Timisoara - 30.07.2005 Timisoara - 30.07.2005 - Legal Racing - Viteza |
01-08-05, 01:34
|
|
Stage 5
|
In momentul asta pe Aradului e \" militia \"...
Asteapta ceva... dar nu stiu ce!
Chiar la mine in fata...
Stau la panda precis...
|
|
|
01-08-05, 07:10
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators]
|
|
|
|
01-08-05, 15:34
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [RR] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Deevylls\"
In momentul asta pe Aradului e \" militia \"...
Asteapta ceva... dar nu stiu ce!
Chiar la mine in fata...
Stau la panda precis...
|
WTF ?!
|
|
|
01-08-05, 17:09
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Discutii...
Da asa e nu a fost o cursa prea reusita.
Din pacate si noi mai dam kix.
Dar asta nu ne caracterizeaza.
Cu toate ca nu a fost o etapa prea reusita din cauza unor motive obiective va spun ca de aici pana la a fi o cursa de ... e mare diferenta.
Nu e responsponsabil sa ne spui ca s-a amanat startul cu o ora.
Initial s-a anuntat la 16, s-a amanat anuntat la 17 si a inceput fizic la 18.
Nu avem nic o vina ca traficul aerian a fost perturbat din cauza caldurii infernale.
Si daca e sa vedem partea plina a paharului va intreb cine a mai reusit sa organizeze etape pe Aeroportul International Timisoara?
Noi am facut asta si tehnic competitia s-a desfasurat dupa graficul stabilit.
Observ ca exista foarte multi care nu fac altceva decat sa critice si sa judece constructiv, cu o astfel de atitudine ostila noua spun ca ne-am descurcat onorabil.
Multi se iau de unele aspecte care doar la etapele Legal Racing deranjeaza cum ar fi cronometrarea, la Craiova nu a fost nici un fel de cronometrare dar lumea nu a mai tipat.
Sa inteleg ca de la noi aveti pretentii mai mari?
Vom incerca pe viitor sa fim la inaltime.
|
|
|
01-08-05, 17:24
|
|
Stage 5
|
sebastian, nu cred ca trebuie sa o iei personal..asta e, nu a fost bine, nu a fost...poate data viitoare cat despre cronometre, noi asa am foist invatati la Speedracing. Pacat ca nu ai avut ocazia sa vezi cum a fost la SR, cxa iti faceai o idee si poate...era altfel.
|
|
|
01-08-05, 18:00
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Nu iau nimic personal fac simple constatari.
Oricum cand folosim cronometrare o folosim corect.
Sistemul ala de la Arad scuze, dar amn mai discutat.
Am vrut fara ceasuri sa fie spectacol mai mare in unele zone ale tarii lumea cere asta.
|
|
|
02-08-05, 12:22
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE]
|
eu consider ca a fost o cursa reusita.
voi cei care criticati realizati ca LR a organizat o cursa la 550 de km de orasul din care este?
voi cei occidentali realizati ca din cauza occidentului din voi am avut probleme in timpul cursei: gen sonorizare, care era locala, LR a cerut un standard iar occidentalii au adus un casetofon ceva mai mare. ati vazut.
daca voi credeti ca puteti compara LR, care se descurca cum poate la 550 de km de casa, cu un srl gen SR care atunci cand a vazut ca nu ies bani din treaba asta s-a retras instant, eu cred ca in urma acestei comparatii LR are de castigat. LR face de 3 ani curse, majoritatea in deplasare, si nu s-a retras din lipsa de interes. acel SR a facut 3 etape numai in orasul lor si a vazut ca nu exista motivatie materiala.
|
|
|
02-08-05, 14:20
|
|
Stage 5
Member of: [Streetline-CCC]
|
Raman la ideea ca o etapa la Bucuresti , Ploiesti , Giurgiu ... Pitesti ar fi indicata . Din pacate stiu masini din Bucuresti care au ajuns la Timisoara pt curse. Din Timisoara nu prea am vazut la Bucuresti.
|
|
|
02-08-05, 14:38
|
|
Stage 5
Member of: [RR]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Lucian\"
Raman la ideea ca o etapa la Bucuresti , Ploiesti , Giurgiu ... Pitesti ar fi indicata . Din pacate stiu masini din Bucuresti care au ajuns la Timisoara pt curse. Din Timisoara nu prea am vazut la Bucuresti.
