Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

bob 05-08-06 13:37

Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI

am auzit ca in curand va rula pe straziile Brasovene un nou Golf R32...
rog posesorul sa ne-o prezinte...

alex_S 06-08-06 01:50

Quote:

Originally Posted by bob
am auzit ca in curand va rula pe straziile Brasovene un nou Golf R32...
rog posesorul sa ne-o prezinte...

dar.....mai e unu negru :???: :???: ......nu :?:

blondu_glf 2 06-08-06 03:31

a zis un nou golf r32 nu unicul golf r32.......

bob 06-08-06 12:28

dah ...
si o sa mai apara unul ...
posesorul este dintre ai nostrii ... :D

alex_S 06-08-06 12:40

yo credeam k in BV este numai unu :oops: si il felicit pe cel care o sa fie posesorul unui Golf R32 ;)

Bigu 06-08-06 14:33

Mugur zicea ca isi ia altceva....sau poate ne-a tzapit, dar daca este a lui sa vina sa ne-o "spuna" :)) :D

Yackone 06-08-06 19:06

macar sa fie unu din noi care isi ia r32....:twisted: ...ca la cum e condus ala negru....femeile astea...;)

blondu_glf 2 06-08-06 19:20

domnul yackone s-a intors la bv sau doar pe net.......:D

FreaK_Bv 07-08-06 10:40

Quote:

Originally Posted by Bigu
Mugur zicea ca isi ia altceva....sau poate ne-a tzapit, dar daca este a lui sa vina sa ne-o "spuna" :)) :D

A mea nu e .... dar sa vedem...o sa avem 2 masini belea rau detot in club???suna foarte promitator;)))

Yackone 07-08-06 16:50

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2
domnul yackone s-a intors la bv sau doar pe net.......:D

dora pe net;)

Gabi 07-08-06 17:37

Quote:

Originally Posted by Yackone
dora pe net;)

Sefu', sa nu uiti ca pe 16 ajung in Brasov. Poate sa se-ntample ceva neasteptat, in ultimu' moment, sa nu ajung... :roll:

CJ-01-WOB 10-08-06 13:26

care este cea mai modificabila masina ? https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/21781-modificabila-masina.html

corrado-vr6 02-09-06 03:43

Tocmai am dat o tura de noapte pe proaspata ocolitoare a Brasovului:twisted: :twisted: :twisted: . Nu am intalnit nici o alta masina in drumul meu;) si imi semana a circuit de viteza asa un pic...:!: :!: :!: Ceva gen "Getaway..." fara politie:idea:

MIRCAT 02-09-06 10:26

Quote:

Originally Posted by corrado-vr6 (Post 540136)
Tocmai am dat o tura de noapte pe proaspata ocolitoare a Brasovului:twisted: :twisted: :twisted: . Nu am intalnit nici o alta masina in drumul meu;) si imi semana a circuit de viteza asa un pic...:!: :!: :!: Ceva gen "Getaway..." fara politie:idea:

Da,ai dreptate!E super misto mai ales de la Uzina 2(intersectia cu Tarlungeni) pana in spate la fabrica de bere,e loc sa-i dai tata nu gluma!!!!

corrado-vr6 03-09-06 11:06

Se cere o intalnire de noapte...

Bigu 05-09-06 21:45

http://www.adonet.ro/steli.swf luati aminte si ganditi-va de 2 ori inainte de a face acte de eroism si demonstratii. pe mine unul, ma atins!

alex_S 05-09-06 22:28

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 544479)
http://www.adonet.ro/steli.swf luati aminte si ganditi-va de 2 ori inainte de a face acte de eroism si demonstratii. pe mine unul, ma atins!

nu mai am cuvinte:sad: :sad: ............... , nu pot sa cred k soferul este cercetat in stare de libertate :x :x . Ce sa-i faci..........suntem in Romania!!!!

Bigu 06-09-06 00:23

https://forum.4tuning.ro/237-cora-4tuning-show-and-sound/23060-votati-castigatorul-pt-foto-tuning.html dati-mi si mie un vot plz!

blondu_glf 2 06-09-06 15:23

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 544720)

una bucata vot inregistrat deja de la mine........;) ;) ;)

Horatiu 06-09-06 16:02

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2 (Post 545379)
una bucata vot inregistrat deja de la mine........;) ;) ;)

si eu aseara...

