|
View Poll Results: Care Bora vi se pare mai interesanta ????
|
|
Bora Suceava
|

|
70 |
57.85% |
|
Bora Kombi Pt.Neamt
|

|
51 |
42.15% |
13-06-08, 02:05
|
|
Stage 1
|
Re: Bora vs Bora
ByAlin, daca Bora din Sv e masina de muzica populara, eu sunt popa.. oricum, suna mai bine decat masina de manelisti, nu?  si da, Bora din Neamt iti sare in ochi.. o vezi.. intorci capul.. si zici: OAU, ce najpa e.. pe cand la cea din Sv, ce poti reprosa? cred ca toti vor reprosa un singur lucru, zicand: pacat ca nu e a mea..
|
|
|
13-06-08, 02:10
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Nene, mie-mi pare rău de toată tevatura care s-a făcut pe baza evenimentului ăstuia. Sincer īmi pare rău.
DAR:
1. pozele puse de golf II pe prima pagină a acetui topic sunt puse şi de Ali_ump aici şi aici, aşa că dacă vrei să dai vina pe cineva pentru comparaţie, dă-o pe el.
2. că Bora voastră e mai modificată... nu contest, dar modificările nu se pupă, părerea mea. Ce e mult, strică.
3. am văzut că ai zis de jante, că sunt pe 16", so what? Există Oltcit cu jante pe 16"...
|
13-06-08, 02:23
|
|
|
Kamikaze Racing Team Member
 Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team] [Honda]
|
Quote:
Originally Posted by Gabi
Nene, mie-mi pare rău de toată tevatura care s-a făcut pe baza evenimentului ăstuia. Sincer īmi pare rău.
DAR:
1. pozele puse de golf II pe prima pagină a acetui topic sunt puse şi de Ali_ump aici şi aici, aşa că dacă vrei să dai vina pe cineva pentru comparaţie, dă-o pe el.
2. că Bora voastră e mai modificată... nu contest, dar modificările nu se pupă, părerea mea. Ce e mult, strică.
3. am văzut că ai zis de jante, că sunt pe 16", so what? Există Oltcit cu jante pe 16"...
|
crezi ca mie imi pare bine ca ne certam ca prosti,dar fiecare o tine pea lui
problema e ca golf II e cel care a dat replica ca <putea sa nu aiba nimic tuning ca tot cistiga>
pai cei din Suceva tot sustin ca sunt pe 15
|
|
|
13-06-08, 02:29
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Quote:
Originally Posted by ByAlin
crezi ca mie imi pare bine ca ne certam ca prosti,dar fiecare o tine pea lui
problema e ca golf II e cel care a dat replica ca <putea sa nu aiba nimic tuning ca tot cistiga>
pai cei din Suceva tot sustin ca sunt pe 15
|
Cu argumente de genu' ăsta putem continua discuţia pānă la anu' īn timpu' ăsta. Că are Bora voastră jante pe 15", sau pe 16", e total irelevant.
Ai văzut - de fapt a văzut toată lumea - că au fost argumente pro şi contra ambelor maşini, spuse mai mult sau mai puţin civilizat, care arată ceva. Inclusiv chestionarul arată ceva.
Părerea mea: lăsaţi-o baltă, că nu ajungeţi nicăieri !
PS: Bora de mai jos ar fi trebuit să cāştige īn favoarea celor 2 din discuţie
Last edited by Gabi; 13-06-08 at 02:52.
|
|
|
13-06-08, 03:21
|
|
 Stage 4
|
Am citit tot topicul si am zis sa ma bag si eu in seama.Eu sunt fan bmw asta nu are nici o relevanta, dar o zic cam cum vad eu problema. Era un e36 coupe in bucuresti nu stiu daca mai este cu 6 tevi de esapament, cu nu stiu cate guri de ventilatie, cu lambo dors. Eu as prefera la orice ora Un kit de M pe un e36, decat ce a facut ala cu masina.Cam asa e si cu aceste 2 masini. Eu respect mai mult un kit original, chiar si o prelungire, fusta sau cum vreti sa ii spuneti. Si am observat ca in Germania se practica tuningul asta mai "finut" pe cand in italia, franta se impopotoneaza masinile. Deci eu zic ca sunt impartial, cu toate ca sunt din suceava, imi place mai mult bora neagra, era una in bucuresti alba parca sau neagra, nu mai tin minte stiu ca am vazut-o cred ca tot pe 4tuning, cu aceiasi bara fata ca si cea de neamt, si arata foarte bine. Nu avea leduri gen audi, nu avea dungi. Siu la chestia cu cat mai multe elemente de tuning pe masina nu prea sunt deacord. E ca si cum as avea o dacie, i-as pune stema de bmw,mercedes, audi, etc, niste stikere, si as zice ca e cea mai tare masina tunata pt ca are 2 steme cea de dacie si cea de mercedes. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar mie personal nu imi place bora de neamt, si daca vroia sa faca interiorul sa arate bine, putea sa gaseseasca niste scaune sport frumoase.
|
|
|
13-06-08, 03:26
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Cu argumente de genu' ăsta putem continua discuţia pānă la anu' īn timpu' ăsta. Că are Bora voastră jante pe 15", sau pe 16", e total irelevant.
