acum de curiozotate asa!...cati membri din bucuresti au permis si cati au masini...ca ar fi aiurea sa se faca o intalnire pedestriana!!! oricum eu o sa vin cu masina ca imi e lene sa merg pe jos!! da ar fi naspa sa vin doar eu ,tarkan si cu JBL(nu stiu daca e membru inca dar stiu ca vrea sa devina) cu masina !!!
va salut cu respect
acesta as vrea sa fie unul din subiectele primei intalniri !!!
si pana la urma... memebri ii poti lua kiar d p strada!..sincer nu cred ca cineva poate nu poate fi membru daca nu posteaza aici !!!
in sfarsti...cred ca ati prins ideea a ceea ce vreau sa zic !!!
cati membri vin sigur pe 14 ianuarie 2006 la intalirea crazy drivers buc. ea va avea loc la ora 19:00 in fata stadionului national ( la capatul troleibuzelor) asteptam cat mai multi mb si de aici si din tara. respect
nush daka ati auzit dar eu m-am retras din clubul crazy drivers.. deci eu nu o sa vin. va urez intalnire placuta. si un an nou cat mai bun . prefer sa nu vb despre retragerea mea. dar este provocata despre vorbele aiurea care se aduc la adresa mea. de catre marii stiutori ai forumului
doar4u18 crezi ca e bine sa pleci. man tu ai fost al doilea membru din buc. acum cand si filiala din buc incepe sa prinda forma, sa obtina membri
tu te retragi. man inainte sa iesi din club te rog sa te gandesti de 2 ori inainte de a face acest pas. este adevarat ca exista si neplaceri insa tu nu poti sa nu le bagi in seama, sa te faci ca nu le stii. sa incerci sa treci pe langa ele ca si cum nu ar exista. man dupa mine eu zic sa te gandesti. parerea mea este ca filiala din buc are nevoie de membri.si inca cv tu zicei ca pusti de 16 ani vor iesi din club si acum tu ne parasesti. eu zic sa te mai gandesti macar umpic ce faci si apoi sa iei o decizie. respect baieti