Lucian 06-09-06 16:16

Si de la mine ... daca vedeam pozele cand eram inca la Prisma trebuie sa se bata COX-ul cu mine sa o mai las pe fata sa plece ! :P

alex_S 06-09-06 16:27

Quote:

vot pentru tine de la mine :D ;)

NEbunu 06-09-06 16:36

si inca un vot de la me..:D

FreaK_Bv 06-09-06 21:02

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 544479)

deci NO COMMMMMENT!!!!! asta trebe sa ne dea de :idea: :idea: :idea: GANDIT:idea: :idea: :idea:

Bigu 06-09-06 22:08

multumesc de vot baieti! ;)

Paul 07-09-06 10:48

Quote:

si unu di la mini... scz abia acum am ajuns acas`:oops:

Lukian_XXX 08-09-06 06:39

Quote:

cu inca unu de la mine sau facut 12:lol:

FreaK_Bv 08-09-06 16:22

hmmmm....mutumita ajutorului domnului Bigu...astazi am reusit sa scoatem veb-u din service;)))) thx bigule;))

Bigu 08-09-06 16:42

cupla! what r frinds 4? ;)

FreaK_Bv 09-09-06 00:10

HMMM....am si eu o veste..dupa cum banuiam si toti ati spus ca sunt nebun...tatal domnului LUKIAN_XXX este un vestit GABOR...hmm...si va intrebati toti de unde avem we suflatori si mancatori de *****...parerea mea este una...e o chestie ce ar trebui sa ne dea de gandit :idea: :idea: :idea:
astept pareri!

Lukian_XXX 09-09-06 08:18

tin sa te anunt ca sa pensionat!!
si taicamiu nu are apsolut nici o treaba cu asa ceva!!
si inca ceva taicamiu a lucrat in predeal!:evil:
si nu a fost gabor de circulatie ci el avea treaba cu hotii!
stiu tot gabor se cheama dar nu urmarea masini si nici nu dadea informatii pt ca nu avea de unde!
asa ca nu va legati de viata mea!ca nam facut nimik:evil:

Flow 09-09-06 08:59

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 548282)
tatal domnului LUKIAN_XXX este un vestit GABOR...

nu l am vazut in nici un film politzist nici macar in filmele cu comisarul moldovan deci nu cred ca e chiar asa vestit :lol:

Quote:

e o chestie ce ar trebui sa ne dea de gandit :idea: :idea: :idea:
astept pareri!

Nu vreau sa iau apararea omului
da nu prea e frumos sa arunci acuze publice asa gratuit puteai sa l intrebi personal sau pm nu sa l faci sa se simta asa cum nu e nevoie
Si nu cred ca e cazul sa devenim paranoici cu totzi cred ca avem cate o ruda indeparata sau cate un prieten "GABOR" care ne mai scoate din belele asta nu inseamna ca i dam telefon cand se intampla cate ceva
e o parere pur personala de care potzi sa tzi sau nu cont .....poate o sa mi dai dreptate , nu cred ca trebuie sa vedem acum in spatele fiecarui user un informator sau alte cele desi sunt sigur ca acestia exista

ps : un coleg de al tau de la SPEEDLINE sa sti ca este in aceiasi situztzie cu lukian ce mai zici acum ?

Catalyn 09-09-06 10:51

Quote:

HMMM....am si eu o veste..dupa cum banuiam si toti ati spus ca sunt nebun...tatal domnului LUKIAN_XXX este un vestit GABOR...hmm...si va intrebati toti de unde avem we suflatori si mancatori de *****...parerea mea este una...e o chestie ce ar trebui sa ne dea de gandit :idea: :idea: :idea:
astept pareri!

