![]() |
Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI
am auzit ca in curand va rula pe straziile Brasovene un nou Golf R32...
rog posesorul sa ne-o prezinte... |
Quote:
dar.....mai e unu negru :???: :???: ......nu :?: |
a zis un nou golf r32 nu unicul golf r32.......
|
dah ...
si o sa mai apara unul ... posesorul este dintre ai nostrii ... :D |
yo credeam k in BV este numai unu :oops: si il felicit pe cel care o sa fie posesorul unui Golf R32 ;)
|
Mugur zicea ca isi ia altceva....sau poate ne-a tzapit, dar daca este a lui sa vina sa ne-o "spuna" :)) :D
|
macar sa fie unu din noi care isi ia r32....:twisted: ...ca la cum e condus ala negru....femeile astea...;)
|
domnul yackone s-a intors la bv sau doar pe net.......:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
care este cea mai modificabila masina ? https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/21781-modificabila-masina.html
|
Tocmai am dat o tura de noapte pe proaspata ocolitoare a Brasovului:twisted: :twisted: :twisted: . Nu am intalnit nici o alta masina in drumul meu;) si imi semana a circuit de viteza asa un pic...:!: :!: :!: Ceva gen "Getaway..." fara politie:idea:
|
Quote:
|
Se cere o intalnire de noapte...
|
http://www.adonet.ro/steli.swf luati aminte si ganditi-va de 2 ori inainte de a face acte de eroism si demonstratii. pe mine unul, ma atins!
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/237-cora-4tuning-show-and-sound/23060-votati-castigatorul-pt-foto-tuning.html dati-mi si mie un vot plz!
|
Quote:
|
Quote:
|
Si de la mine ... daca vedeam pozele cand eram inca la Prisma trebuie sa se bata COX-ul cu mine sa o mai las pe fata sa plece ! :P
|
Quote:
|
si inca un vot de la me..:D
|
Quote:
|
multumesc de vot baieti! ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
hmmmm....mutumita ajutorului domnului Bigu...astazi am reusit sa scoatem veb-u din service;)))) thx bigule;))
|
cupla! what r frinds 4? ;)
|
HMMM....am si eu o veste..dupa cum banuiam si toti ati spus ca sunt nebun...tatal domnului LUKIAN_XXX este un vestit GABOR...hmm...si va intrebati toti de unde avem we suflatori si mancatori de *****...parerea mea este una...e o chestie ce ar trebui sa ne dea de gandit :idea: :idea: :idea:
astept pareri! |
tin sa te anunt ca sa pensionat!!
si taicamiu nu are apsolut nici o treaba cu asa ceva!! si inca ceva taicamiu a lucrat in predeal!:evil: si nu a fost gabor de circulatie ci el avea treaba cu hotii! stiu tot gabor se cheama dar nu urmarea masini si nici nu dadea informatii pt ca nu avea de unde! asa ca nu va legati de viata mea!ca nam facut nimik:evil: |
Quote:
Quote:
da nu prea e frumos sa arunci acuze publice asa gratuit puteai sa l intrebi personal sau pm nu sa l faci sa se simta asa cum nu e nevoie Si nu cred ca e cazul sa devenim paranoici cu totzi cred ca avem cate o ruda indeparata sau cate un prieten "GABOR" care ne mai scoate din belele asta nu inseamna ca i dam telefon cand se intampla cate ceva e o parere pur personala de care potzi sa tzi sau nu cont .....poate o sa mi dai dreptate , nu cred ca trebuie sa vedem acum in spatele fiecarui user un informator sau alte cele desi sunt sigur ca acestia exista ps : un coleg de al tau de la SPEEDLINE sa sti ca este in aceiasi situztzie cu lukian ce mai zici acum ? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
:!: :!: :!: |
Quote:
si cum am mai spus odata....fiecare are dreptu la o parere...si parerea mea este asta! |
Quote:
|
Quote:
|
baietii, vorbind aici despre orice....mie imi plac cel mai mult masinile albastre :):):) asa ca sa schibam subiectul si sa mai atenuez din tensiune:))
|
Quote:
ps:mie imi plac alea rosii....sac!!!;)) |
Flow : Nu credeam ca si pe topicul asta unde chiar se vorbeste orice o sa trebuiasca sters vreodata ceva
alex si paul terminatzi cu certurile aste inutile pe forum chiar nu intereseaza pe nimeni si chiar nu si au locul |
| All times are GMT +2. The time now is 05:39. |
- Copyright 2026 4Tuning