26-02-11 23:35

1 Attachment(s)
hai ca te iert....raspuns corect:lol:....peace
adu-mi aminte sa te sun pe 4 iulie;)

ON TOPIC:

CyberCSX 26-02-11 23:37

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 4124452)
o poza face cat 1000 cuvinte. Ce te retine? Baga tati cate 2/3 poze cu ce ai, LAUDATE (ca nu ma deranjeaza) & i'll back the F8ck off!

Un proverb romānesc spune: - Lauda de sine, nu miroase a bine. Eu prefer sa las pe altii sa ma laude.

Ma simt mai fericit, mai bine si mai satisfacut cīnd vad la cīte o īntīlnire de americane cum se aduna cascatii sa faca poze ;) :D

Stiu. E greu de īntes. Mentalitate OLD SCHOOL, Generatia 1962. :D

CyberCSX 26-02-11 23:40

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 4124465)
adu-mi aminte sa te sun pe 4 iulie;)

Atunci īs īn concediu īn delta dunarii sa dau la peste si ca sa am cu ce sa umblu pe unde-s sosele, īmi īnchiriez o Dacie 1300 fabricatie 1976. :D ;)

aleks 27-02-11 18:04

Revenim şi noi la subiect?
Serios...

Yackone 27-02-11 18:19

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 4126590)
Revenim şi noi la subiect?
Serios...

Ar fi o idee...
Ma gandeam ca ar trebui facut un topic cu stilurile de tuning... Multa lume nu intelege anumite "curente" locale si le considera kitsch... Ideal ar fi sa ne educam un pic in privinta asta si apoi sa postam aici.

mba 27-02-11 20:39

Exista asa ceva doar ca totul s'a prezentat foarte pe scurt...

https://forum.4tuning.ro/23-generalit...ia-ep-1-a.html
https://forum.4tuning.ro/23-generalit...ml#post2956982
https://forum.4tuning.ro/23-generalit...ne-tuning.html
https://forum.4tuning.ro/23-generalit...-european.html

Ar fi fost interesant sa gasim majoritatea stilurilor de tuning si mai ales evolutia lui.

Choby 27-02-11 20:49

deci cu una dintre masinile astea poti trece neobservat pe la ora 12 prin bucuresti ?

All times are GMT +2. The time now is 12:58.

- Copyright 2026 4Tuning