Timisoara - 30.07.2005 Timisoara - 30.07.2005 - Legal Racing - Viteza |
03-07-05, 01:03
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
Daca-mi permiti Sebastian , ar mai fi un mic aspect pe care-l din cate vad l-ai scapat , si anume :
\"9. Se inspecteaza dupa caz masina de catre oficiali.
Avantajele sunt evidente, nu mai stai acolo sa completezi fisa, se pierde mai putin timp din partea participantilor si organizatorilor.\"
Masina respectiva chiar e verificata ptr o inscriere cat mai corecta in grupa.
Sincere felicitari, bafta ,ne vedem acolo !
03-07-05, 11:28
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Daca-mi permiti Sebastian , ar mai fi un mic aspect pe care-l din cate vad l-ai scapat , si anume :
\"9. Se inspecteaza dupa caz masina de catre oficiali.
Avantajele sunt evidente, nu mai stai acolo sa completezi fisa, se pierde mai putin timp din partea participantilor si organizatorilor.\"
Masina respectiva chiar e verificata ptr o inscriere cat mai corecta in grupa.
Sincere felicitari, bafta ,ne vedem acolo !
|
Referitor la punctul 9 e foarte clar ca nu vom inspecta absolut toate masinile ci prin sondaj si in special unde avem informatii sau dubii.
Noi vrem si facem competitii auto nu pe jandarmul, acordand incredere participantilor.
Ne bazam pe respectul care-l poarta unul fata de altul, daca unii sunt predispusi sa fure cred ca e problema care trebuie sa fie reglata cu ei, dar speram ca participantii sa fie fairplay si sa se respecte reciproc.
Este stupid ca sa se gandeasca cineva sa ne acuze de furtul altuia.
Sunt o multime de masini pe care le cunoastem asa ca pe alea imi vine greu sa cred ca le vom controla, sunt altele la care preparam impreuna, de ce as ridica capota lor acolo cand stiu si ultimul surub pus in motor, noi nu face circ la inscriere.
|
|
|
03-07-05, 20:59
|
|
Administrator
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Tipul de formular expus anterior nu corespunde intereselor noastre si nu dorim nici un fel de preinscriere scrisa in acest moment.
|
cred ca a fost o neintelegere din partea lui zoliat a acordului intre noi asupra unui formular de peinscriere \"ONLINE\"
zoliat intelege prin online, exact ceea ce am pus pe acel formular, nu ceva downloadabil, de fapt online NU inseamna downloadabil
a fost doar o neintelegere
|
|
|
03-07-05, 22:47
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Gratzian\"
Quote:
Tipul de formular expus anterior nu corespunde intereselor noastre si nu dorim nici un fel de preinscriere scrisa in acest moment.
|
cred ca a fost o neintelegere din partea lui zoliat a acordului intre noi asupra unui formular de peinscriere \"ONLINE\"
zoliat intelege prin online, exact ceea ce am pus pe acel formular, nu ceva downloadabil, de fapt online NU inseamna downloadabil
a fost doar o neintelegere
|
Multumesc de precizare!
Gurile rele se grabisera sa interpreteze in alt mod obligandu-ma la replica data.
Va multumim pentru sprijinul acordat si pentru gazduire!
|
|
|
03-07-05, 23:56
|
|
4 Speed Squad Member
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [4 Speed Squad] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Pana pe 30 in Bucuresti mai este vreo cursa de viteza?
|
|
|
04-07-05, 02:28
|
|
Stock
|
Abia astept sa vad masinile timisorene.......
Salut.......sunt Cipi din TM si abia astept sa vad Subaru` si Dodgeul ala a lu` Dunca .......... acuma cand a fost in 25 a fost bestial ............ si creca acuma v-a fi si mai tare .............dupa cum au promis cei de la Legal Racing ! ! ! Hehehe BAU! ! ! ceau la voi ...........i`m burn`d out.......
|
|
|
04-07-05, 21:13
|
|
Stage 5
|
Sunt multe de vazut!
Subaru s-a cam jucat cu Dodgeul.
Sa vedem ce mai face la el in continuare.
Daca pot aduc si eu noua achizitie celebrul Cielo.
|
|
|
04-07-05, 23:31
|
|
Stage 3
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"aviator\"
Sunt multe de vazut!
|
\"celebrul cielo\" doar in cuvinte si-n povestiri,ca in fapte mai putin.Cate curse o castigat de-i asa celebru?
|
|
|
04-07-05, 23:40
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [VW] [Honda] [Street Zone]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Street Shark\"
Quote:
Sunt multe de vazut!
|
\"celebrul cielo\" doar in cuvinte si-n povestiri,ca in fapte mai putin.Cate curse o castigat de-i asa celebru?
|
Street_Shark...din cate stiu (si stiu) a castigat toate liniutzele facute(nu le includ si pe cele de la intrecerile libere)
|
|
|
04-07-05, 23:41
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Quote:
Sunt multe de vazut!
|
|
Mult mai multe decat iti poti inchipuii tu.
A stat 3 ani in varful unei grupe.
|
|
|
04-07-05, 23:44
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"blowwind\"
Quote:
Quote:
Sunt multe de vazut!
|
|
Street_Shark...din cate stiu (si stiu) a castigat toate liniutzele facute(nu le includ si pe cele de la intrecerile libere)
|
La libere a mai pierdut, dar nu a refuzat nici M3 sau M5, ori un Porsche Turo a facut-o de spectacol.
|
|
|
04-07-05, 23:49
|
|
Stage 5
|
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=3580
Asta e de la Timisoara.
Cand o face Fiatul ala cat a facut Cielo,istorie mai discutam pe subiectul asta.
Am inteles ca te-ai dat la Craiova cu un Volvo 850T5 pe care l-ai tot haituit sa se dea cu tine si te-a ars. Afla ca acest Volvo nu a castigat vreo grupa la Legal Racing deci te mai faceau multi.
|
|
|
04-07-05, 23:52
|
|
Stage 3
|
Re:
Quote:
Quote:
Originally Posted by \"blowwind\"
Quote:
Quote:
Sunt multe de vazut!
|
|
|
La libere a mai pierdut, dar nu a refuzat nici M3 sau M5, ori un Porsche Turo a facut-o de spectacol.
|
Normal ca mai si pierd,mai ales cand ma dau cu masini cu clase mult superioare(vezi Ram-ul).
|
|
|
05-07-05, 00:01
|
|
Stage 3
|
Re:
Quote:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=3580
Asta e de la Timisoara.
Cand o face Fiatul ala cat a facut Cielo,istorie mai discutam pe subiectul asta.
Am inteles ca te-ai dat la Craiova cu un Volvo 850T5 pe care l-ai tot haituit sa se dea cu tine si te-a ars. Afla ca acest Volvo nu a castigat vreo grupa la Legal Racing deci te mai faceau multi.
|
Gresit,cu Volvo T5 m-am dat la Timisoara si eram cu Hyundai-ul.M-am dat cu el la libere ptr.ca nu eram la aceiasi clasa(eu la 160-200 Cp,el la 200-250 Cp).La Craiova cand eram cu Fiatul nu a vrut sa se dea cu mine.Acolo m-am dat doar cu 2 masini:Audi TT-quatro si o Octavia RS.
|
|
|
|
|