Ai văzut - de fapt a văzut toată lumea - că au fost argumente pro şi contra ambelor maşini, spuse mai mult sau mai puţin civilizat, care arată ceva. Inclusiv chestionarul arată ceva.
|
Acum am vazut poza pusa de gabi, cu toate ca e in photoshop facuta, tot respectul, dar eu zic ca nici aia nu e prea tunata pentru ca are numai niste prelungiri adaugate pe spoilere.
|
|
|
13-06-08, 08:52
|
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [VW] [DACIA] [4Rally]
|
votat BORA SUCEAVA!
|
|
|
13-06-08, 09:58
|
|
 Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
Quote:
|
Gabi am postat un link ...unde mai erau poze cu Bora dar s-a sters postu'
Totul a plecat de la nesimtirea unora si vad ca tot insistati pe alte parti!
|
|
|
13-06-08, 11:28
|
|
 Stage 4
|
Am gasit masina, uite daca o facea asa - respect frate  . Asta da tunareala.
|
|
|
13-06-08, 12:13
|
|
|
 Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team] [FORD]
|
atasez o fisa de jurizare...hai sa o vedem completata pt ambele masini ... cred ca asa e cel mai bine !!!
|
|
|
13-06-08, 12:25
|
|
|
 Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team] [FORD]
|
si incep eu pt bora din neamt !!! Ca ce se face aici cu voturile e total gresit... se voteaza pe prietenie !!!
EXTERIOR
Spoiler fata - x -import
Spoiler spate - x - import
Praguri - x - import
Eleron - x - import
Pleoape far - x - custom
Faruri - x - import
Stopuri x - import
Lambo Doors - nu sunt -
Jante - x - custom
Suspensie - nu este -
INTERIOR
Tapiterie - x - custom
Scaune - stock
Bord - custom - este vopsit
Volan - x - import
Pedalier - x - import
sch/fr - x - import
portbagaj - x - custom
MOTOR
Nu cunosc modificarile !!!
SONORIZARE
Sistem audio - custom
Multimedia - head unit DVD ALPINE
Estetica - nota 9 din partea mea (e doar parerea mea)
ALTE MODIFICARI
Eliminate manerele portierelor spate , emblema de la portbagaj , proiectoare Audi A6
COLOR - vopsea speciala !!!
Astept sa vad aceasta fisa completata de catre cei care au votat bora suceava !!! Si rog sa nu fie sters acest post ca este la subiect si consider ca nu este inutil... Va multumesc anticipat !!!
13-06-08, 12:42
|
|
Stock
|
bora din suceava clar fara discutii
|
|
|
13-06-08, 12:49
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
nu pot sa inteleg dc va tot stresati atata cu bora din neamt.. din cate vedeti numai voi v-ati votat bora  chiar nu puteti sa intelegeti??
|
|
|
13-06-08, 13:07
|
|
|
Chevrolet Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [CHEVROLET]
|
Dragi prieteni din Piatra Neamt, voi chiar nu realizati cat de penibili ati ajuns sa fiti? Incercati sa acceptati realitatea. Cineva spunea despre Bora din Suceava ca nu e facuta pentru concursuri de tuning. Da? Bine. In cazul Borei voastre, poate sa participe singura la un concurs si tot nu are cum sa castige, pt ca toate elementele alea puse la un loc pur si simplu nu dau bine pe masina ! In alta ordine de idei, va stresati cum nu se poate mai mult ! Cam cate posturi ati adunat de weekendul trecut pana in prezent ? Voi nu vedeti ca pe fiecare pagina care are legatura cu weekendul trecut de la Suceava sunt 2-3 posturi ale unor oameni, iar apoi restul posturilor de pe o pagina sunt ale voastre? Isi posteaza cineva parerea, pac 1-2 posturi ale celor din Neamt. Incercat sa va linistiti si sa vedeti lucrurile asa cum sunt. Nu ar trebui sa luati asta ca pe o infrangere, luati`o ca pe o invatatura de minte. Atatia oameni (inclusiv eu) au postat ceea ce nu le place la masina voastra. In loc sa faceti atat scandal notati chestiile astea pe o hartie iar apoi incepeti munca : scapati de spoilerul ala fata, scapati de dungile alea, puneti jante care sa nu mai fie din alt film decat masina, faceti`o mai atractiva si data viitoare veti castiga detasat, si nu veti mai fi nevoiti sa va certati cu nimeni. Numai bine si o zi cat mai buna la toata lumea.
|
|
|
13-06-08, 14:04
|
|
 Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
Eu nu mai am nimic de spus. Ce am avut de spus am spus ...fiecare a inteles ce a vrut. Si am sa rog insistent ca userii sa vada dincolo de BORA vs BORA ..cititi cu atentie ce s-a mai scris de cei din Neamt si veti intelege ce am vrut sa scoatem in evidenta ...purtarea unora!!! Nu premii si laude! Ne- am ridicat repede ...am luat premii si cred ca pe unii asta ii cam deranjeaza ...nu-i problema ...dar macar sa fie RESPECT!Am cladit aici o comunitate si nu admit ca cineva sa isi bata joc de noi!!! ca pana la urma e o pasiune care ne uneste si nu trebuie sa existe chestii de genu asta.
Bafta in continuare Special Car Center si restul !
|
|
|
|
|