|
Un timisoarean trebuie sa fie nebun sa mearga la Bucuresti pentru o cursa ca asta de la Timisoara
SR s-a retras pentru ca iesea in pierdere cu banii. Daca LR are pierdere in fiecare etapa cate 5000 de euro 5-6-7 etape de acuma incolo, ce o sa faca
|
|
|
02-08-05, 14:41
|
|
Stage 5
Member of: [Streetline-CCC]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Sc0OTeR\"
Quote:
|
Un timisoarean trebuie sa fie nebun sa mearga la Bucuresti pentru o cursa ca asta de la Timisoara
SR s-a retras pentru ca iesea in pierdere cu banii. Daca LR are pierdere in fiecare etapa cate 5000 de euro 5-6-7 etape de acuma incolo, ce o sa faca
|
Scooter tu clar vb in necunostinta de cauza. Nu cred ca ma stie nimeni ca un laudator al LR-ului dar tu CLAR nu ai fost la cursele din Bucuresti. Deci nu ai idee despre ce vorbesc. Deci nu inteleg de ce vorbesti ? La cate ai participat ? Aaaaaaa... 0 ? Shut up man !
|
|
|
02-08-05, 14:41
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Re:
Quote:
|
Daca organizau in stil LR castigau sau tot in pierdere ieseau?
|
|
|
02-08-05, 16:05
|
|
Stage 5
Member of: [RR]
|
Re:
Quote:
Quote:
Quote:
|
|
Scooter tu clar vb in necunostinta de cauza. Nu cred ca ma stie nimeni ca un laudator al LR-ului dar tu CLAR nu ai fost la cursele din Bucuresti. Deci nu ai idee despre ce vorbesc. Deci nu inteleg de ce vorbesti ? La cate ai participat ? Aaaaaaa... 0 ? Shut up man !
|
Io am vazut ce a facut LR la Timisoara, la Bukale nu am fost la nici o cursa, dar si cei care ar putea venii de la Tm la Bukale la cursa vad ce a fost la Tm, nu ce a fost la Bukale ca sa stie cum se organizeaza acolo. Sa inteleg ca LR organizeaza curse k lumea la Bukale si in Tm le fac naspa
|
|
|
02-08-05, 16:14
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Honda]
|
@ SEBASTIAN
cu sonorizarea care a fost treaba? eu nu am venit la curse ca sa ascult muzica TARE si sa vad masinile cum trec prin fata mea, fara sa stiu ce masini sunt sau macar cine a castigat
inteleg ca intarzierea sa datorat traficului.. sa trecem si peste cronometare.. DAR SONORIZAREA UNDE A FOST??? sau voi prin sonorizare intelegeti ceva muzica (in cazul de fata naspa) data la maxim?
|
|
|
02-08-05, 17:21
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
|
|
Io am vazut ce a facut LR la Timisoara, la Bukale nu am fost la nici o cursa, dar si cei care ar putea venii de la Tm la Bukale la cursa vad ce a fost la Tm, nu ce a fost la Bukale ca sa stie cum se organizeaza acolo. Sa inteleg ca LR organizeaza curse k lumea la Bukale si in Tm le fac naspa
|
Sincer atat s-a putut face de data asta.
Observ ca nici unul din castigatori nu se ataca asa mult ca altii care poate nu au fost decat spectatori.
Cursa a fost foarte reusita tehnic cu un bun succes media insa public ioc.
Incercati si voi o cursa cu 38grade la umbra si vorbim in consecinta.
Legal Racing si-a propus o etapa a facut asta in conditi vitrege, caldura, lipsa de public, autoritati ostile, aeroport cu program neprevazut, diverse sicane...
Asta e nu toate pot fi perfecte, ne-am dorit sa fie perfecta dar nu a fost sa fie asa.
Si parteneri nostri de la BESTSPORT au facut greseli majore in ce privestwe mediatizarea, chiar si flaierele erau gresite neavand nr de telefon pe ele...
Daca vreti sa ne acuzati de ceva ganditiva la partea tehnica de organizare a cursei nu la restul care nu cad mereu in sarcina noastra.
Sonorizarea a fost rezolvata pe plan local contracost de Florin Staics, ce vina avea Sebastian care va place si vroia sa va vorbeasca, iar microfoanele cedau rand pe rand?
Ce vina avem ca unul din parteneri de la Tm a aranjat transportul publicului de la Punctele Cardinale la aeroport si inapoi, dar nu a mai venit? Cu astfel de parteneri locali ini este greu sa muncesc mai mult decat am facut pana acum.
|
|
|
02-08-05, 17:23
|
|
Stage 5
|
S-au pierdut ceva bani insa asta nu ne poate opri pasiunea pentru automobil, vom reveni daca se considera ca este oportun
|
|
|
|
|