Freak te rog nu mai fii copilaros iar cu suflatorii si mancatorii cand ai avut probleme reale?Lukian este un fan impatimit al forumului nu vad de ce si cu ce ne-ar deranja

FreaK_Bv 09-09-06 22:10

Quote:

Originally Posted by catalyn (Post 548607)
Freak te rog nu mai fii copilaros iar cu suflatorii si mancatorii cand ai avut probleme reale?Lukian este un fan impatimit al forumului nu vad de ce si cu ce ne-ar deranja

Quote:

Originally Posted by Flow (Post 548525)
nu l am vazut in nici un film politzist nici macar in filmele cu comisarul moldovan deci nu cred ca e chiar asa vestit :lol:

Nu vreau sa iau apararea omului
da nu prea e frumos sa arunci acuze publice asa gratuit puteai sa l intrebi personal sau pm nu sa l faci sa se simta asa cum nu e nevoie
Si nu cred ca e cazul sa devenim paranoici cu totzi cred ca avem cate o ruda indeparata sau cate un prieten "GABOR" care ne mai scoate din belele asta nu inseamna ca i dam telefon cand se intampla cate ceva
e o parere pur personala de care potzi sa tzi sau nu cont .....poate o sa mi dai dreptate , nu cred ca trebuie sa vedem acum in spatele fiecarui user un informator sau alte cele desi sunt sigur ca acestia exista

ps : un coleg de al tau de la SPEEDLINE sa sti ca este in aceiasi situztzie cu lukian ce mai zici acum ?

ca sa o spun pe sleau...faza este ca eu am auzit multe de la anumite persoane...iar voi daca nu vedeti si nu dati atentie intrbarilor puse de el...asta e pb voastra..."unde se mai face o intalnire" "pot sa vin si eu" "cine a castigat liniutza si etc"....aste sunt chestii si intrebari cu multe subintelesuri...pe care un copil la 16-17 ani le interpreteaza altrfel si un adult politist le interpreteaza exact asa cum sunt....fiecare are dreptu la o parere...da sau nu???
:!: :!: :!:

FreaK_Bv 09-09-06 22:12

Quote:

Originally Posted by catalyn (Post 548607)

catalin nu sunt nici copilaros si nici nu am zis nimic...e vb de ce se aude si ce se dovedeste....poate nu numai de la el si poate nu de la el...dar in seara aia pe strada T. a fu agitatie...a doua seara si multe seri la rand a fu full de Gabori...el pune niste intrebari care nu ar trebui puse...daca inca e copil e pb lui...sa stea pe banca lui...
si cum am mai spus odata....fiecare are dreptu la o parere...si parerea mea este asta!

alex_S 09-09-06 22:17

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 548965)
ca sa o spun pe sleau...faza este ca eu am auzit multe de la anumite persoane...iar voi daca nu vedeti si nu dati atentie intrbarilor puse de el...asta e pb voastra..."unde se mai face o intalnire" "pot sa vin si eu" "cine a castigat liniutza si etc"....aste sunt chestii si intrebari cu multe subintelesuri...pe care un copil la 16-17 ani le interpreteaza altrfel si un adult politist le interpreteaza exact asa cum sunt....fiecare are dreptu la o parere...da sau nu???
:!: :!: :!:

freak_bv.........aici te contrazic......cine ti-a zis poate vrea sa ii faca rau lui lukian.........si intrebarile acelea poate le-a pus k vrea sa mearga si el ;)

FreaK_Bv 09-09-06 22:19

Quote:

Originally Posted by alex_S (Post 548969)
freak_bv.........aici te contrazic......cine ti-a zis poate vrea sa ii faca rau lui lukian.........si intrebarile acelea poate le-a pus k vrea sa mearga si el ;)

parerile sunt mai mult pro decat contra,,,asta e ....eu nu mai zic nimic...dar cand o sa va dati seama ca am dreptate va fi prea tarziu....!

Bigu 09-09-06 22:54

baietii, vorbind aici despre orice....mie imi plac cel mai mult masinile albastre :):):) asa ca sa schibam subiectul si sa mai atenuez din tensiune:))

FreaK_Bv 09-09-06 23:26

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 548987)
baietii, vorbind aici despre orice....mie imi plac cel mai mult masinile albastre :):):) asa ca sa schibam subiectul si sa mai atenuez din tensiune:))

ba iara faci figuri???;))) baiatu baiatu cat baga????;)))
ps:mie imi plac alea rosii....sac!!!;))

Paul 10-09-06 09:01

Flow : Nu credeam ca si pe topicul asta unde chiar se vorbeste orice o sa trebuiasca sters vreodata ceva
alex si paul terminatzi cu certurile aste inutile pe forum chiar nu intereseaza pe nimeni si chiar nu si au locul

All times are GMT +2. The time now is 05:39.

- Copyright 2026 4Tuning