View Poll Results: UITATI-VA LA POZE DUPA CARE VOTATI CASTIGATORUL
|
PIRY
|

|
57 |
24.78% |
MATZA
|

|
1 |
0.43% |
CT-07-APV
|

|
8 |
3.48% |
VYK
|

|
0 |
0% |
ACE AXEL
|

|
2 |
0.87% |
Mc Mate
|

|
4 |
1.74% |
MikeFX88
|

|
0 |
0% |
TGM Frost
|

|
2 |
0.87% |
nesu
|

|
0 |
0% |
blowwind
|

|
0 |
0% |
ALX gby
|

|
0 |
0% |
Acc3l3rator
|

|
0 |
0% |
b22mke
|

|
1 |
0.43% |
emmanuel
|

|
4 |
1.74% |
anne
|

|
0 |
0% |
duffy
|

|
1 |
0.43% |
xel'naga
|

|
16 |
6.96% |
shaid-kid
|

|
2 |
0.87% |
golftuning
|

|
51 |
22.17% |
saxo
|

|
4 |
1.74% |
lil'dee
|

|
0 |
0% |
klau apv
|

|
1 |
0.43% |
Bigu
|

|
13 |
5.65% |
bodyspeed
|

|
1 |
0.43% |
cj-01-wob
|

|
7 |
3.04% |
teo911
|

|
1 |
0.43% |
wanted
|

|
1 |
0.43% |
eko-squad
|

|
2 |
0.87% |
Evlsant0s
|

|
27 |
11.74% |
Madskillz
|

|
14 |
6.09% |
spiry-moto
|

|
2 |
0.87% |
tng
|

|
0 |
0% |
shsarpe
|

|
0 |
0% |
tuningboy
|

|
5 |
2.17% |
tre
|

|
3 |
1.30% |
05-09-06, 12:47
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
VOTATI CASTIGATORUL pt. FOTO TUNING!!!!!!
Last edited by Hondarul; 05-09-06 at 13:11.
|
|
|
05-09-06, 13:31
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: VOTATI CASTIGATORUL pt. FOTO TUNING!!!!!!
TGM frost si Santos mi s-au parut a avea cele ma ibune fotografii, apoi a intervenit subiectivitatea si am ales TGM
|
|
|
05-09-06, 13:39
|
|
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Salut, sunt din Bucuresti, dar nu am putut veni la eveniment pt ca am fost plecat si din cauza asta am pus alte poze 
Pe data viitoare
 pe viitor cred ca ar fi mai bun ca premiu un subwoofer sau o statie... ca mp3 player au majoritatea.
PS:imi place prima poza de la piry si prima de la golftuning.
ar merge si a 3-a poza de la piry dar parca prea se concentreaza atentia asupra fetei si masina e doar 'ceva' in peisaj
Last edited by florinvfd; 05-09-06 at 13:41.
|
|
|
05-09-06, 13:55
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
Am si eu o intrebare: "rules are not rules?" deci pana la urma pozele editate concureaza cu cele needitate? plus ca votingul nu ar trebui sa fie efectuat de membrii forumului pt. ca intervine CLAR SUBIECTIVITATEA.Deci un user care nu stie nimic despre fotografie sunt ferm convins ca va fii atras de o poza editata,oricat de buna ar fii cea reala si needitata! asta voi alegeti si asa ca un mic exemplu legat de subiectivitate:
"EvL Sant0s: https://forum.4tuning.ro/237-cora-4tuning-show-and-sound/23060-votati-castigatorul-pt-foto-tuning.html votati cele mai bune 3 poze.. de la cora tuning show .. !!!!!!!!!!!!!!"
cred ca aproape toti FANII il vor vota pe respectivii,pozele fiind intr-adevar foarte reusite nu contest acest lucru,dar hai sa facem macar un lucru cum trebuie si sa facem delimitarea! oricum..buna initiativa...multi participanti...interes crescut  oricum iasa la final tot o reusita va fii!
Last edited by sandrei; 05-09-06 at 13:58.
|
|
|
05-09-06, 13:59
|
|
 Stage 5
Member of: [BMW]
|
Cele care mi-au placut cel mai mult: golftuning, piry, santos si mke...
|
|
|
05-09-06, 14:00
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
mie imi place ca unii se voteaza pe ei ...  asa ca ma votez si eu cu toate ca nu e corect ... in fine : Fie ca cel mai bun sa castige
|
|
|
05-09-06, 14:03
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Am mai zis... NU am facut acum pe sectiuni diferite - STOCK/EDITATE pentru ca nu am fost pregatiti pentru asta (premii, timp, etc).
Asa ca am zis sa punem la gramada editate cu needitate, sa lasam membrii 4tuning sa voteze si sa cerem si parerea a doi fotografi profesionisti.
Intr-adevar, intra subiectivitatea. Dar, repet... nu am avut timp sa convocam un juriu autorizat, asa ca vom apela tot la VOI, la cei de pe 4tuning. Si ca sa aratam ca vrem sa crestem calitatea fotografiilor de pe forum, am apelat si la 2 fotografi profesionisti care ne vor spune parerea lor.
Tineti minte ca este prima incercare de acest gen. Data viitoare vor fi separate grupele - needitate de cele editate, vor fi mai multe reguli stricte, mai mult timp si mai multe premii. Promitem!!!
|
|
|
