baieti dc nu ati zis ca va stresez ca intelegeam. deci trebuia sa imi ziceti. nu o sa va mai stresez pt ca nu o sa mai am ocazia. mi-a partu bine de cunostinta. bafta in continuare baieti.
baieti low ridah vine azi in bucuresti. membrii crazy drivers din bucuresti as vrea sa ne contactati pe mine (adytza_pytyc89) sau pe doarr4u17(cineva2002ro) id noastre pt a stabili locul unde ne vom intalni maine 18 nov. dc aveti aparate foto aducetile pt a putea face poza. sper sa iasa ceva frumos. iar in primavara asteptam mai multi membrii crazy.
asa este azi am fost la doarr4u sa vad cum merg lucrarile la oltcit. sa stiti ca este un tip super de treaba. a dat un demaraj super marfa azi. cu toate ca nu a fost mare dar a fost frumos.
o sa fie o intalnire zilele astea... toti membrii din buc.. ca tre sa stabilim cate ceva... sa vedem ce si cum.. poate ma ajuta D-zeu sa iau si carnetul... mai am putin si eu.. si o sa fie toate bune.. masini sunt.. cine nu are mai va dau eu... ) aditza stie de la cate masini am cheile
Member of: [Crazy Drivers] [PARTICIPANT CURSE] [LANCIA]
Eh, si uite asa incep a se infiripa prietenii noi, intre persoane care poate altfel nu s-ar fi intalnit niciodata in viata, si uite asa pasiunea pentru masini ramane tanara R3SP3KT!
Incet si sigur baieti, tot asa!