05-09-06, 14:08
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
interesant ar fi ca fiecare VOT sa fie urmat de un post, in care se argumenteaza oarecum alegerea, unii deja au 8 si pwla posturi , pai np , am si eu 15 usere ale membrilor 4t... la care mai schimb semnaturi si avatare si astea  votez si eu cu ele ?  )
in fine ,sa vdm ce "zice" fotografii
Last edited by Hondarul; 05-09-06 at 14:11.
|
|
|
05-09-06, 14:22
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Mie mi s-au parut reusite ale lui Piry si prima a lui EvLsant0s.
Insa e posibil ca multi sa nu fi inteles bine ca nu-i concurs in care se premiaza subiectul ci imaginea(aici fiind si multe aspecte de punctat,printre care,si subiectul,insa...NU el ar trebui sa primeze in acordarea punctelor  )...asta e,orice inceput implica si nelamuriri 
Succes tuturor si sa vedem "ochiul" userilor 
PS: sper sa fie EXCLUSE voturile date pe baza faptului ca X este prieten cu nustiucati votanti.
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
|
|
|
05-09-06, 14:23
|
|
Stage 3
|
santos esti gelos pe golf??? parerea mea e ca pozele lui sunt cele mai bune...desi eram certata cu el..eu l-am votat...deci nu poti spune ca mi-e prieten si d'aia...so...
05-09-06, 14:25
|
|
Administrator
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
voturile voastre vor da o imagine ilustrativa a parerilor membrilor 4tuning.
Vom lasa profesionistii in domeniu sa hotarasca... sa vedem ce diferente sunt intre parerea lor si cea a comunitatii
|
|
|
05-09-06, 14:27
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Crazy Drivers] [Freehand Design Usergroup] [VW]
|
cat va dura votul si care va fi votul decisiv... cel al userilor sau al fotografilor!?
|
|
|
05-09-06, 14:27
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
Sa fim seriosi domnilor si sa nu ne insuflam autoconvingerea.Eu nu cred ca vreunul dintre cei 40 de participanti s-a gandit la consistenta premiilor primite,asta nu e un motiv si nu va fii un motiv niciodata! dumneavoastra va inchipuiuti ca oamenii s-au agitat pt un Sticker si o Revista? sa fim seriosi...aici este vorba de mandrie personala,e vorba de faptul ca ati putea edita niste diplome pe care sa si le poata afisa concurentii castigatori! Credeti-ma ca nu este unul dintre cei participanti, care sa gandeasca "vai...da doamne sa castig un player sony"!! aici este vorba strict de bucuria implinirii si anume implinirea ca a realizat ceva Bun si i-a intrecut pe ceilalti! eu personal daca as fii castigat mi-ar fii ajuns un sticker si o diploma! E vb de competitie nu de premii,ca daca le-am numi premii ar trebui sa fie putin putin mai consistente  .Ei,la final ca sa concluzionez,eu nu fad dificultatea de a alege dupa numarul voturilor 3 dintre cele mai bune poze editate si 3 dintre cele needitate! Oricum,nu incerc sa critic,era doar un punct de vedere  ! in rest..toate cele bune
|
|
|
05-09-06, 14:37
|
|
Stage 3
|
hahahaha...eram sigura =)) ...sa mor dak stiam ca exista invidie si intre baiti...credeam ca doar noi fetele suntem ale draq  )....oricum...mie-mi place foarte mult prima poza.....si nu uita ca nu conteaza ce e in poza...ci cum e facuta poza....
stii foarte bine ca-mi plac pozele tale..si esti fotograf bun...dar e foarte tare prima poza a lu cipi...gata..subiect inkeiat ca vad ca esti aiurea si te superi ..pacat de tine
|
|
|
05-09-06, 14:44
|
|
TIME SQUAD Member
 Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
Quote:
Originally Posted by lascarica
Insa e posibil ca multi sa nu fi inteles bine ca nu-i concurs in care se premiaza subiectul ci imaginea(aici fiind si multe aspecte de punctat,printre care,si subiectul,insa...NU el ar trebui sa primeze in acordarea punctelor  )...asta e,orice inceput implica si nelamuriri 
|
tu ai habar si stii ce sa punctezi, unde sa te uiti, ce defecte apar. dar altii? ce zic...UUUUUAAAAAAUU CE EFFECT TARE FRATE
dar pina la urma ma bucur sa aud ca cei 2 fotografi de care stiu eu, isi vor da cu parerea si ca votingul prezinta doar o parte din punctajul final.
mama ce ne mai certam noi paci.
|
|
|
|
|